105 ден: Протестиращи запалиха маски на Орлов мост

Започна и митинга на бул. “Цар Освободител“
21 окт 2020 20:42, Нели Христова
220

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

От утре маските на открито са задължителни, но не всички са съгласни с тях. Група протестиращи запалиха маските си демонстративно на "Орлов мост".  Те блокираха възловото кръстовище без предупреждение.

Започна 105-ата. вечер на антиправителствени демонстрации в столицата с искания за оставките на кабинета и на главния прокурор.Протестът все още е малоброен.

Движението по бул. “Цар Освободител“ вече е блокирано от камиона с озвучаването на протеста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало протестъри вече и папата одобрява еднополовите бракове. Тъй и тъй сте заедно по неволя - па ползвайте се законно бре:)))))))))))))))))))
146
2
 
8
 
! Отговори
До 23 преди 3 години
,,Да им се запишат имената..,,Имената им вече са записани в книгата на живота.В момента в болниците медиците гледат на маските като на скъпоценност.Това е нечувано престъпление.
145
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям грях е да унищожават лични предпазни средстваС тези маски лекарите спасяват животи.В началото на пандемията просто недостигаха.Сега всяка маска е ценна.Опомнете се.
144
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
105!?- най много 50 и то преко сили:))))))))))))
143
0
 
11
 
! Отговори
БАБИКЯН преди 3 години
105-ти ден 105 БРОЯ ПРОТЕСТИРАЩИ
142
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РадославМоля те *** до личния си лекар и си вземи хапчетата:)))))))))))))Вадиш патос и нови опорки. Искаш да се докажеш пред Бабикяна- давай:)))))))))))))))))) скоро ще търсиш място на борсата:))))))))))) ама намери си работа за общак, че за друго не ставаш
141
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във всяка Държава има по 100-200 души с умствени проблеми и неадекватни реякции. Въпроса е, защо т.н. отровно трио използва такива хора за т.н. протести, ами защото другите не искат да стават за резил. Да се водиш по акъла на поръчковия убиец Божков - черепа или пРезидента Радев на чуждо разузнаване е повече от гадно.
140
17
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
До 1604. Лъжите му! Как видите ли дъртото *** което се издигна защото беше личната ореходържачка на Бай Тошко, не било ***, той видите ли бил винаги за една демократична държава! Ха, то червената му книжка стърчи от джоба докато ги ръси тия лъжи!5. Магистралите му! В България няма нито една магистрала! Нито 1!!! Имаме коларски пътеки и тук, там нещо което може да мине за второкласен път! 6. Неадекватните му реакции във всеки един момент!7. Бягането му от отговорност за каквото и да е!
139
15
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
До 160Искаш да знаеш къде ми е проблема с комуниста Бибитко ли?1. Комплекса му за малоценност! Все той бил направил, а 1 лев не е изработил през живота си!2. Шизофренията му! По 10 пъти на ден си сменя мнението по един и същ въпрос, като ветропоказател е! На където задуха, на там се обръща!3. Обгрижването на индивиди с нулев принос за обществото! Колко програми направи за роми? Колко разду и без това разплутия държавен апарат за да си купи верни гласоподаватели? И кои плаща за това? Ние!
138
11
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
До 160Мързеливите са от вашата кръвна група! Вие които изпълзяхте от горите и се издигнахте с червени книжки и никакъв труд! Вие които разграбихте държавата и собствеността на хората които се бяха трудили за нея! Вие които сега с цялата си наглост обвинявате всеки които е против вас в това, че е симпатизант на родата ви от БСП! Комунисти си бяхте, комунисти си останахте! Винаги сте си били национални предатели и комунисти и винаги ще си останете такива! Няма как да избягате от миналото си!
137
13
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
До 160И е много забавно някои/някоя да обвинява другите в мързел когато него/нея го/я мързи дори да си измисли ник или даже и това трябва да ви го спускат от партията майка? Дали Бибитко ми е проблем? Да проблем ми е, че за разлика от масата от вас плащам данъци на тази държава и имам абсолютното право да ИЗИСКВАМ от тоя *** да си върши работата и когато той систематично отказва да го прави, да му ИЗИСКВАМ оставката! Аз съм му работодател! Аз и другите 1.5 милиона които плащаме данъци!
136
12
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
До 160Анонимния които/която го е срам от глупостите които пише и даже няма очите да застане зад думите си, ако въобще са негови/нейни. Ще ти го кажа просто, пък се надявам да ти стигне мозъчния капацитет за да го разбереш: Бибитко никога не е бил избиран и не е бил в коалиция която да събира 51% от гласовете! На последните избори за парламент младежкото БКП (ГЕРБ) събра колосалните 16% от гласовете! Щом управлява някои които не събира дори 1/3 от гласовете значи имаме диктатура!
135
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така като гледам "недоволните" почват да влизат в час. Явно парите секнаха. :))))))))))))
134
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РадославРадославов, приятелю какъв диктатор си видял ти бе? Какъв диктатор бе пиле шарено? Ама важното е да покажеш че си подтиснат. Не пилешката някой малолетен, значи си около 30-те, нереализиран и вероятно Борисов ти е проблема за това. Мдааа. За мързела проблема винаги е другаде.
133
0
 
11
 
! Отговори
Ненормалници преди 3 години
всякакви,развиващи арогантния стил на главния ненормалник,изгонен от Литва.
132
12
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
Няма значение дали народа мрази диктатора, важното е публично под дулата на верните сатрапи и кръговете от приближени главорези да се чуват възгласи на радост. А това, че всичко е като в Северна Корея - цирк за пред другите държави и за да се подхранва самозаблудата на побъркания диктатор не е от значение. Нали той вижда, че всичко е ОК, а като си замине и като се махнат декорите под тях прозира истината на една пропаднала, разграбена държава с едно смазано население.
131
14
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 3 години
Бибитко се видя в чудо. Няма как да приложи методите на учителя си Бай Тошко, защото сме в ЕС, няма Белене, няма как полицията да смазва главите на хората които са против диктатурата на национален предател. И затова тази пандемия му дойде като дар от небесата. Вкарва си ограничения, гласува си методи затрудняващи всякаква организация за изказване на недоволство. Ще прати полицията да пише актове и след няколко дена ще се радва на същия рахат на които се радваше учителя му.
130
2
 
26
 
! Отговори
предупреждавам преди 3 години
Радев, кажи на мутрите си да не си играят с огъня.народна поговорка - който си играе с огъня, или се изгаря, или се напи кава.
129
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ителактуалци" за маски вън !
128
3
 
26
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
на снимката : пиар за 5 лева, и то ако не са купили маските на едро. един протест, едно чудо. по добре да ги бяха занесли в най близката детска градина, а после да отидат да дарят кръв. нали, искали към по добро