Задържаха мъж зад волана с алкохол и дрога в кръвта

С дрегер били отчетени 1.73 промила
4 ное 2020 02:30, Петя Славова
6
Задържаха мъж зад волана с алкохол и дрога в кръвта
Снимка: БГНЕС

34-годишен мъж е задържан, след като е установен да шофира след употреба на алкохол и наркотици, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

Вчера той управлявал лек автомобил в село Айдемир и бил спрян за полицейска проверка. С дрегер били отчетени 1.73 промила алкохолно съдържание в издишания от него въздух, а техническо средство e показало, че е седнал зад волана след употреба на канабис.

Мъжът е отказал да даде кръвна проба и е задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: шофьорМВРдрегер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
doko преди 3 години
Купонът започна в Банско и завърши в Айдемир. Майтапа на шега, но такива индивиди при първо провинение - 5 години без книжка. При второ - доживот.
4
3
 
6
 
! Отговори
А бе преди 3 години
наркоман ли е - мачкай! Срещу такива всички средства са оправдани!
3
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2Виждам, че не си много компетентен по въпроса, така че ще те огромотя малко. Преди няколко години се приеха поправки в НК, които промениха текста от "под въздействието на" на "след употребата на". Причината е, че тестовете засичат различни наркотици дни след като си употребявал и изобщо не си под въздействие. Целта разбира се е нашите *** да симулират дейност в борбата с престъпността, а катаджиите да взимат кинта от кората на вратата.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До на ви демокрацияТи сравняваш Аризона с Айдемир ли ?В Америка хората знаят че законът действа безпощадно , затова и няма да седнат зад волана дрогирани А ние сме примитивни племе и затова никога няма да се разрешат опиатите тук
1
7
 
2
 
! Отговори
на ви демокрация преди 3 години
Орегон стана първият щат, който декриминализира притежанието на малки количества кокаин, хероин, метамфетамин и други наркотици. А в Ню Джърси и Аризона избирателите решително приеха закони, легализиращи марихуаната. Канабисът вече е легален в голям блок щати на Запад - от Вашингтон до мексиканската граница - и отвъд.