Бившият адвокат на Тръмп в компромат с българска актриса

Той не знаел, че го снимат, но сцената е част от филма "Борат-2"
Обновена: 22 окт 2020 15:16 | 22 окт 2020 15:15, Нели Христова
64
Бившият адвокат на Тръмп в компромат с българска актриса

Личният адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп - Руди Джулиани, е показан в компрометираща ситуация в хотелска стая с млада жена, представила се като телевизионна журналистка. Макар да става дума за сцена от новия филм на Саша Барон Коен, продължение на "Борат", юристът изобщо не бил наясно, че го снимат.

Действието се развива в хотелска стая в Ню Йорк през месец юли т.г. Ролята на журналистката е изиграла 24-годишната българска актриса Мария Бакалова. В продължението на хитовата комедия тя се превъплъщва в дъщерята на Борат, а наскоро направи фурор във вечерното шоу на Джими Кимъл, карайки водещия да свали в ефир панталоните си.

Джулиани се е обадил на полицията, след като разбрал, че всичко е постановка. Във въпросната сцена има момент, в който бившият кмет на Ню Йорк лежи на легло, запасвайки своята риза под колана си, докато младата жена се намира наблизо.

Личният адвокат на Тръмп отишъл в хотела, смятайки, че ще даде интервю за мерките, вземани от федералното правителство срещу коронавируса. Младата жена флиртува с него и го кани в спалнята си, където са разположени скрити камери. Джулиани поискал телефона и адреса ѝ, отбелязва в. "Daily Telegraph".

Бившият нюйоркски кмет лежи на легло и запасва ризата си, след като актрисата е помогнала да си свали микрофона. В момента, когато ръката му е в панталоните, Барон Коен се втурва стаята и му крещи: "Тя е прекалено млада за теб, на 15 е!"

Бакалова играе 15-годишната дъщеря на Борат. До сцената в хотелската стая обаче няма никакви признаци, че тя е непълнолетна, отбелязва БТА.

В седмичното си радиопредаване по UABC вчера Джулиани нарече заснетата сцена "поръчков удар" и подчерта, че само е загащвал ризата си. Той добави, че е разбрал, че е попаднал в капан, когато жената го попитала дали иска масаж.

"В нито един момент преди, по време на или след интервюто не съм се държал неуместно", подчерта адвокатът на Тръмп в Twitter. "Ако Саша Барон Коен намеква за друго, той е хладнокръвен лъжец".


Джулиани се обадил на полицията след тази среща, но няма данни за започнато разследване. Той е говорил за случая и пред в. "New York Post", но не споменава частта със спалнята.

Актрисата Бакалова, която е на 24 години според данните за нея в базата IMDb, е родена в България. Досега тя е неизвестна за американската аудитория. Снимала се е в български филми като "Трансгресия" (2017 г.) на режисьора Валентин Тодоров, "Бащата" на Петър Вълчанов и Кристина Грозева, спечелил голямата награда на кинофестивала в Карлови вари миналата година.

Ако на актрисата ѝ липсва опит, тя компенсира с изумителна воля, отбелязва "Vanity Fair". От първата сцена в "Борат-2", в която Тутар гледа филм за Мелания Тръмп и възхода ѝ от малка страна до Белия дом, Бакалова партнира с Коен равностойно. Тя е идеалното комично допълнение на веселия патологичен лъжец, отбелязва изданието. В една от сцените Бакалова гълта пластмасова фигурка на бебе от украсата на торта, след което заедно с Коен подлудява пастор-противник на абортите, докато се опитват да го накарат "да извади бебето".

Но и тази сцена бледнее в сравнение с последващите действия на Бакалова, пише изданието по повод сцената с компрометиращата среща с Джулиани. След като го лъже, че е журналист, облечена в тоалет, достоен за водеща на "Fox News", Бакалова кани адвоката на Тръмп в хотелска стая, флиртува с него и успява да го накара да каже, че коронавирусът е "произведен в Китай".

