Апелативният съд решава за шофьора на тира от Лесово

При инцидента трима души загинаха, а над 10 други бяха тежко ранени
20 окт 2020 09:58, Ния Христова
6
Апелативният съд решава за шофьора на тира от Лесово
Снимка: Pixabay
Шофьорът на тира, който участва в тежката катастрофа край Лесово, отново ще се изправя пред съда, съобщи Нова тв.
 
Преди една седмица Ямболският окръжен съд реши, че молдовският гражданин ще остане зад решетките с обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост на пътя. Магистратите смятат, че 51-годишният шофьор няма постоянен адрес у нас и има опасност да извърши и ново престъпление.
 
При тежкия инцидент на 9 октомври, трима души загинаха, а над 10 други бяха тежко ранени. Днешното решение на Апелативния съд в Бургас ще е окончателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
До оня долу преди 3 години
Като си минал тридесет минути По-рано от там и си го видял на пътя, що не звънна на 112,може да е умрял в кабината. Или си бързал за хранилката, да не изтървеш урожая, ден година храни.
5
1
 
0
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Ами ако иска някой да го буди да си седи у дома! Няма как да има полицай до всеки пиян тираджия !
4
2
 
0
 
! Отговори
Do 2 преди 3 години
30 мин преди катастрофата минах от там и мога да ти кажа, че опашката бе чак след 2км ! Тъпия тираджия си беше легнал там да си спи ! Защо не беше спрял на паркингите около Елхово 20км преди кпп-то? В посока Турция никой не използва паркинга до кппто ! Като ти се спи или ти свършват часовете спри 5 Мин по рано ! Ама да не казвам ква работа трябва нА пътя !
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лека им пръст на хората, ама ако беше паднало дърво (примерно) сега то ли щеше да е в ареста?
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тираджията не е спрял да спи на пътя, а опашката за граничния пункт е била до там. И понеже паркинги няма, а михлюзите са заети да пълнят на баш суджука шкафчиту, човекът е задрямал и никой не го е събудил когато колоната е потеглила. По същия начин едни ушеви натресоха конвоя спрели камиони преди Хасково. Осъдиха ли ги, или за тях законите са други?
1
1
 
4
 
! Отговори
Ss преди 3 години
Тираджията, че е спрял да спи на пътя е грешник, но този с буса да не видиш спрял тир на км пред теб на прав път е за ... Пътя от Елхово до Кппто сигурно е единственият в околностите който става, подържа се даже има и маркировка ! Последните 50км преди кпп-то има над 10 паркинга дето могат да спрат и да спят но тираджиите сакат на пътя ! А крайно време е да се спре това хойкане с нелецензирани бусове за международен превоз !