Баба твърди, че 3-годишното й внуче е било малтретирано в ДГ

Жената разказва, че е взела детето със синини по врата
7 окт 2020 13:49, Ния Христова
39
Баба твърди, че 3-годишното й внуче е било малтретирано в ДГ
Снимка: БГНЕС
Пореден сигнал за малтретирано дете в детска градина, този път случаят е от Русе. Бабата на 3-годишно момче твърди, че в понеделник е взела внука от детската градина си със синини по врата. Детето било цялото мокро и носело чужда блузка, по която имало кръв, предаде Нова ТВ.
 
3-годишното момче е записано в първа група на детска градина "Радост" на 1 октомври тази година. На петия ден, откакто посещава детското заведение, медицинската сестра звъннала на баба му да го прибере по-рано, защото имал температура. Жената намира внука си плачещ в коридора на детската градина.
 
"Заварих го да стои на пейката, главата му беше мокра. Забелязах червени петна от одраскване по врата му. Той трепереше и хлипаше. Докато се приберем до вкъщи, той ревеше все едно го колиш. На въпрос какво се е случило, каза "бум,бум". Питах кой ти прави бум-бум и той каза – госпожата", разказа бабата на момчето Марина Милкова.
 
Тя веднага завела внука си на лекар. Докторката казала, че детето е здраво, но не можела да бъде категорична от какво са сините по врата му. Вчера с бележката от личния лекар, че Никлаус е здрав, Марина отново го завела в детската градина. Попитала откъде са белезите по детето. Бабата разказва, че медицинската сестра отговорила: "Като не ни вярвате, не го носете".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България е една огромна сатира /карикатура на държава, общество, култура и морал.
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мдааа явно хората с неживотински манталитет трудно усещат иронията, не познават съвременната българска сатира, не забелязват кавичките.... карай де, поне не си бият децата....... Иронията и сатирата се усещат особено когато някой младеж натупа бабугер. Тогава кавичките оживяват за експертите на съвременната българска сатира. Интересното тепърва предстои зинъска. :))))
34
1
 
1
 
! Отговори
Тука една дидактика преди 3 години
Мдааа явно хората с неживотински манталитет трудно усещат иронията, не познават съвременната българска сатира, не забелязват кавичките.... карай де, поне не си бият децата.
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно останалите 20 процента дали са запознати с творчеството на известен български сатирик? За един номер 32 питам. За последните 76 години в България сатирата е за сметка на 80% от надарени българи които са запознати с много видове личностно творчество което определено не ги задоволява и им личи. Мъчат се да го завоалират но не им достигат "творческите" дадености. :)))))))))))
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На едно дете му теглиш два шамара докато можеш а като остарееш то пък ще бъде в разцвета на силите си и ще те рита дорде ти дойде мъдростта. :)))))))))))))Повечето българи са наистина с животинки манталитет!
31
2
 
0
 
! Отговори
От Дидактика преди 3 години
Интересно останалите 20 процента дали са запознати с творчеството на известен български сатирик? За един номер 32 питам.
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"На едно дете му теглиш два шамара и няма какво повече да му обясняваш. Излишните думи само обременяват децата.И после се сърди на Иво Христов че казал истината на за 80% от българите!
29
3
 
1
 
! Отговори
Дидактика преди 3 години
На едно дете му теглиш два шамара и няма какво повече да му обясняваш. Излишните думи само обременяват децата.
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата не могат да ни изпитват колко сме интелигентни а наблюдават нашите реакции към проблемите.. Дипломата интелект не гради! Да децата наблюдават и не изпитват но попива начина / метода на подадената към тях информация както и нашите реакции.Ако бабата и дядото са простички попива простотия, това е!После ако щеш го утрепи детето от бой то няма да се промени отвътре а ще играе според тоягата, което е животински тип възпитание. Повечето българи изпитват носталгия към животинските похвати.
27
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо бабата не го гледа още една годинка, за да стане детенцето поне на 4 години, да може да говори и съзнава какво се случва около него? На 3 години да го дадат в детска градина при условие че има толкова загрижена баба наоколо не е разбираемо да го оставят в чужда среда. На три годинки в детска градина само ако няма друг вариант за родителите, които ходят на работа, според мен.
26
3
 