В една от последните сцени на филма Коен прегръща Бакалова и ѝ казва: "Ти си невероятна", което според списанието е единственият случай, в който той излиза от екранния си образ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво! Върховна е!Много съм горд с нея и колегите много я харесаха тук в Германия.Прослави ни по целия свят с изкуство.Орден Стара планина за нея.
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
42, каквито българките такива и българите, един ген сме!
48
0
 
0
 
! Отговори
Смотан си ти преди 3 години
До АнонименФилмът излезе четири часа след поста ти. Кой е смотан, филмъти или лъжльото ти?
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е най-смооотания филм !
46
2
 
3
 
! Отговори
Адвокат преди 3 години
Руди е mental handicap като клиента си.....и двамата разследвани от FBI.
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
После да не пита някой защо в Казахстан мразят евреите
44
5
 
5
 
! Отговори
Окупирана Палестина преди 3 години
Саша Барон Коен - това Юдейско име ли е или да?!
43
5
 
5
 
! Отговори
@49 преди 3 години
Като гледам Марийчето и за по-евтинко би се продала.
42
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямам търпение да го излезе филмът и да го гледам!
41
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България пак ще стане известна с тъпотии! Благодарение на нашата героиня!Не са ползвали истинска казахтанка, защото нашите се продават за по евтино.
40
6
 
3
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Българските К са навсякъде . И тук даже в правителството.
39
4
 
5
 
! Отговори
Адам ШиФ преди 3 години
Правилно!! Как така да се остави лаптопа на Хънтър и корупцията на баща му да превземе новините. То само с банване от социалните медии не можа да се спре. Нито пък номера че Русия е извършила дезинформация можа да мине. То само с монтиран пранк на Джулиани остана!! Белким се заглуши международнния скандал с Байдън. И как Джулиани ще пита за телефона на разследващ журналист от Казхтан? Срам няма ли?Е, верно- Джулиани ще разкатае Борат в съда и ще го одере финансово, но ще е късно
38
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яко! Борат пак ще ги усмее краварите
37
3
 
6
 
! Отговори
до 44 преди 3 години
Русия не е Коминустическа Държава от 30 години! нещо си в грешка!!
36
5
 
3
 
! Отговори
Ким Чен Ун форевър преди 3 години
Супер. Значи на 3-ти ще гледаме сблъсък на един Руски комунистически агент с един Китайски комунистически агент. Ще хвърчи комунизъм.
35
6
 
8
 
! Отговори
Тръмп Завинаги преди 3 години
само много наивни или абсолютни р0бе на Пекин, не вярват, че Байдън е Китайски Комунистически Агент и всички налични факти в лаптопа на сина му го доказват!! същите хора, по цял ден отричат съществуването на Китайското Комунистическо Супер-Био-Оръжие поразило Света и убило милиони до момента!!
34
2
 
3
 
! Отговори
Бай Ви Окам преди 3 години
Да бе и при толоква дебела работа - милиарди, избити агенти, световен заговор, всичко се разплита заради един неплатен ремонт на лаптоп?
33
4
 
6
 
! Отговори
до 39 преди 3 години
в Лаптопа на Сина пише, как Бащата е Взимал Милиарди от Комунистите в Пекин и как е продал САЩ на Китай. Не забравяйте, че всички Агенти на САЩ в Китай бяха предадени от Обама и екзекутирани в Китай. Основната задача на тези агенти е да следят, кои американци са в бизнес с Пекински *** - очевидно Обама ги предаде, за да Байдън може на спокойствие да си оперира в Китай, без агентите на САЩ да го докладват на Вашингтон. Нещата, са много по-дълбоки от на пръв поглед!!
32
3
 
1
 
! Отговори
А колко гори? преди 3 години
Байданист:Руди искал да топне чушката. Тръмпист:Вижте лаптопа на сина.Учебникарски пример на приойма "А вие защо биете афроамериканците"
31
2
 
2
 
! Отговори
до 34 преди 3 години
ФБР, ЦРУ и Агенцията по Национална Сигурност, вече заявиха, че Русия няма нищо общо с лаптопа на Байдън, твоята информация от къде идва, че Русия е виновна за корупцията на Байдънови?!