4054 нови заразени с коронавирус, над 1/3 са в София

54 души са починали през последното денонощие
211
4054 нови заразени с коронавирус, над 1/3 са в София
Снимка: БГНЕС

4054 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас за последните 24 часа при направени 13 203 PCR теста. Това прави 30% от тестваните, сочат данните в Националната информационна система.

Случаите на новия коронавирус, потвърдените в България, са общо 64 591, от тях 41 178 са активни.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 188; Бургас - 141; Варна - 204; Велико Търново - 91; Видин - 25; Враца - 121; Габрово - 90; Добрич - 24; Кърджали - 37; Кюстендил - 66; Ловеч - 78; Монтана - 81; Пазарджик - 71; Перник - 65; Плевен - 85; Пловдив - 310; Разград - 54; Русе - 141; Силистра - 53; Сливен - 86; Смолян - 30; София област - 98; София (град) - 1477; Стара Загора - 205; Търговище - 54; Хасково - 61; Шумен - 74; Ямбол - 44.

Още по темата
21 947 са излекуваните лица, от които 403 са регистрирани през последното денонощие.

С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ са настанени 3 191 пациенти. От тях 239 се намират в интензивни отделения или клиники.

При 2 664 лица-медицински служители у нас е потвърден COVID-19. Нови 122 случая са регистрирани през изминалите 24 часа.

Починалите лица, при които е бил констатиран новият коронавирус, са 1466 - 54 от изминалото денонощие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧичоКак да му е безхаверно отношението? Като ви затвори март защото се овце изревахте. Диктатура, иска да си запази властта и т.н. Сега ви каза мерки дето ако спазвате няма нужда да затваря нищо. Неееее, щом ББ е казал да носим маски няма да го правя. Аз не мога името да си напиша, но той е *** и еднокнижник, щото едни така пишат и говорят навсякъде. Давайте, вие го можете!
147
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 156Добре, че ти си грамотен и говориш без цифри и факти. Като Фигуранта. Щото така можеш да си говориш каквото си искаш. И да плюеш тези дето вършат работа.
146
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГробокопачСмяхте му се на ББ за израза:"малко мазнинка". Ако бе слушал Радев, Гечев и Нинова бюджета вече да е празен и никой нямаше да ни даде заем, или лихвите нямаше да са такива като на последния взет. Ако бе развързал кесията от първия ден на епидемията, всичко вече да е изядено и изпито. Не съм чул досега някой да е гладен. Във фейса трапеза до трапеза. Голям глад! В Китай, Ю.Корея и Витнам с тези мерки се справят. Каза ви го като на хора. Вие го подигравата. Ами *** като не сте мал!
145
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И по--зле ще става след като ни управляват неграмотни хора, които не знаят какво е цифра, какво е число и за какво се използват цифрите и числата. Цифри използват хората, които не знаят за какво говорят.
144
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 154Как да лъжат с цифрите, като за седмица 5 човека от родното ми село са диагностицирани? Досега само трима ходехме като лудите с маски по търговските обекти и ни се смееха. Сега всичко живо е с маски дори и на открито. Единия почина и мина без опело в църквата. Блъскайте с чугунените си глави. Не можем да ви спрем. Лошото е, че сме в една лодка.
143
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам как почнаха ударно да лъжат с цифрите, държавата затваря най-късно в понеделник. Отровното трио и глутницата платени *** вече ги няма => площадът е отворен за честните българи, които искат да живеят като хора, а не като скoтове. Сещайте се.
142
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Объркали сте цифрите. Правилното е 13 203 нови заразени от 4054 PCR теста.
141
4
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
До АнонименА, има откъде! Как така? Бойко каза, вчера, че няма да остави никой гладен! И че "февруари, март, април ще изправи държавата, ей така - изпъвайки дланта на ръката си "шпиц" нагоре. Инак е почнал да се учи как жестомимиката влияе на електоралното съзнание;))) Само от Фейса, Бойко мое да управлява електоратът, вече. Като кае: арабайтен за Родину и сичко прай арабйтен;))) кът кае: "всички в оборът...в.м.д. и сичко се самозапира по яслите и чака обещаното сено;)))
140
6
 
