216 заразени с коронавирус за 24 часа, починалите са 11

Най-много случаи са регистрирани в Бургас
29 сеп 2020 06:15, Александър Попов
140
216 заразени с коронавирус за 24 часа, починалите са 11
Снимка: БГНЕС

216 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица за последното денонощие при направени 3302 PCR теста, сочат данните в Националната информационна система.

Случаите на новия коронавирус, потвърдени в България към момента, са общо 20 271, от тях 5083 са активни. Излекуваните лица са 14 339, от които 163 са регистрирани през изминалото денонощие.

Още по темата
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е: Благоевград - 8; Бургас - 64; Варна - 11; Велико Търново - 4; Видин - 1; Враца - 7; Добрич - 5; Кърджали - 6; Кюстендил - 1; Ловеч - 2;  Монтана - 1; Пазарджик - 2; Пловдив - 22; Сливен - 9; Смолян - 3; София град - 30; Стара Загора - 15; Търговище - 8; Хасково - 2, Шумен - 3; Ямбол - 12.


780 пациенти с доказан COVID-19 са настанени в лечебни заведения за болнична помощ. 42 от тях се намират в интензивни структури.

Националната информационна система показва, че у нас коронавирусна инфекция е констатирана при 1132 медици, през последните 24 часа са регистрирани 13 нови случая.

796 са починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус. Новите случаи от изминалото денонощие са 11.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми то много бе по един заразен във град, цели 216 заразени от тях ще умрат двама от съпътстващи заболявания и заради лекарски грешки. ОТКАК ТОЯ ВИРУС СЪЩЕСТВУВА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ УМИРАТ ОТ ИНФАКТ, РАК И ДРУГИ лековит вирус излезе.
87
5
 
3
 
! Отговори
БОНБОН преди 3 години
До Ужасена+РазвеселенаПодсъдимо и нарушаване на човешките права е да ни принуждават да носим маски ! ДА ГИ СЪДИМ В ХАГА !!!!!!
86
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Като няма ковид приканвам който е много отворен и ги разбира да посети едно ковид отделение и да застане до някой който е болен и оня да му се изкашля в лицето."Ами явно само така мога да се заразя, щото от началото на кризата нито маска съм слагал, нито се дезинфекцирам, а болестта не ме спохожда. Единствените мерки, които взимам е да не се тикам в лицата на хората и да ги моля да ми се изкашлят ахахахаха
85
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 3 години
До До всички отворковциПосещаваЛИ сме. И са НИ кашляли в лицата, и други неща сме преживели. И то не еднократно през последните 7 месеца. За последните 10 месеца, чак сега ми разрешиха отпуск слава богу. Вече ми светеше червената лампа, че съм на последна резерва. Сега ме чака 1 месец почивка :-)
84
4
 
2
 
! Отговори
Хедониста преди 3 години
Алигафрен, защо някакъв старец да ми кашля в лицето бе, ***? Не може ли да намериш някоя 19-20 годишна с ковид с която да се поцелуваме и да обменим и други телесни течности посредством добрата стара приятна практика, а ти седи отстрани със скафандър и се учи как се живее и как се доставя кеф...и ни чакай да умрем, разбира се Нещщщааастник. Кръгъл нещщщааастник.
83
0
 
5
 
! Отговори
Dd преди 3 години
Тия вече не смеят да направят 5000 теста, че кой знае колко заразени ще излезат.
82
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма елементарни, няма ама само за малко .. маска няма да им сложа нито децата ми! .. ДГД с малоумнте си нови световни редове и прстотии .. тия маски са само за да си поискате сами ваксината като я "измислят" (макар да е технически невъзможно да има ваксина срещу РНК вирус) и да ви поддържат чувството на "извънредност" понеже всеки с 2 клетки мозък би трябвало да е разбрал вече колко е опасен и заразен "новият вирус:.
81
5
 
