Дезинфекцират областната управа в Шумен утре

Служител е дал положителна проба за коронавирус
4 окт 2020 19:36, Анисия Иванова
5
Дезинфекцират областната управа в Шумен утре
Снимка: Pixabay

Служител на областната администрация в Шумен е с положителна проба за коронавирус. Това потвърди областният управител проф. Стефан Желев.
 
"Утре сутринта сградата на областната управа ще бъде основно дезинфекцирана. Работата с граждани ще бъде възстановена около 10 ч., уточни професор Желев, цитиран от БНР.

"Разговарях с регионалната здравна инспекция. За момента не е необходимо изследване на останалите служители", допълни областният управител.

С коронавирус е и второкласник от Шумен. Поради тази причина 33-ма ученици от два класа от средното училище "Сава Доброплодни" ще бъдат поставени под карантина и ще преминат на дистанционно обучение.

Днес е извършена основна дезинфекция на първия и на приземния етаж в учебното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що до сега не са ли я дезинфекцирали тази сграда ам сега основно хаха
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зам.-областният управител на Шумен Ширин Вели, съпругът й и 8-годишният й син са диагностицирани с коронавирус. Поради тази причина сградата на областна администрация ще бъде основно дезинфекцирана, а всички ученици от 2 "в" и 9 от 2 "б" клас на СУ "Сава Доброплодни" ще бъдат поставени под 14-дневна карантина.
3
0
 
3
 
! Отговори
стари столици преди 3 години
Искам някой министър да дойде с мен и да се разходим в неделя вечер в един сравнително приличен квартал на средно голям областен град да видим дали описаното не е верно като ме триете на всичкото отгоре. Дончев да дойде той е бил кмет на областен град да видим дали ще му хареса гледката на нашите градове особено в неделя вечерта. Хората от чистотата не са виновни но парите отиват някъде другаде за премии или не знам къде.
2
2
 
5
 
! Отговори
стари столици преди 3 години
Областните градове от средна ръка са потънали в *** и никой не чисти защото парите отиват за администрация и премии и надбавки и изядат парите за работещите в чистотата. Улиците не се мият от години, кофите за *** преливат особено в почивните дни. Хипермаркетите също са потънали в мръсотия никога не виждам да мият пода поне, като в средните векове сме. Не ковидеветнайсе ами чума и холера може да се яви боже пази.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирусът не е Кашчей Безсмъртни... Ако от петък следобед не е имало заразен човек в помещенията, в понеделник сутрин няма останали активни вируси. Но нищо, изхабете малко държавни пари.