Нови случаи на болни ученици и учители в Стара Загора

Новите случаи в областта днес са 112
30 окт 2020 14:43, Красимир Ангелов
10
Нови случаи на болни ученици и учители в Стара Загора
Снимка: БГНЕС

Няколко нови случая на болни ученици и персонал в училищата са регистрирани днес в област Стара Загора, съобщават от РЗИ.

От началото на пандемията до 00:00 часа на 30 октомври, в област Стара Загора са потвърдени 1785 случая на COVID-19. Заразените през последното денонощие са 112.

Сред тях са дете от III група в Детска градина № 58 в Стара Загора, готвач в Детската градина в село Хрищени, преподавател в Националното училище за музикални и сценични изкуства "Христина Морфова" в Стара Загора, преподавател в 11-о Основно училище в Стара Загора, медицинска сестра в Детска ясла № 6 в Стара Загора, преподавател в Профилираната природоматематическа гимназия "Гео Милев" в Стара Загора, преподавател в Професионална гимназия „Иван Хаджиенов“ в Казанлък, преподавател в Частно училище „Елин Пелин“ в Стара Загора, медицинска сестра в Детска градина № 13 в Стара Загора, психолог в Основно училище „Никола Вапцаров“ и Детска градина „Снежанка“ в Казанлък, ученик от 5-и клас в Основно училище "Кирил Христов" в Стара Загора, ученик в 12-и клас в Езикова гимназия "Ромен Ролан" в Стара Загора, ученик в 9-и клас в Професионалната гимназия по облекло и хранене "Райна Княгиня" в Стара Загора и студент във втори курс във Ветеринарномедицинския факултет на Тракийски университет.

Към тази сутрин УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" в Стара Загора разполага с 22 свободни легла за лечение на коронавирус и с 2 интензивни, болница "Тракия" – със 7 свободни легла и 4 интензивни. От 1 ноември пациенти с COVID-19 ще се приемат и в Медицински комплекс "Берое" в Стара Загора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там в далечен Китай имаше наказани ,осъдени и....липсващи ! Бойко е директно за затвор -некомпетентност
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам дали китайците са от нашия животински вид, но те се справиха.Как?По начина, по който и ние се справихме в началото-ИЗОЛАЦИЯ.Няма друг начин да се спре въдушно-капкова инфекция.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако сега се затворят ВСИЧКИ училища, а битката е между нашия животински вид и САРС 2, ще влезем в грипна епидемия с нисък вирусен товар и след 2 месеца ще умрат малко хора.Затварянето на ЛЕВОТО училище няма да спре епидемията в ДЕСНОТО, но нашите политици са некомпетентни и ще слушат некомпетентните политици на ЕС, които ще слушат Американските с тази разлика, че САЩ са разпръснати на цял континент , а в Западна Европа са г-ъз до г-ъз и яко ще се мре.Дано нашите гадателки са прави и оцелелеем!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ремдесивир има 500000бройки в ЕС.ЕЕ са 500000000.Смятайте!При това вирусът повтаря и 1 глава политик може да консумира 2 пъти Ремдесивир.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на този фон, искат да се отворят училищата?! Какво още трябва да се случи и колко още смъртни случаи трябва да има, за да се разбере, че живота така или иначе продължава, но по-друг път и друг начин. Училища и университети - онлайн!
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3НЕ!, всичко мистерия, конспирация и пълен мрак.Много ясно че е така, от как свят светува който има пари и възможности, се лекува с най доброто - лекарства и доктори, който няма си отива. За съжаление така стоят нещата .Комунизма - по равно за всики - веднага умира щом набрижи криза.
4
13
 
0
 
! Отговори
Железничар без КОВИД преди 3 години
От кво са болни? От недоебване ли?
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой да е чул 10 месеца след началото на вируса за починал от него настоящ висш политик или ръководител на някоя страна? Или министър? И не само това - обикновено се оправят за 4-5 дни. Интересно как политиците са най-здравите хора на тази земя? Случайност?
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се вие на умряло и ще искате да убиете с камъни управляващите, но за ТЯХ ще има Ремдесивир, който спира репликацията на вируса, за ВАС -няма да има, защото просто няма да има за ВСИЧКИ.ТАКА, ЧЕ УЧИТЕЛИ, ЛЕКАРИ, ПРОФСЪЮЗИ, Помислете си дали като сте сред СТАДОТО и се надате на стаден имунитет ВАШЕТО семейство е на сигурно място при положение, че след 3 месеца след преболедуване от КОВИД НЯМА антитела, може да ви повтори, потрети, при което няма да ви остане жив ЛИМФОЦИТ да ви защити.
1
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако си мислите, че децата са недосегаеми, грешите.Ако не се пуснат сега за 30 дни онлайн, декември и януари започва грипната епидемия и ЩЕ *** КАТО МУХИ И ДЕЦА.