3
 
! Отговори
Хедониста преди 3 години
Алигафрен, защо някакъв старец да ми кашля в лицето бе, ***? Не може ли да намериш някоя 19-20 годишна с ковид с която да се поцелуваме и да обменим и други телесни течности посредством добрата стара приятна практика, а ти седи отстрани със скафандър и се учи как се живее и как се доставя кеф...и ни чакай да умрем, разбира се ***. Кръгъл ***.
80
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До :DПРАВ СИ ! ДА СЛАГАТ ПАК КПП И КОЙ ОТ КЪДЕ Е ЧЕ СОФИЯ СТАНА МИЕКАЛО
79
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обаче Бургас ме кефи. Няма кой да ме у еди, че няма манипуация! Как тамън свърши сезона и бааам. До преди това какво беше чудото невиждано не мога да си обясня.
78
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кланяй се на вируса и му служи. Да нямаш други богове освен вируса. Не кради и не убивай пред лицето на вируса. Не си прави друг кумир освен вируса.Не изговаряй напразно иметo на вируса.Шест дни носи маска, а на седмия ден си почини от маската.
77
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера бях на театър. Почти всички бяхме без маски. После пих бира с вурстчета на базара който е на мястото на мавзолея. Там пък нито един не носеше маска. Е нека сега форумните *** и ковидпаникьорите ме чакат да умра. Предупреждавам, голямо чакане ще падне - поне 35 години. Въоръжете се с търпение тъпири залуухави.
76
5
 
7
 
! Отговори
До всички отворковци преди 3 години
Като няма ковид приканвам който е много отворен и ги разбира да посети едно ковид отделение и да застане до някой който е болен и оня да му се изкашля в лицето. Нали е измислена тази болест - няма от какво да се страхува.
75
4
 
4
 
! Отговори
:D преди 3 години
AЙДЕ ДА НИ ЗАТВАРЯТ ВЕЧЕ, ЧЕ МИ ПИСНА ДА ГЛЕДАМ ВСИЧКИ СЕЛСКИ БЕКОВЕ ОБРАТНО В СОФИЯ :D
74
1
 
1
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Всъщност причината този 78г. мъж да дойде при нас беше, че си е счупил лявата ръка. Имаче изобщо даже нямаше да потърси помощ. Жив и здрав си беше човека поне до преди 3 седмици.
73
7
 
6
 
! Отговори
Ужасена+Развеселена преди 3 години
10 000 лева глоба за всеки, който ходи без маска! Пет години затвор при повторно нарушение! Само така ще се справим с най-тежката и смъртоносна зараза!
72
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последните няколко хиляди години не е имало прескачане на Коронавирус към човек, хората са имали хиляди години имунитет към Коронавируса, изведнъж са го загубли имунитета си ? Мутафчийски ще оперира тумбака на хората и от там ще им извади вируса за да ги спаси. Кунчев ще ги интубира, а Манъгров ще ги посъветва да се поразходят. Медици та дрънкат.
71
3
 
7
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Ограниченията трябва да важат само за възрастни хора, хора със съпътстващи заболявания, и изобщо такива то рисковите групи. Също така и за хора които работят с тези групи. Например медици, соц. работници и т. нт. За всички нас (останалите) това и е най- обикновен вирус. Грип. Виждал съм възрастен 78г. мъж, асматик, който е дал положителен тест. Първата вечер само имаше 38,8 температура, и още 2 дни се оплакваше, че му е "раздразнено" гърлото, и че няма вкус. Никакви други оплаквания. Жив и здрав
70
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако някой го сложат под карантита ще има 2 седмици отпускаЯвно не им се работи на хората
69
5
 
8
 
! Отговори
Мунчо преди 3 години
Основаваме секта "Свидетели на Коронавируса от последните дни"! Молитвите и покаянието ще са след проповедите на пастор Мутафчийски и пастор Кунчев за АПОКАЛИПСИСА, с директно включване от джипката на гуру Бойко, който ще ни обясни за фадромите, труповете и как ще се пълни зала Арена. Христо Христов е поканен официално да слага минуси на несъгласните!