15
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Борисов протеста не го свали, но безхаберното му отношение към все повече влошаващото се положение у нас с вируса подозирам, че може още преди Нова Година да му изяде главата!
139
4
 
8
 
! Отговори
слава на Герб преди 3 години
Слава на ковид-19
138
4
 
3
 
! Отговори
Ганчо Пешовски преди 3 години
Честната мъжкарска дума на Бойко беше НЯМА ДА ЗАТВАРЯМ Държавата!Ще удържи ли на думата си!Ще отвори ли вече затворените училища и университети, дискотеки хотели, ресторанти нощните клубове и заведенията, които губят милиони лева печалби от здравите прави млади хора които да се веселят харчат пари и движат икономиката. Министъра на образованието се кълнеше, че децата не носят вируси и зарази и трябва да си ходят на училище. След уроците вечерите децата да са по дискотеките. Само така
137
7
 
3
 
! Отговори
Jordan Jordanov SARS преди 3 години
Последните седмици се засича включванеto на нови високо вредни Ковид генератори подържащи заразите/Covid mutants/Традиционно се готви поразяване на милиарди с обемно проникващо облъчване с цел ограбване на трилиони долари чрез тн ГРИПНИ Пандемии.Мафията традиционно облъчва милиони през лични документи и холограмни оръжия в здравноосигурителни и рецептурни книжки.Цел ограбване на милиарди през аптеките.Тази година новост са убииствата на медицински лица./ползват проникващо облъчване/
136
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам сведение,колко % от населението е тествано по градове и тогава ще има относително вярна статистика.В София,като най-голям град са направени най-много тестове и затова бройката е най-голяма.Това изкривява общата картинка и дава невярна информация.
135
2
 
8
 
! Отговори
При предишното преди 3 години
извънредно положение, когато затвориха всичко от фирмата ни изпратиха хоум офис. Но по някое време възникна необходимост да отида до офиса. Улиците бяха пусти, трамваите празни и ясно се виждаше и можеше да се направи статистика, кой е навън - повярвайте бяха само пенсионери и шведи. Тук там единичен случай на някой, който вероятно като мен беше тръгнал да свърши работа.
134
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яаааа,в Смолян били най-малко.Или най-малко тестове са направени.Май нещо ни послъгват.И в Сливен не били много.Там,където най-малко си мият ръцете.А пък в Столипиново/Пловдив/въобще няма.И във Филиповци и Факултето-също.Не разбирате ли,че ви манипулират?Зараза има,и то сериозна.Но данните са-както им е угодно.
133
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОбективенАбе ако слушаше съветите на Мангъров трябваше да се лекува с чайче и супичка, ама нещо май не го слуша чак толкова... Намеквам ти, че пак за едни ще има, а други ще ги пратят да охлаждат супата, дето ще се лекуват с нея. Ти сам си прецени от кои си.
132
9
 
15
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Спокойно дрогаре, вирус няма! Лично вашия гуру Мангърий ви го каза, а ако има, то до лятото вече е изчезнал, това си е сега обикновен грип. Мерки никакви не взимайте, маски не носете. Все пак вие вярвате на Мангърий, вашият лидер духовен и ментален
131
11
 
12
 
! Отговори
Златни будалисти преди 3 години
София - шампион на глава на населението! Протестърите изпозаразиха града!
130
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 126Колкото и тестове да се правеха, положителните проби не бяха 30% от направените тестове. Всичко се гледа относително..
129
1
 
7
 
! Отговори
Психолог преди 3 години
за хората нагнетяването на напрежение има обратен ефект. Ако при нормалния сезонен грип хроничните случаи се седяха в къщи и се пазеха, когато се обяви грипна епидемия, сега слагат маски и хукват да се бутат по опашки, болници, аптеки, лаборатории и т.н. където да се заразяват и разболяват. Съответно обикновено смъртоносното заболяване от което са болни и го влачат с години ги убива. Паниката най-често се изразява в истерично поведение като купони, като за последно, пазаруване за последно и т.н.