На 20 октомври пускат парното в Перник

Може да бъде включено и по-рано при желание на абонати
2 окт 2020 08:39, Анисия Иванова
6
На 20 октомври пускат парното в Перник

Заради прогнозите за топла есен се предвижда масово парното в Перник да бъде включено към 20 октомври. Топлото може да бъде пуснато и преди началото на отоплителния сезон по желание на абонатите, съобщиха от "Топлофикация Перник". За целта е необходимо собствениците на сградите да подадат заявление.

"Топлофикация Перник"  е готова за новия отоплителен сезон. По време на ежегодната профилактика е направен ремонт на съоръженията в ТЕЦ "Република" и на компрометираните участъци от топлопреносната мрежа. Готов за експлоатация при необходимост е и резервният четвърти котел.

И тази година абонатите имат възможност да сключат индивидуални договори "Лоялен клиент" с дружеството и така да плащат парното и топлата вода на равни вноски през годината, като ползват 30% отстъпка при първата и единадесетата вноска и 10 на сто от цялата сума, ако я платят наведнъж.

Договорите ще се сключват до края на октомври. За да се избегнат струпванията пред касите и офисите на дружеството, тези, които и до момента са имали такива договори, могат да ги препотвърдят със заявления, които ще получат по пощата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Boiko borisov преди 3 години
Na 20 puskat pornoto v pernik
5
0
 
0
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
По-добре им пуснете водата...
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сами си пускат отоплението в абонатните. А спирането е от дружеството.така, че тая грижа за абонатите е излишна. За целия Перик.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Tryabva da se pusne parnoto studeno e a i toplata voda dreba a se perem
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Перник е БСП. Не обича индивидуалните договори. Обича колектива защото се краде спокоино. Защо у му е договор , като неплаща от години и си е свкнал. Знае ,че загубата на дружеството се покрива от сметките на софиянци
1
1
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Ако на някой перничанин парното му е...скъпо,да спи у Голффа,при минимални...разходи.(платено...съобщение)