Наркозависими тормозят жители на Варна

Родители се оплакват, че се дрогират пред очите на децата им
9 окт 2020 11:55, Ния Христова
16
Наркозависими тормозят жители на Варна
Снимка: Pixabay
Наркозависими тормозят жители на Варна. Родители твърдят, че хора се дрогират пред очите на децата им, предаде Нова ТВ. В района може да се видят множество използвани спринцовки.
 
От години на ул."Мануш Войвода" има един изоставен общински терен, който се е превърнал в място, където наркозависими се събират. Имотът не се стопанисва. Родителите споделят, че вече са изпращали сигнали към администрацията на Варна.
 
"Не мога да си представя, че в 21 век това може да се случва. Смятам, че съответните институции трябва да вземат мерки, защото тези хора трябва да се лекуват в специализирани места", казват още родителите.
 
Други разказват, че са ставали свидетели и на смъртни случаи. Всичко това ставало и пред очите на децата.
 
От Община Варна казват, че са направили проверка. Експертна комисия е открила негоден за ползване резервоар, който ще бъде отстранен в края на другата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
1
 
! Отговори
баико преди 3 години
до баба мара...мозе но кои 4е пални 6каф4ето нема дарзава затова е това дередзе.
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Други разказват, че са ставали свидетели и на смъртни случаи. Всичко това ставало и пред очите на децата." Сега отворете гугъл и вижте въпросното място. На 10 метра има клиника за белодробни заболявания. Значи МАМАТА е люпила семки с детето си ДО цяла скапана болница?!? Сега погледнете пак от гугъл. Що за *** ще си изведе детето в компост без арсенал инжекции против тетанус? И тоя "парк" ли каква е тая дупка там е единственото НЕЗАСТРОЕНО нещо наоколо... Строителната мафия става хитра.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има човек - има проблем!Не ви съветвам, но ако няма оправия и/или "блюстителите на реда" не се справят - то прочете за съдът на Л.и.н.ч ;)ЗАЩОТО на всички ни "дойде до гушата"!!!
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
време е държавата да легализира наркотиците. докато този сектор се контролира от мафията, проблемът няма да се реши никога от само себе си. наркоманите не трябва да се друсат по улиците и да крадат за една доза. да си ходят по специални клиники и да им дават хероин там. обществото ни наистина е недорасло защото си затваря очите пред този проблем, а друг начин да се реши няма. в мексико, където измряха хиляди заради нарко-войни, политиците искат легализация. друг е въпроса че сащ не им дават..
10
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
и в нашето каре от блокове същите екземпляри ни тормозят денонощно с виковеи крясъци семействата им не могат да се справят не търсят помощ и страдамение не може ли да ги съберат някъде и да се опита държавата да ги лекува
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може би гледате в ютюб украинците от ''Потон '' - те се борят и с това наркоразпространението В такава ситуация щяха да се съберат някоя вечер , щяха да ги снимат на видео как се друсат , щяха да ги задържат и извикат полиция да ги приберат Но ние сме страхлив народ тук , гледаме от страни страхливо , и само се оплакваме във фейсбук ...
8
12
 
7
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
То наркозависимите на площада пред президенството тормозят цяла София. Ама на това му викат демокрация
7
2
 
17
 
! Отговори
БАНАН преди 3 години
Яжте банани от промоцията и тихо!Искахте банани - на ви банани!
6
3
 
13
 
! Отговори
Кво се оплаквате бе преди 3 години
нали искахте да има много демокрация и да ядете всеки ден банани.
5
4
 
12
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Няма да се оплаквате ! Това искахте 89-та като скачахте по площадите !
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А по 50 лева вземате ли вече 3ти месец?!?Епа кажете поне едно добре е !
3
0
 
16
 
! Отговори
ДДРонег преди 3 години
Полицията е безсилна да се справи ... може би защото и тя участва в наркопласирането !!!Без саморазправа от наша страна, няма да се оправим, щото законът е на страната на престъпниците !!!Ако правим нещо за наша защита, по-добре тайно да го правим !!!
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сутринта даваха репортаж, ужасна работа. Ако полицията и общината си вършеха работата, нямаше да има такива неща.
1
7
 
23
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 3 години
ГЕРБ - гарантирани резултати. Вода няма, но наркотици са доставили за всички.