286 нови заразени с коронавирус, 12 души починаха за 24 часа

145 души са се излекували от вируса
143
286 нови заразени с коронавирус, 12 души починаха за 24 часа
Снимка: БГНЕС

286 са новите случаи на регистрирани с короноварисус у нас за последното денонощие при направени 4 943 PCR тестове, показват данните на Единния информационен портал.

Така общият брой на заразените у нас са 20 833, от които 5374 са активните случаи.

От тях хоспитализирани са 837, като 44 са в интензивно отделение.

Още по темата
София, Благоевград и Пловдив са в тройката с най-много случаи.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е: Благоевград - 34; Бургас - 19; Варна - 6; Велико Търново - 2; Враца - 5; Габрово - 17; Добрич - 5; Кърджали - 13; Кюстендил - 5; Монтана - 12; Пазарджик - 9; Пловдив - 24; Разград - 2; Силистра - 9; Сливен - 7; Смолян - 4; София област - 1; София град - 57; Стара Загора - 20; Търговище - 7; Хасково - 6, Шумен - 11; Ямбол - 11.

Излекуваните за последните 24 часа са 145, а общият брой вече е 14 634 души.

Починали са 12 души, така общият брой на жертвите от коронавируса у нас от началото на епидемията достигна 825 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2 Може и по смекчен вариант - например, училищата във ваканция с онлайн обучение, затваряне на бардаците и детскотеките, в метрото или допълнителни вагони или затваряне, пенсионерите излизане през ден, в магазините само с маски, спортни прояви без публика, събирания до десет души
14
3
 
5
 
! Отговори
ДивоК преди 3 години
Нека се пазим! Винаги трябва да се взимат мерки. Сред първите места сме по аборти!
13
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тия маски!Маската пази колкото ако вируса е на ръката ти и те засърби носа да го почешеш през нея и то ако носа ти ее под маската.Ако е отвън или те засърби окото там маска нямаш,почешеш ли се по окото заразен си.Маската е страх лозе пази,няма ефект обикновената масова маска.
12
3
 
3
 
! Отговори
Словенин преди 3 години
В болницата съм! Да проверя има ли вирус или няма.
11
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повечето хора носят маската като лигавче, така все едно си без маска. Сложена маска на половина все едно нямаш маска, затова има покачване на случаите, неглижиране на мерките.
10
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото по-дълго се използват мерки,толкова повече ще се отдалечаваме от нормалността на предишният ни живот.Ако се заразим всички бързо всичко ще приключи.Трябва да се махнат мерките в цял свят и да се пребуледува бързо.Кой оцелее оцелее!
9
14
 
9
 
! Отговори
Ужасена преди 3 години
До Сектор Марка: Точно заради такива субекти като вас всяка седмица пиша имейли на НОЩ и искам от тях крути мерки за простите индивиди! Дори заради такива като вас мога да се съглася и на бой с пръчки публично като в Индия!Маските трябва задължително да се въведат на открито и закрито, пълна карантина и здрава ръка от закона!
8
13
 
13
 
! Отговори
Сиктир Марка преди 3 години
Авеее Ужасената. Ти си ужасна и си ТП също като Караянчева. Хаха заслужаваш награда Дарвин *** овцооо. Грам медицина не разбираш ама акъли даваш *** смотана.
7
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едвам 1 октомври е! На първи ноември ще се радваме, ако статистиката е като днешната. Заради изключително неразумния ни народ. И за слагате минуси, и да беснеете и да обиждате, нещата закономерно отиват натам .Чипът ни е повреден, отдавна го знаете! Трябва да сме разумни, отговорни и единни, за да подобрим качеството си на живот, а и да се справим в момента с този здравен проблем. Иначе ще продължим да страдаме.
6
21
 
15
 
! Отговори
Ужасена преди 3 години
Не се спазва и дистанцията в магазина, аз съм сложила продуктите си на лентата а на врата ми диша някакъв *** клиент с маска под носа! Точно и затова пиша на Щаба да се глобяват хора които не носят правилно маските а маската се носи над носа!Искам глоби за първо нарушение 5000лв за втори път ако те хванат без маска 10 000 лв и трети път 3 месеца затвор, защото ти като не носиш маска си потенциален убиец!Пълна карантина поне до Празниците само от пръчка, бой и глоби разбира българина!
5
3
 
3
 
! Отговори
До ужасена преди 3 години
Два месеца много ! Един съм съгласен,но ако няма ефект-да ни отвързват и като развързани кози да наваксаме...:)))
4
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
44 са в интензивно отделение те са важните.Колко нови заразени са открити няма значение всички ще се заразим,въпрос на време е.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клъстъри,килъри,диско музика и Софи Маринова.Всичко едно и също.Ще мине! Висок дух,акцент върху щастливите нюанси на живота,пазете се в рамките на разумното и си живейте.Оптимистично е,че хоспитализираните не са толкова голям % от заразените.Лечението е възприето,а за почналите-един Бог знае колко е повлиял К19.Нужда от констатации и философстване няма.Ама тоз бил го създал,оня измислил ваксина- дрън,дрън.Не се плашете ! Бъдете оптимисти,цъкайте си белота !
2
24
 
15
 
! Отговори
Ужасена преди 3 години
Положението става страшно заради безотговорните българи, масово не се спазват мерките на Щаба, вече ми писна всеки ден да правя забележки в магазина на простия българин! Затова продължавам всяка седмица да пиша имейли на НОЩ да върнат мерките, да заключат българина за два месеца, маски на открито и закрито, затваряне на паркове и заведения, КПП та на всеки град и излизане от дома само до магазин и аптека със СМС!Да се въведе полицейски час от 20.00 до 06.00ч., глоби от 5000 лв и затвор!!!!
1
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е лъжа. Правителството и неговите ***-медии се на а ка ха да пускат фалшиви новини.