Не било кюлче, а пластинка... Шофьорът с подкуп пред съда

Дрегерът - 2,27 промила алкохол, той - не съм изпил бутилка водка
23 окт 2020 11:36, Ния Христова
11
Не било кюлче, а пластинка... Шофьорът с подкуп пред съда
Снимка: БГНЕС
"Какво кюлче? Талисман подарък от семейството съм предложил. Малка пластинка, колкото нокът!". Това каза пред съдебната зала 59-годишният строителен техник Иван Иванов, предаде bTV. На 7 октомври той направи опит да подкупи патрул на КАТ. Иванов заяви, че съжалява, но не е изпил бутилка водка.
 
"Представяте ли си да изпием двамата по бутилка водка? Няма да можем да ходим.", каза адвокатът му Васил Марков.
 
59-годишният въж е бил спрян за проверка на 7 октомври в Пловдив, а експертизата е показала 2,27 промила алкохол в кръвта.
Още по темата
 
При проверката от полицията той опитал да се измъкне и предложил на служителите на реда златно кюлче "Св. Николай Чудотворец". Кюлчето е с тегло от 0,5 гр. и мъжът го е съхранявал в предпазна капсула. Има и сертификат за автентичност, а подкупът бил в подаръчна кутийка. Цената на кюлчето е точно 99,90 лв. 
 
Присъда от 10 години затвор застрашава Иван Иванов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
5
 
! Отговори
албански реотан преди 3 години
е, сега вече всичко ми стана ясно. Първо като казаха за цяло кюлче злато, изпаднах в голямо недоумение как може полицаите да са отказали дарението. Ама сега вече на съда всичко е ясно - да влезе убития. Еми то с пълно право го съдят този. Това си е жива гавра. Да им даде само ПОЛОВИН ГРАМ злато. Половин грам, господа съдебни заседатели! Това не е само гавра, а е направо тотално унижение. Заслужавал е полицая да го разсреля на място. То и не може да се раздели на двамата - и за кафе не стига.
7
1
 
8
 
! Отговори
Баси изродиите преди 3 години
Тия съдии големи ***.За убийство дават по-малко години.
6
2
 
6
 
! Отговори
Пропуск преди 3 години
Нека си помислят в КАТ, защо не ги обичат хората.Ами те са НЕОБОРУДВАНИ!Недопустимо е да се предлагат таквиз подкупи. Как да си го раздели патрула от 2(двама)?КАТ да раздава ножовки при патрулиране!
5
1
 
2
 
! Отговори
Ss преди 3 години
Българските строители от Коми до Чикаго за известни с това, че преди работа удрят по няколко аперетива, през работно време гъкат, а след работа отиват да се почерпят ! Половината ученици 11,12 клас ще ударят 1 бутилка водка а тоз е със стаж даже сигурно е търсил още !
4
0
 
22
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 3 години
Когато българин пристъпи закона, веднага обявяват: име, фамилия, възраст, местожителство, професия, месторабота, дата и място на произшествието, характер на нарушението и т.н.За същото деяние извършено от ром пишат само Х.К. от село Г.Защо е тази дискриминация срещу българите???
3
3
 
11
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Еми вие бодро излъгахте, че е кюлче все едно половин грам злато може да е кюлче всички ви се смяха ахахахаха
2
4
 
14
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
То ако беше кюлче и пъцулаите ако го бяха взели сега изобщо нямаше да четем това бе!Какво кюлче половин грам?И ние сме виждали кюлчета,поне на снимка от шкафа на Мутрата!Големи са колкото тухла и са по няколко кила!
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До цели 1.7 грама "кюлче"