Заразеният с коронавирус д-р Чолаков с трогващ пост

Размисли между вируса и оздравяването
76
Заразеният с коронавирус д-р Чолаков с трогващ пост
Снимка: Facebook
Д-р Милен Чолаков е приет за лечение в шуменската болница, след като дава положителен тест за коронавирус. Неговият пост във Facebook трогна хиляди, които му пожелаха бързо оздравяване.
 
Ето какво сподели той към своите приятели и пациенти: 
 
"Днес ме приеха в МБАЛ Шумен за лечение на Ковид 19 + инфекция. Уведомявам всички мои близки, роднини, пациенти и фенове, че въпреки че не съм Доналд Тръмп - ще се излекувам, ще ме изпишат и пак ще се видим. Ако това не стане... не е голяма загубата Ви, нали? 
 
Бъдете живи и здрави и знайте, че в последната година бях фамилен лекар и единственият осъзнат доброволец от ОПЛ в Област Шумен, който работи в МБАЛ и Неотложната помощ в Шумен, защото няма лекари, които да помагат в този тежък за всички момент.
 
Дадох всичко от себе си на Болния човек, на Шумен, България и българският народ, които обичам от сърце. Ако стане така да ме няма, помнете ме с добро и пазете България!
 
Две смърти няма, без една не може!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докторчето дали си е платило теста? Защото мой близък като разви грип и като реши личния му лекар, че няма да отговаря, си платихме теста от джоба - 100 лева.
44
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Властта я тресе шубето и гледа да затвори хората, или поне да ги откаже да се събират по площадите.
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАбе има и алтруисти, но са единици и по-скоро изключения, и шансът да попаднеш на такъв е толкова малък, че е по-вероятно да спечелиш от тотото. Така че не разчитай на това. Пък ако случиш на алтруист, значи си извадил голям късмет.
42
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пускам салза, удари *** право в емоциЙти...
41
4
 
10
 
! Отговори
Срамота! преди 3 години
И моята и на жена ми личната докторица събота и неделя си изключват телефоните, единия път със съмнение за Ковид така и не ни вдигна, чудех се как да го нарека, то ще да е от безкористност и човеколюбие, да не си вдигаш телефона, поне да изслушаш човека и да го насочиш къде да го изследват.
40
5
 
5
 
! Отговори
Не се хабете преди 3 години
Ако вярващи:невяврващи е 50:50, заразените, болните, увредените и мъртвите са всички. Няма да избягат от вируса като не вярват и не спазват мерки. Даже по-лесно ще ги пипне. ИНФАНТИЛИ Хахахахахахаха:)))))))))))??
39
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още докато учат кандидат докторчетата и им сменят чипчето, почват да се имат за някакви богоизбрани свръхчовеци и много си вярват, че са голяма работа.Тук един се разведе от приказки на близки и роднини "Как бе маме, ний сме отгледали цял лекар, а ти си взе учителка".Разведе се с учителката, взе зъботехничка-палавница, тя го остави и си умря после от рак като куче.По- скромно го давайте бе докторчета, не се вживявайте, не сте велики, напротив, жалки са много от вас, сарафи с бели манти!
38
11
 
11
 
! Отговори
Ох преди 3 години
Аман от трогателни постове на ПРЕБОРВАЩИ короната. Народът кога нак-после ще се осъзнае, че всичко е фарс?!
37
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Недей така, човек, има и лекари алтруисти, които го правят основно заради любовта към хората ..."Я пробвай да не платиш на доктора, че да видиш една любов към хората, един алтруизъм. В краката му ще пукнеш и няма да те погледне. Пробвай и ще се убедиш.
36
5
 
10
 
! Отговори
Ахил преди 3 години
Заразен ,не значи болен. Забийте си го в тиквите.
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да оздравява докторът! Също психически! Че е доста краен, което личи и от написаното от него. Буен нрав.
34
0
 
11
 
! Отговори
ДДРонег преди 3 години
Много човечен пост - поздравления !Не го познавам, но му желая оздравяване и бързо възстановяване !!!
33
11
 
4
 
! Отговори
Батман преди 3 години
Дори няма и да чета статията, само ще кажа че грам не ме интересува.
32
9
 
13
 
! Отговори
до 27 от славянин преди 3 години
''Аз не познавам нито един, който да е станал лекар от любов към хората, но познавам много с голяма любов към парите! Обичат и да имат добър социален статус и привилегии. Таз любов я разправяй на някой психично неуравновесен, може и да се върже, но не се надявай много.''Почти напълно съм съгласен с теб, кандидат-медиците учат медицина заради желанието им да се чувстват властни и значими над останалите!
31
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видяла кокошката дупето си и казала "Рана имам!"Голямо вживяване, голяма драма, хората умират без тия безхаберници да си вдигнат телефона, а сега правят драма от един грипав санитар.Местя!
30
13
 
7
 
! Отговори
славянин преди 3 години
''Д-р Милен Чолаков е приет за лечение в шуменската болница, след като дава положителен тест за коронавирус. Неговият пост във Facebook трогна хиляди, които му пожелаха бързо оздравяване.''Какви точно болестни симптоми и имал, че е приет на ''лечение''!? Май всичко е за едни ковидни 1200 лева!?
29
2
 
10
 
! Отговори
Майна преди 3 години
ДРЪЖ СЕ, ДОКТОРЕ!!!! С ТЕБ СМЕ!!!! ОБЪРНИ СЕ И КЪМ КОЛЕГАТА ТИ Д-Р ЗАГОРЧЕВ. УСПЕХ!!!
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 28Недей така, човек, има и лекари алтруисти, които го правят основно заради любовта към хората, но за жалост не са повече от 10-15%. Останалите ~85% са меркантилни мъpши. Да им приседнат дано кървавите пари, изтъргувани от нещастието и страха на хората.
27
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Вие наистина ли мислите че някой ще стане лекар ей така заради парите? Познавам много, които са го направили от любов към хората."Аз не познавам нито един, който да е станал лекар от любов към хората, но познавам много с голяма любов към парите! Обичат и да имат добър социален статус и привилегии. Таз любов я разправяй на някой психично неуравновесен, може и да се върже, но не се надявай много.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Нидерландия отдавна казаха, че вируса се открива във фекалиите!