169 са новозаразените с коронавирус у нас. Няма починали

Направени са 2710 PCR теста за денонощието
Обновена: 27 сеп 2020 08:39 | 27 сеп 2020 07:30, Петя Славова
200
169 са новозаразените с коронавирус у нас. Няма починали
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

169 са новозаразените с коронавирус у нас. Това показват данните от Единния информационен портал. Направените за последното денонощие PCR теста са 2710. Така потвърдените случаи у нас стигнаха 19 997, а активните в момента са 5 048.

Още по темата

Хоспитализирани в момента са 791 души, от които 36 са в интензивно отделение. Излекуваните до момента са 14 160, а за последните 24 часа са 28.

Няма починали за същия период и така броят на жертвите на коронавируса у нас остават 789 души.

Най-много новозаболели има в София - 34 души, следва Благоевград с 27, Пазарджик - 22, Търговище - с 14, Пловдив - 11, Бургас и Габрово - с по 10, Силистра - 9.В Перник има 6 нови случая. Във Варна новозаразените са 4.

В Добрич, Ловеч и Монтана има регистрирани по 3 нови случая, във Велико Търново, Сливен, и Кюстендил - по 2. По 1 новозаразен има в София-област, Смолян, Русе, Плевен, Шумен, Враца и Видин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера една група капинки си купуваха обувки. Баш бащата с маска подбрадник грухаше като и не благоволи да си сложи маската на капинската си мутричка! И тук не става въпрос за ковид! Дори и най-обикновен грип да е, не сме длъжни да го ловим щото на някой му се груха на воля! Поне като очевидно сте болни си слагайте маски! Или викаш къде се е чуло и видяло къпинов храст с маска?!
48
6
 
5
 
! Отговори
Генерал в чувсл преди 3 години
Не знам какви данни давате, но една уж слабо развита страна, като Танзания спря да дава данни за заразени, починали и т.н., откакто писиара даде положителен тест на коза и папая! А не съм гледал по световния виеообмен да дават трупове да се въргалят по улиците в Танзания от "страшния" вирус, за който там никой не говори и не дава стъкмистики....
47
5
 
3
 
! Отговори
юберашунгмахен преди 3 години
"Не бе просто ще пукнеш ако те докопа."Както пукнаха касиерките по супермаркетите като например в метро където са с отворени отгоре маски, някакви предпазни щитчета пт плексиглас и половината клиенти които ходят с маска на брадата, направо измряха всички,
46
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Усещате ли как с фалшиви тестове и статистика мутренската хунта и нейните *** от щаба искат да ви затворят пак?! Да треперите от страх и да умирате от глад, докато те крадат и подготвят изборите, които "да спечелят"?!?
45
4
 
15
 
! Отговори
грф преди 3 години
Време е да осъзнаят, че крушата си има и опашка....Много заразени означава НОВИ МЕРКИ И ОГРАНИЧЕНИЯ... Това ли искате.....? Спирайте се с хайманосването и си сядайте в къщи на *дници. Ще стане по-зле с въвеждането на нови мерки. Няма значение дали вируса е опасен за всеки. Мерките ще ни тормозят повече от самия вирус.....
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 61Аз също не вярвам в Короната, но понеже съм част от обществото, гледам да не ги притеснявам и си нося маска :)))
43
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора, тоя вирус атакува дробовете! Идва зима и на всякъде започват да бълват комини! Има сутрини, в които като излезеш през зимата и не можеш да дишаш от финни прахови частици! А ако дроба се бори с тая гадост и му се дава чудесен черен въздух! Не мисля, че тия дето носят маски на вън са ***!
42
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ехо,портала научете се да лъжите ...
41
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно няма да се спрете с вашите глупости, трябва да се вземат по-сериозни мерки от хората по-света и да свалят управляващите ги, не трябва да се давана на никой човек по света да притежава повече от десетина милиона долара, защото виждате какво става.
40
5
 
2
 
! Отговори
До 52 преди 3 години
Я тогава ми обясни феномена на политиците, всичките си останаха охранени и никой не заслабна от тоя вирус?Красен Кралев например уж беше болен , пък въобще не му личеше , остана си дебел,хем ъж тежко го изкарал.Лъжат и се опитват да всяват страх и паника.
39
6
 
4
 
! Отговори
юберашунгмахен преди 3 години
Всичко е една лъжа да ни остави у дома без доходи а после да изкупуват следващите 5 г труда ни за стотинки няма да стане, ако не спазвам мерките какво ще направят, в затвора ли ще ме вкарат или в изолатора , мама ви ли ерастка долна
38
4
 
2
 
! Отговори
е тук вече преди 3 години
До 52 Анонименте изхванах в лъжа !! по 1 кг на ден загуба на тегло !!! 1000 грама са грубо 9 000 ккал които си загубил на ден . при лежане консумацията е около 2 ккал на кг за час .значи 9 000 делено на 24 часа са 375 ккал си губил на час . делено на 2 ккал прави 180 кг би трябвало да си тежал а сега да си 168 кг !!!
37
7
 
0
 
! Отговори
юберашунгмахен преди 3 години
До 52 болния, маняк отиси се хвърли просто си болен от спин
36
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковидиoтите са като щрауса и си заравят главата в пясъка, за да не виждат опасността. Те са хората, които най-много ги е страх от вируса и отричането му е неуспешен опит да преодолеят огромния си страх, но както има една мисъл: "Смелият умира само веднъж, а страхливецът умира всеки ден".
35
8
 
2
 
! Отговори
юберашунгмахен преди 3 години
Вирус няма пандемия няма иначе до сега щяхме да сме иьмряли, всичко е само на думи пък ако хване дикиш , голяма манипулация, а всеки който твърди публично че има вирус и всява паника да бъде съден за саботаж , но това ще го направи вече новото правителство
34
2
 
0
 
! Отговори
Няма преди 3 години
Да искараме тази зимъ.
33
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
169 за неделя и 2700 теста са сериозна бройка.Другата седмица ще минем 300 дневно със сигурност. Дистанцията и хигиената са доста по-важни от маската.Но болшинството хора неглежират проблема и това ще има последствия и върху епидемията и върху въвеждането на нови мерки и ограничения. Това не осъзнават ***...
32
2
 
7
 
! Отговори
Аз съм №7 преди 3 години
При малките деца няма петна! В средите се смята, че вируса има сходство с шарките! Знаете че малките карат шарка на крак, колкото по възрастен хване шарка, толкова по-тежко я кара! За съжаление вируа води до пневмония, която остава петна при тинейджърите, но в малък процент! При по-големите %та рязко скача! Просто ви моля да се пазите и да бъдете отговорни към себе си, а така ще пазите и другите! Вирусът е унищожителен за дробовете, а от там и за цялото тяло!
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази събота са 169 нови случая. Предишните съботи бяха 86, 92, 96, 99, 96, 90. Нов пик ли започна?
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не всички са го карали така обаче.