169 са новозаразените с коронавирус у нас. Няма починали

Направени са 2710 PCR теста за денонощието
Обновена: 27 сеп 2020 08:39 | 27 сеп 2020 07:30, Петя Славова
200
169 са новозаразените с коронавирус у нас. Няма починали
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

169 са новозаразените с коронавирус у нас. Това показват данните от Единния информационен портал. Направените за последното денонощие PCR теста са 2710. Така потвърдените случаи у нас стигнаха 19 997, а активните в момента са 5 048.

Още по темата

Хоспитализирани в момента са 791 души, от които 36 са в интензивно отделение. Излекуваните до момента са 14 160, а за последните 24 часа са 28.

Няма починали за същия период и така броят на жертвите на коронавируса у нас остават 789 души.

Най-много новозаболели има в София - 34 души, следва Благоевград с 27, Пазарджик - 22, Търговище - с 14, Пловдив - 11, Бургас и Габрово - с по 10, Силистра - 9.В Перник има 6 нови случая. Във Варна новозаразените са 4.

В Добрич, Ловеч и Монтана има регистрирани по 3 нови случая, във Велико Търново, Сливен, и Кюстендил - по 2. По 1 новозаразен има в София-област, Смолян, Русе, Плевен, Шумен, Враца и Видин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 104Влязох си веднъж без да се съобразявам че съм без маска, охраната ми викаше безпомощно, понеже съм здрав физически...почувствах се като пълен *** :))) Дето се вика не съм дебелокож, плюс това нося маска само за да си напазарувам, не виждам кой знае какво толкова :))) Иначе ако ме задължат да я нося постоянно, ще има бунт :)
88
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората в цял свят се бунтуват срещу маските, ограниченията и най- вече ваксините. Това, че стоите само в БГ медии си е ваш проблем
87
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като не искате мерките да се затягат, мийте копитата, слагайте маски на муцуните и стойте по-далеч един от друг,това е положението! В цял свят може, само тук големи умници се извъдиха и цели трактати се пишат на темата - има ли няма ли ковид и световната конспирация за ограничаване на свободата на ганчовците на Балканите!
86
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно е, че заради тези дето не искат да носят маски ще се наложи всички да спазваме много по-строги ограничения и то много по-дълго време. Уж искат да не носят маски, а правят всичко възможно да го носят на повече места и по-дълго време наред с другите ограничения, които те правят необходими.
85
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
179/85/42 от София, търся си жена за секс без маски.
84
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
""Не е ли очевидно, че управляващите скотове по света са се наговорили да смачкат народите и да властват безсменно? Трябва да си много кух, за да не схващаш идеята.""-----Не разбрах защо беше изтрит този пост?
83
3
 
5
 
! Отговори
СТАТИСТИКА преди 3 години
ВЕЧЕ САМО ЗАРАЗЕНИТЕ ОТЧИТАТЕ А ИЗЛЕКУВАНИ НЯМА ВДИГАМЕ АКТИВНИТЕ А ЛЪЖЦИ ?
82
3
 
3
 
! Отговори
ВДИГАМЕ преди 3 години
ВЕЧЕ САМО ЗАРАЗЕНИ ПО НАД 100 ВЕЧЕ НЕ ЛЕКУВАТЕ ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ГИ ВДИГНИТЕ АКТИВНИТЕ ВЕЧЕ СА 5 БОНА!
81
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Защо не спазваме елементарни и лесни мерки? Не виждаме ли в Европа какво е?" ........ ........ ......Ами сигурно защото, освен елементарни и лесни, тези мерки са ***, безсмислени и вредни. Защото не знам дали виждаме какво е в Европа (какво е, всъщност?), но все още не са ни закърнели сетивата да видим и усетим, че нещо не е както трябва с този вирус. Че това, което ни карат да мислим и да действаме, няма връзка с РЕАЛНОСТТА. Та затова сигурно...
80
7
 
8
 
! Отговори
до 102 от славянин преди 3 години
Всички нормални хора стигаме до един и същ извод и това е неизбежно! Кой нормален човек иска да стане овца, за да угоди на стадото овце!? Никой! Овцете трябва да бъдат стригани, доени и накрая заклани и изядени!
79
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Втора фаза на "пандемията" е задействана - разделение на обществото.
78
3
 
7
 
! Отговори
Мутафчийски-Бенатова преди 3 години
щом в Неделя при намалени тестове са толкова, значи Яко ни Подпука и Яко ке се Мре!!
77
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянин от 101Видя ли какъв синхрон? По едно и също време сме писали едно и също? ха-хаТова е знак, че овцете наистина трябва да бъдат изоставени!
76
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв е смисъла да се разправяме с овчелюдието? Да се опитваме да им правим услуга? Носете си маските, ваксинирайте се и приятен живот. Във крайна сметка на мен какво ми пука? Установих, че населението наистина трябва да се намали с 2/3, защото овцете нямат значение. Светът има нужда от свободни, горди и креативни хора за да продължи напред. Трябва да се запазят гените на ценните, другите аут!
75
11
 
3
 
! Отговори
до 90 от славянин преди 3 години
''Защото е безотговорен социопат и не носи маска. За него животът на другите не струва пукната пара.''Така е, мен животът на короназомбитата въобще не ме интересува, всъщност много съм заинтересован по-бързо планетата да се отърве от вас, за да могат нормалните хора да живеят като хора! А иначе генетичният роб изпълнява всичко, което му заповядат господарите, той даже получава оргазъм, когато изпълнява техните заповеди, ако му заповядат от утре да ходи с палка в г.за, той ще ходи!
74
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е ли очевидно, че управляващите скотове по света са се наговорили да смачкат народите и да властват безсменно? Трябва да си много кух, за да не схващаш идеята.
73
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чета коментарите и виждам само едни страхливи роби на системата. Ще спирате вирус с парцали по устата, иначе сте много начетени и интелигентни ха-хаПочти не са останали хора с български ген по тези земи. Успокоителното е, че качеството бие количеството.
72
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ужас: Не позна. Жена съм без кредити, с хубави доходи, ама с нагънат мозък, за разлика от теб.
71
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, хора, това е национален празник! 40% намаление само за един ден! А броя на починалите е намалял цели 12 ПЪТИ!Ура, другари!
70
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рее, тъкмо Коцето каза че всичко е под контрол и бройката скочи. Вх, не му върви на здравното министърче... сега Бочи ще го пляска по дупарката.