Близките на убит пред дискотека настояват за справедливост

Обвиненият за убийството е под домашен арест
14 окт 2020 17:07, Ния Христова
8
Близките на убит пред дискотека настояват за справедливост
Снимка: Pixabay
Близки на убит пред дискотека във Видин 31-годишен мъж се събират на протест пред съда. Те настояват справедливо наказание за виновника, застрелял Теодор Иванов. Обвиненият за убийството в момента е под домашен арест. След случката той избяга и беше издирван от полицията. Оръжието обаче не беше намерено.
 
"Притеснени сме от всичко, което се случи досега по това тежко дело. Убиецът на сина ми е на свобода. Домашен арест за един престъпник означава тежест за близките на починалия. Неговото място е в затвора и той трябва да бъде задържан с постоянна мярка", каза бащата на Теодор Иван Йотов пред Нова тв. 
 
Мъжът обясни повече за самото досъдебно производство, което се води по случая. "Убийството е доказано на 100%. Той обаче е навън и може да влияе на свидетелите, това е нашето притеснение", допълни Йотов. 
 
"Инцидентът обърка живота на доста хора – жена, дете, баща и майка. Съдът, ако е справедлив, ще свърши това, което трябва", смята близък до семейството на убития.
 
Извършителят може да получи от 10 до 20 години затвор. За близките тази присъда не е достатъчна.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 4Но виж, певицата Лилана, която беше обвинена за "сбъркани лични данни" в документ, беше държана воколо почти половин година.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той съда услуга ви е направил като го е пуснал под домашен арест, ама вие не сте се освяткали какво трябва да направите...
3
0
 
8
 
! Отговори
real преди 3 години
Полиция не започва разследване цял месец след като човек изчезва и се знае с кой съмнителен тип е бил последно, полиция въвежда грешно навигационни данни и влиза в дома на хората да ги бие и пуска електрошок като междувременно насочва автомати срещу тях, съд избухва всеки божи ден с новини като тая...
2
0
 
13
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Явно убиеца е от номенклатурата и го пазят, нищо ново под слънцето.
1
0
 
13
 
! Отговори
Явно е преди 3 години
Дане чакат справедливост от съда/за убийство и в къщи/сами да си потърсят възмездие, до там ни докараха..