1
 
! Отговори
До 27 преди 3 години
Социализация?
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
7- КОГАТО МАМА И ТАТЕ СА НА РАБОТА, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ ПО ГОЛЯМА ЛЮБОВ ОТ БАБА И ДЯДО- А МАЛКОТО ДЕТЕ СЕ НУЖДАЕ НАЙ ВЕЧЕ ОТ ЛЮБОВ, КАЗВАШ ГЛЕЗЯТ ГО- АМИ ДА И КАКВО ОТ ТОВА- НЯМА ПО ЩАСТЛИВО ДЕТЕ ОТ ОБИЧАНОТО ДЕТЕ, МОЕТО ВНУЧЕ СПИ ДО МЕН И ЛЕКО СЕ УСМИХВА НА СЪН- ГОСПОДИ, НЯМА ПО ГОЛЯМО ЩАСТИЕ ОТ ТОВА. ДАЛИ Е ПО ДОБРЕ НА ДЕТСКА ГРАДИНА- МОЖЕ ЛИ ГОСПОЖАТА ДА ДАДЕ ТОВА КОЕТО ДАВАМ АЗ НА 27/34 ДЕЦА- ЕДВА ЛИ.
24
0
 
0
 
! Отговори
До спеца с наредбата преди 3 години
Супер е инфото, но защо викаш?
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЯКОИ ДЕЦА СЕ АДАПТИРАТ БАВНО И ДЪЛГО ВРЕМЕ ТЯХНАТА ИМУННА СИСТЕМА СТРАДА ОТ СТРЕСА. ИЗМЕНЕНИЯТА В НАРЕДБА 5, ПОМЕСТЕНИ В ДВ БР 85 ОТ 2 ОКТОМВРИ 2020Г ПОЗВОЛЯВАТ БАБАТА ДА ВЛИЗА ЗАЕДНО С ВНУКА СИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ В ЗАНИМАЛНЯТА ЗА ДА СВИКНЕ ДЕТЕТО, СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА ДОГОВОРКА С УЧИТЕЛКАТА. ПО ТОЯ НАЧИН ДЕТЕТО ЩЕ СВИКНЕ ПО БЕЗБОЛЕЗНЕНО С НОВАТА И ЧУЖДА СРЕДА, А БАБАТА ЩЕ РАЗГЛЕДА ПО ОТБЛИЗО ЗАНИМАНИЯТА И ИГРИТЕ НА ДЕЦАТА.
22
1
 
0
 
! Отговори
Пенсиониран учител преди 3 години
"Боят изгражда, той не е да разгражда.Сега не ги бият. Сега само мъмрят. Не може да мъмриш брат, не можеш Все едно хан Аспарух да те мъмри не. Все едно Симеон да мъмри войниците, кога са се били на Шипка горе, на Клокотница.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв интелектуалния капацитет имаш предвид примерно този жена ми по медицина и фармацевтика с които може да впечатлели лекари, а тя е инженер не лекар, но винаги си е леко паника при медицински случай, или бабата която няма никакво познание но спокойно казва на детето спокойно ще отидем на лекар и ще се оправи и въобще не показва признаци ,че има за какво да се тревожи детето.Децата не могат да ни изпитват колко сме интелигентни а наблюдават нашите реакции към проблемите.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те и бебетата никога не плачат без причина, проблема е ние вечно не можем да отгатнем каква е причината....... Много зависи от нашето лично интелектуално развитие и възприятия.Който има природна интелигентност ще забележки и досети. Също така без търпение и битова сигурност няма да се получи!
19
1
 
1
 
! Отговори
до 19 соня преди 3 години
Те и бебетата никога не плачат без причина, проблема е ние вечно не можем да отгатнем каква е причината.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 18За мен лично твърдението ти е доста спорно дори само ако вземем под внимание интелектуалния капацитет на бабата и дядото. Но като принцип за любовта към внука на бабата и дядото си прав/а!
17
1
 
7
 
! Отговори
соня преди 3 години
Едно дете не може да плаче току така без причина.Има такава и тя е вероятно в детската градина.Лично мнение.