Отново пропусквателен режим в хипермаркетите в Пловдив

Физически лица ще могат да бъда глобявани с от 300 до 1000 лева
19 окт 2020 16:10, Ния Христова
42
Отново пропусквателен режим в хипермаркетите в Пловдив
Снимка: БГНЕС
В Пловдив отново  въвеждат пропускателен режим в големите хипермаркети, както беше и в началото на пандемията. Това обяви областният управител Дани Каназирева след заседание на щаба, в което участие взеха кметът Здравко Димитров и шефът на полицията ст. комисар Йордан Рогачев, пише Bulgaria ON AIR.
 
Указателни табели за новите ограничения ще бъдат поставени на различни места, а глобите за физически лица ще са от 300 до 1000 лева. Каназирева напомни, че за фирмите също ще има санкции.
 
"Обръщам се към всички - към тези, които вярват, че има такава зараза, и към онези, които я отричат. Ако се блокира здравната система, и най-обикновената настинка ще стане опасна, защото няма да има кой да лекува", каза още областният управител.
 
Тя похвали директорите на училищата, че са дисциплинирани, спазват разпоредбите и следят за контрола. Проблемът идвал основно от онези, които не спазват правилата, пишат от в. "Монитор".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пише се пропускателна, олеее, журналисти, редактори...
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скандално! Не си ли научиха вече урока че тези простотии нямат никакъв ефект?
36
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Тулуп5 милиона е софия не 2, нещо си се объркал
35
0
 
0
 
! Отговори
Алибегов преди 3 години
Хехе! Може да съм с мазна коса ,но лапам системно на , който трябва...Никога НЯМА да затворят заведенията където определено никой не спазва никакви мерки . Пие се вулгарно , пияни клиенти се прегръщат и целуват масово ..Но на кой му пука ... Акцента сме дали върху училищата .. директивата е такава...Ковид ОБИЧА тях ,но не се разпространява по заведенията,магазините и други свърталища ...пък и като ме гледате защо са ни умни хора в държавата?! Ай наздраве
34
1
 
1
 
! Отговори
Тулуп преди 3 години
Какво за София бе?! Научете се да смятате ...София е с над два милиона население ( без приходящите ) ,а вторият по големина град Пловдив или третият Варна - около 350 000! ( Един квартал Младост е толкова) . Когато има 250 заразени ( по Данни на Нощ ) примерно какъв процент са и какъв процента са примерно 49 заразени за Благоевград ( около 70 000 население)
33
1
 
1
 
! Отговори
цжх преди 3 години
Какъв коронавирус бе?Дебела еврейска лъжа и шашарма. Даже по този начин демонстрират как контролират целия свят и го превръщат в концлагер на ционизма.
32
1
 
1
 
! Отговори
42 преди 3 години
Колко прав е бил Хенри Форд, като е казал, че за повечето нещастия в света са виновни глобалните евреи и подопечните им тайни общества.
31
0
 
5
 
! Отговори
А тук? преди 3 години
Най-голямата тарапана е в София, най-много заразени също. Минете през студентски да видите за какво става въпрос. Въпреки това не само няма мерки, но и сегашните никой, ама никой и никъде не ги спазва. Явно някой е решил София да се поразреди по естествен път.
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗориТочно така е,и това няма да спре никога докато те не си постигнат целите.Ще го рифрешват постоянно.
29
7
 
9
 
! Отговори
Зори преди 3 години
Яка конспирация се вихри зад тази пандемия с умишлено създадения и пускан периодично вирус.Да видим след наложения контрол какво са ни измислили.
28
2
 
5
 
! Отговори
Snorky преди 3 години
Какъв какъв режим?! :)
27
5
 
3
 
! Отговори
drislio преди 3 години
Който не му се ходи по магазини също така може да ползва услугите на е-баг. Доставят храна до дома и то на доста прилични цени за повечето продукти. В Пловдив и София бачкат само.
26
9
 
9
 
! Отговори
до 27 преди 3 години
Герб се мота като пате в кълчища. Не трябваше да пускат 7-12 клас. Трябваше да има яки глоби 50 лв за първо и 1000 лв за второ хващане! И да се дава сводка от НОЩ колко са заразени и колко глобени всеки ден по 3 пъти.Ако продължават да се маят болниците ще гръмнат и лавината ще отприщи. Чернобил тиктака.
25
13
 
5
 
! Отговори
сетила се Мара преди 3 години
Абе трябва яки глоби за ковидиотиите. Изпозаразиха всички! Утре ще се наложи и затваряне при това експоненциално нарастване (дано да не, ама ако ги слушаме мангърчетатат дотам ще опрем). Утре са 1500 заразени гаранция!А развъдниците в училищата. Спирай 7-12 клас да го е. Чакат някой даскал да умре? Те пък и те, за 30-40 лв на ден си рискуват живота и здравето.
24
7
 
16
 
! Отговори
111 преди 3 години
Герб мисли за вас. Бавно ви превръща в питомни г0веда. Така ще ви накарат и сами да си сложите ваксината и да ви уморят по-бързо. Срещу хората се води геноцид. Герб изпълнява нарежданията отвън и получава пари от това.
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Почва се!
22
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много добре! Защото в търсене на стаден имунитет на някои хора им избива силния стаден инстинк - да се бутат като оффци удин вдруг. На мен това ми беше гнусно и преди пандемията между другото.
21
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В малките градове и в селата не се спазват никакви предпазни мерки и никой не носи маски. Нито продавачите, нито клиентите. Даже е престижно и някакъв вид "геройство" да си без маска. Кихат си, кашлят си в лицата пък даже и не се къпят редовно.
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диско и барове работят, защото инак излиза оня мазния Ричард, дето орева орталъка зимята, че му затворили бирхалето. Излиза по ТВ и почва да ревтуни
19
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Фандъкова се е скрила в миша дупка. Къде е тази женица, да мъцне поне нещо, че цяла София си е едно голямо огнище!