Заразеният с коронавирус д-р Чолаков с трогващ пост

Размисли между вируса и оздравяването
76
Заразеният с коронавирус д-р Чолаков с трогващ пост
Снимка: Facebook
Д-р Милен Чолаков е приет за лечение в шуменската болница, след като дава положителен тест за коронавирус. Неговият пост във Facebook трогна хиляди, които му пожелаха бързо оздравяване.
 
Ето какво сподели той към своите приятели и пациенти: 
 
"Днес ме приеха в МБАЛ Шумен за лечение на Ковид 19 + инфекция. Уведомявам всички мои близки, роднини, пациенти и фенове, че въпреки че не съм Доналд Тръмп - ще се излекувам, ще ме изпишат и пак ще се видим. Ако това не стане... не е голяма загубата Ви, нали? 
 
Бъдете живи и здрави и знайте, че в последната година бях фамилен лекар и единственият осъзнат доброволец от ОПЛ в Област Шумен, който работи в МБАЛ и Неотложната помощ в Шумен, защото няма лекари, които да помагат в този тежък за всички момент.
 
Дадох всичко от себе си на Болния човек, на Шумен, България и българският народ, които обичам от сърце. Ако стане така да ме няма, помнете ме с добро и пазете България!
 
Две смърти няма, без една не може!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
До истина преди 3 години
Чакам те да покажеш как се прави.
4
5
 
34
 
! Отговори
98949 преди 3 години
Стряскащо е обезчовечавването на авторите на предходните постове. А лекарите и всички медицински работици излагат риск живота си заради дълга си да помагат на всички болни!Къде е човешката формула в днешния ни ден?
3
24
 
6
 
! Отговори
Зарко Попа преди 3 години
Да си беше мил ръцете. Маската.Дистанцията.
2
13
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
От километър си личи малкото ти ум. Що не идеш доброволец след като не вярваш, като санитар, то за друго и акъл нямаш.......
1
41
 
9
 
! Отговори
Заразен с малко ум преди 3 години
Малее просълзих се от смях.