11 са арестувани по време на спецакция в Благоевградско

Образувани са производства за незаконно държане на наркотици
16 окт 2020 13:03, Ния Христова
2
11 са арестувани по време на спецакция в Благоевградско
Снимка: БГНЕС
Специализирана полицейска акция се е прповела на територията на общините Кресна, Струмяни и Сандански под ръководството на Окръжна прокуратура - Благоевград. В извършването са участвали служители в сектор "Противодействие на криминалната престъпност“, "Специализирани полицейски сили“ в отдел "Охранителна полиция“ при ОД на МВР гр. Благоевград, РУ Сандански и Дирекция "Жандармерия“. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата, цитирани от Bulgaria ON AIR.
 
Към настоящия момент са образувани досъдебни производства за извършени престъпления като управление на МПС с регистрационна табела, издадена за друго превозно средство, и незаконно държане на високорискови наркотични вещества.
 
Проверени са били 217 лица, а 11 от тях са задържани по Закона за МВР. Водачите на 179 моторни средства също са били проверени от контролните органи.
 
Съставени са били 31 акта за установени административни нарушения, от които 7 по Закона за българските лични документи, 24 - по Закона за движението по пътищата и 28 фиша за извършени нарушения по същия закон. Специализираната полицейска акция е била осъществена по линия за противодействие на битовата престъпност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Макетата преди 3 години
Все още правят вътрешна революция.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спецакция за неносене на лични карти