Северното Черноморие се напълни с българи и румънци през октомври

Има направени резервации до края на месеца
5 окт 2020 16:35, Ния Христова
10
Северното Черноморие се напълни с българи и румънци през октомври
Снимка: БГНЕС
Северното Черноморие се напълни с български и румънски туристи през месец октомври, съобщава БНТ. Почиващите изненадаха хотелиерите, които вече се подготвят за предстоящите есенен и зимен сезон. Те споделят, че са направени резервации до края на месеца.
 
Албена Йорданова, управител на хотел в курорта "Св.Св. Константин и Елена" свята, че засиленият интерес се дължи на прогнозата за топла и слънчева есен. Очаква се положителният тренд от септември да продължи и през този месец, а хотелите и по-малките места за настаняване да се радват на значителен брой гости.
 
"Предпочитат да резервират за кратка почивка за уикенд или пък за малки събития", поясни Йорданова.
 
Първите резервации за медицински и СПА туризъм,които са финансирани от здравните каси в Белгия и Германия, вече са факт. Йорданова изтъкна, че напливът от туристи вероятно ще се усети през следващата пролет или през лято 2021 г.
 
До Коледа да остават близо 3 месеца, но в много от хотелите по морето вече се предлагат и коледно-новогодишни пакети на преференциални цени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Уууу преди 3 години
Той климатът се променя и с нас и без нас наполедък по-бързо. Обаче всичко е строено за други условия и ще имаме проблеми. Второ лято почти не вали с месеци. Рязко се излива порой и помита всичко. Разходете се по язовирите в източна България-полупразни са. Подобен климат има в източна Индия-6мес суша и после дъжд докато всичко прогизне. Така че не е ясно, дали ще е по-хубаво!
8
6
 
5
 
! Отговори
ЕКСПЕРТ преди 3 години
Официално вече признават промяна в климата. За България се очертава субтропичен . Така , че лятото ще е удължено. Да изчезне зимата още по-добре.
7
6
 
6
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 3 години
Ноемврийска олимпиада на българските и румънски джебчии и телефонни измамници на северното ни Черноморие...
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви изгодни оферти за НГ?!? Нали хвърлих едно око, същите дебело цени както миналата година. По е по 300 лв. на човек.
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чадърите ли не стигат? Държавата да ги поеме по мярката 90/10. Друго какво ще искате? Шезлонгите изцяло от държавата ли да са? За празен чадър субсидия от 100 лв на ден стига ли? 5 млрд дълг дали ще е достатъчен? Ако трябва да теглим още 10 млрд. за неизпитата бира.Така де, да се покрият разходите.
4
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво беше лятото. Шопи, Пловдивчани и хора от цяла България имаше. Много весело и спокойно лято. Българите си запазиха един от важните отрасли в държавата. Не се поддадоха на манипулацията на чужди нинджи и пропаганди да НЕ ходят на собственото си море. България показа Класа.
3
2
 
12
 
! Отговори
LosHo преди 3 години
На Св.Константин и Елена ( Дружба) е пълно през уикенда.
2
4
 
14
 
! Отговори
RT преди 3 години
Тя, бившата министърка Ангелкова като каза, че лятото ще продължи до края на октомври всички й се смяхме. Явно е ясновидка...
1
6
 
25
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Регистрираме най-силният сезон в историята, след юг и на северното черноморие е фрашкано, такова нещо не бях виждал, а от близо 35 години ходя по нашето черноморие ! Ковид , противно на логиката помогна за отличния сезон, който продължава с пълна сила, а времето е чудесно