Част от пътя Русе-Бяла без маркировка и знаци

Десетки пътуващи и жители на района сигнализираха за проблема
13 окт 2020 11:45, Ния Христова
13
Част от пътя Русе-Бяла без маркировка и знаци
Снимка: Pixabay
Десетки пътуващи по отсечката Русе-Бяла сигнализираха, че липсват маркировка и пътни знаци в разстояние на десетки километри. Според хората въпрос на време е да стане инцидент.
 
"Пътуваме всеки ден по 2 пъти по този път, за да отидем на работа. Поемаме риск за живота си. Пътят е в ремонт от 3 месеца, не е обезопасен. В тъмното няма никаква видимост, а вече има и мъгли", разказа шофьорът Ивайло Илиев пред Нова ТВ. 
 
"За щастие пътувам в района само по светло, но вечер тировете не знаят къде карат, влизат в насрещното", каза професионалният състезател Стоян.
 
"Този пътен участък все още се строи. Това е обозначено с необходимата сигнализация. Срокът да поставим пътна маркировка е 31 октомври. Няма как да го направим, при положение, че още не е сложен последният слой асфалт", коментира Стамен Савов, директор на областно пътно управление – Русе. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РУСЕ - БЯЛА го минавам всяка седмица и твърдя, че е най-натоварения участък в БГ, тесен път с много завой и трафик от камиони в двете посоки от и за Дунав мост.Бойко Тулупа да мине и да види за какъв път става въпрос, а сега е и без маркировка и знаци в зимен сезон и през нощта е кошмарно да се кара !гарантирано от гроб !ОСТАВКА !!!
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разруха и пълно безхаберие от страна на шайката на Тиквата !Главен републикански път без маркировка, сигурно и в Боцвана няма ...
6
1
 
7
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Както и в цялата страна... Мизерията на герб, разруха навсякъде
5
0
 
14
 
! Отговори
Аноним преди 3 години
А къде по нашите пътища има адекватна сигнализация и маркировка, да караме само по тяхБат Бойко да мине Дунав мост към Румъния и да види как се прави маркировка.Не трябва да ходи на далече, още по средата на моста се вижда разликата,а после да обърне от Гюргево и да види с негови очи разликата
4
0
 
11
 
! Отговори
М...даа преди 3 години
И после - " Несъобразена с пътната обстановка скорост" !
3
0
 
7
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
много са такива пътищата независимо дали са първостепенни или четиристепенни пътищата!леваци!
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Няма как да го направим, при положение, че още не е сложен последният слой асфалт"За временна маркировка явно не са чували, а що се отнася до знаците, не, не са поставени, поне не според правилата на наредбата! Просто не им пука, както и на КАТ, които само гледат къде да скрият някой радар, а не да следят за пътната безопасност, каквото задължение имат.
1
0
 
15
 
! Отговори
еее айде сИга! преди 3 години
''Няма как да го направим, при положение, че още не е сложен последният слой асфалт", коментира Стамен Савов''-ИМА БАЦЕ СТАМЕНЕ.ПРАВИ СЕ ВРЕМЕННА МАРКИРОВКА И ПОСЛЕ СИ СЛАГАЙ ПОСЛЕДНИЯ СЛОЙ, ТЯ НЯМА ДА ПОВДИГНЕ АСФАЛТА.