276 са новозаразените с коронавирус, шестима са починали

Общият брой на регистрираните случаи е 20 547
Обновена: 30 сеп 2020 06:28 | 30 сеп 2020 06:27, Петя Славова
176
276 са новозаразените с коронавирус, шестима са починали
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новите случаи на регистрирани с короноварисус у нас за последното денонощие са 276 при направени 4 737 PCR тестове. Това показват данните на Единния информационен портал.

Още по темата

Така общият брой на заразените у нас са 20 547.  Активните случаи в момента са 5 245. От тях хоспитализирани са 814, като 44 са в интензивно отделение. Излекуваните за последните 24 часа са 150, а общият брой е 14 489 души. Починали са шестима и така общият брой на жертвите от коронавируса у нас достигна 813 души.

Най-много новозаразени има в София - 52. Следва Благоевград с 49. В Пловдив - новозаразените са 29, в Бургас - 24, в Стара Загора - 18. Във Варна - 15. Новозаразените в Пазарджик са 12, в Русе - 11, в Търговище - 10.

В Ямбол и Перник са по 6 новите случаи. В Шумен, Кюстендил и Враца - по 5, в Силистра, Велико Търново и Плевен - по 4, в Сливен, Габрово, Добрич и Кърджали - по 3, в Смолян - 2, в Хасково, Ловеч и Монтана - по 1.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
6
 
2
 
! Отговори
Швестер Велко преди 3 години
Да идват тировете с чувалите!!! Какво чакат от НОЩ....?
74
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди една седмица новите случаи бяха 109, сега са 276. Няма нов пик, няма-а-а-а-а-а-а.
73
3
 
6
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Не знам за какво говориш, аз гледам графиките, даже вчера даваха Швеция за пример.Прекалено е повръхностно да сравняваш с Италия. Разликите между Италия и България е като разликите между мерцедес и чушкопек. В Италия има купища много старо население 80+ заради високи пенсии и добро здравеопазване. В БГ има много малко хора 80+ заради мизерни пенсии. Второ - в БГ са пръснати по малки села, не са натъпкани в центъра на Милано.
72
5
 
7
 
! Отговори
тик ток преди 3 години
Нека бил Гейтс и Джо Байдън си бият ваксините по дупетата .Аз ще си лежа на диванчето и ще гледам шампионска лига с биричка .Забелязах ,че най-страшния вирус го има само в медиите ,разходиш се навънка няма вирус .Страна работа .Всичко се развива по сценарий ,скоро очаквам да върнат КППта
71
8
 
8
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Втора вълна има в Франция, Германия, Австрия, Испания, Англия. А къде няма втора вълна?Правилно - в Швеция. И сега следва въпроса - защо бяха КПП-тата и забраната за парковете през Април?
70
2
 
10
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
2037 годинаНастъпва 53-тата вълна от коронавирус. Вчера имаме 127 заразени и 2 умрели. Молим всички да си затягат здраво скафандрите. Заливката с дезифенктант става задължителна преди лягане. Абсолютно е забранено излизането от домовете. Правителството ще раздава хляб, сирене и супа от бака по домовете.
69
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Втората вълна идва. Не пускайте децата си на училище. Ако е възможно работете от вкъщи."...........Не излизайте на улицата. Не отваряйте прозорците. В къщи стойте на разстояние от близките си и се разминавайте на 2 метра. Не говорете високо, не се смейте, не пейте. Маските са задължителни, дори в банята. Не контактувайте с други хора. При наложителни контакти, слагайте скафандри и гумени ръкавици. Само така ще оживеете от Втората вълна, за да може да посрещнете Третата.
68
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мяу, ти старата поговирка да не дърпаш рогатия за опашката чувал ли си я! Или си мислиш, че като си Мяу и имаш 9 живота! Ако дори и за секунда болния ти мозък си представи детето ти в човал за трупове, едва ли ще бъде толкова нагъл и жалък, че да избълваш помията дето си написал по-долу! Но явно нямаш деца или пък имаш такова, за което смяташ че смъртта е милост! Внимавай какво пожелаваш на чуждите деца, защото рогатия има невероятната способност да се обръща точно, когато най-малко очакваш!
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който си бие ваксина ще стане трансджендър-либерал и ще прави секс с Джо Биден изкухавелника.
66
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Почвайте статистика на всички с диария, че ми е важно.
65
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ако има мозък, ще използва някоя дребна глупост и ще си подаде оставката! Няма да има по-яко отмъщение за БСП и РР да ги остави те да взимат решения сега! Да видиме как ще се скрият болните хлапета, къде ще им намерят баби да ги гледат, и как ще се обясни смъртността и липсата на лекари, като ни се приложи шведският модел! Той РР още от началото искаше да е швед, явно си пада по шведското, кое точно не знам...
64
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навсякъде е пълно с чували с трупове. Добре, че са със стелт технология, за да не ги виждаме.
63
6
 
6
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Купчината чували с трупове на детската площадка пред блока ппочна да става застрашително голяма.
62
4
 
9
 
! Отговори
а сега де преди 3 години
Поне изчакайте да влезем в другия месец, пък тогава започвайте психо обработката на населението.Или на Бойчето вече доста му е припарило под опашлето?
61
2
 
5
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
За денонощието са починали над 250 човека и само 6 от тези прихванали новото биологично оръжие.....
60
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧовекКакво да отричам. Корона вирусите си същуствяват още пред да открият Ковид 19.Това че има нов коронавирус не означава че в целия свят трябва да се обявява някакво положение и да има някакви мерси.Вируса се използва с политически и икономически цели.
59
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Балгароубиец мутра изтрепа повече хора от вируса.
58
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото искат тапите да измрете. Мутрата има прозвище българоyбиец.
57
0
 
3
 
! Отговори
Зелен преди 3 години
Короната е най-ефикасната мярка за защита на природата поне от 200г насам.
56
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДарвинЧе съм ***, *** съм, даже съм и грозен! А като са силни тия дето са качили мутрата, що нямат сили да я свалят, а!?