49-годишна учителка от Севлиево почина от COVID-19

Жената е преподавателка по англйски език с 20-годишен стаж
29 окт 2020 17:45, Ния Христова
45
49-годишна учителка от Севлиево почина от COVID-19
Снимка: Pixabay
49-годишна преподавателка по английски език в Севлиево е загубила битката с коронавируса. Това е четвърти смъртен случай на учител свързан с COVID-19. Ейлин Бейрактарова е с 20-годишен стаж. Постъпва за лечение в местната болница тази събота без усложнения. Смъртта й е настъпила внезапно, съобщават от Нова ТВ.
 
"Тя винаги беше усмихната. Никога не се сърдеше на никого. Децата също я харесваха. Никога не се е ядосвала, дори и на колега за нещо. Нормално е понякога да си изкара човек нещо, но тя – не", каза директорът на СУ "Васил Левски" в Севлиево Тома Томев.
Още по темата
 
Още 5 учители от най-голямото училище в Габровска област са дали положителни проби за коронавирус. Учениците от 5 до 7 клас учат дистанционно.
 
"Жената имаше доказан коронавирус с всички съпътстващи усложнения, които вървят при това заболяване. Имаше наднормено тегло, диабет, хипертония, придружаващи заболявания, които усложниха клиничната картина. До последно тя беше в добра кондиция. Нямаше признаци за влошаване на заболяването. Движеше се в приемливи граници – контактна, адекватна. Без респираторен проблем, за съжалени смъртта настъпи внезапно", обясни д-р Пламен Цеков – управител на МБАЛ Севлиево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Мангъровия лъжец преди 3 години
Мчи ко, някву си там грипчи...
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
министъра, спиш ли спокойно бе, гербава безмозъчна мижитурка
38
0
 
10
 
! Отговори
Вики преди 3 години
До 19Може да умре много бързо, ако развие цитокинова буря. Всичко зависи от имунния отговор... Светла й памет!
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като няма усложнения защо влиза в болницата ? Да си беше стояла в къщи да си пие хапчетата за придружаващите заболявания и безобидните препорати за грип, прясна храна и ча й пък можеше и да оживее. Най-вероятно са й дали 3 антибиотика, кортекостероиди и какво ли не светла й памет!
36
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А в същото време 20-30 годишни умират в катастрофи всеки ден без съпътстващи заболявания.
35
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се казва какво се е случило, но неочакваните обрати обикновено са тромби. Затова би трябвало и най-леките хоспитализирани случаи да се третират с разреждащи кръвта неща. Това е европейската практика. Съжалявам за жената, наистина е тъжно случилото се, защото тя реално е млада и целият живот е бил пред нея. Вероятно 50% от жените около менопауза са с наднормено тегло и хипертония, това не значи че нямат право на живот. Съболезнования на семейството!
34
3
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Колко тъжни вести! Колко тъжни дни...
33
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната набедена за жертва на ковидлъжата.
32
5
 
1
 
! Отговори
Джимбо преди 3 години
Не знам, но не е оцеляла, значи е допуснала някаква грешка.Единствената задача, която е лично твоя и не може да бъде делегирана е оцеляването поне до средно статистическа възраст за умиране.
31
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докторите от тази болница май са изпуснали нещата, била си добре в събота като постъпила и изведнъж рязко се влошава, нещо е съмнителна тази работа! Макар и с наднормено тегло и придружаващи заболявания, това е млад човек , жалко, че не е успяла да пребори заболяването! Светла й памет!
30
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доналд Тръмп е също с наднормено тегло, доста по-стар от госпожата.Излекуван за 3 (ТРИ) дена от истински лекари по методика достъпна за цял свят.Та, госпожата е била учителка, с малка заплата и най-вероятно не е можела да бутне нещо. Дано да не съм прав.Мир на душати й!
29
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъжно е как в коментарите масово липсва грам уважение към човешкия живот. Най-важно е да сме оригинални тарикати. А коментарите за инсулта са в стил - ако онкоболен загине в катастрофа, редно е да бъде записан като умрял от рак.
28
21
 
2
 
! Отговори
Вуте преди 3 години
115 кила шведка...Захранване с 30 годишни помощи от либерастията...
27
8
 
8
 
! Отговори
Затваряйте преди 3 години
Вече тъпите училища!!!!
26
19
 
29
 
! Отговори
Мангъра убиец преди 3 години
Мангъра трябва да бъде арестуван и съден, преди някой близък на починал да го е гръмнал. Ако не беше Мангъра, много повече хора щяха да спазват противоепидемични мерки и сега заразените, болните и умрелите щяха да са в пъти по-малко.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6Доказано е ,аз цитирaх линка към Мedscape,но бях редактирана.Ако искайте вярвайте,това си е ваше право.
24
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който го е страх от мечки, не ходи в гората. Нали се сещате досега в Севлиево какви медицински грижи са били полагани за жената, а и не само за нея. През ден от Джон хопкинс, търсят за консултации севлиевския медицински институт за иновации в медицината. Благодарение на тиквата нещастна и крадците преди него здравеопазването в малките населени места е на ниво полева болница през седемнадесети век в Лондон.
23
10
 
5
 
! Отговори
Питам се преди 3 години
Ако беше послушала Мангъров да си стои дома, дали щеше да оживее?
22
11
 
14
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Защо са я приели в болница, щом е била без усложнения? И кога въобще е открито, че има коронавирус -преди или след постъпването? Бъдете внимателни - за тях сте просто разходен материал! Така както продавачът на пазара ще ви пробута гнил зарзават или монтьорът ще ви смени здрава част на колата, лекарският екип ще ви убие, за да си разделят едни 1000-2000 лева.
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докарали са 260 дози Ремдезивир.Приемам оферти от умиращи коронясали.Който наддаде, ще живее а другите ги пишем сухи съчки.