Лекар от разградската болница твърди, че бил нападнат

Мъжът, който водел съпругата си на преглед, е задържан
5 ное 2020 10:35, Ния Христова
16
Лекар от разградската болница твърди, че бил нападнат
Снимка: Pixabay
Лекар от разградската болница твърди, че е бил нападнат. Мъж, който водел съпругата си на преглед, предизвикал скандал в понеделник вечерта. Той е започнал да обижда и удря шефа на Отделението по акушерство и гинекология. Мъжът е задържан за хулиганска проява, предаде Нова ТВ.
 
"Поканих жената да се приготви за гинекологичен преглед, за да се ориентирам какво лечение да приложа. Тя отказа преглед с мотива, че няма болки. Попитах защо тогава идва при мен. Отговори – за да гледаме бебето на видеозон. Обясних й, че такъв не й се полага. Подписа се, че не желае преглед и си тръгна", разказва д-р Мишел Озиолор, който е акушер-гинеколог в МБАЛ "Св. Иван Рилски".
 
Малко след това лекарят е бил потърсен от мъжа на жената. "Излязох да го видя. Той започна да вика и да псува. Питам ме защо не я гледам на видеозон. Обясних му, че трябва да я прегледам, да преценя каква е ситуацията, дали ще се задържи бебето. Той отказа да ме чуе, закани, че ще ме убие. Помолих го да напусне. Тръгна си, но след малко се върна и ме удари 3-4 пъти с чанта в лицето", каза още д-р Озиолор.
 
Д-р Гечо Жеков, директор на болницата, коментира и ситуацията с местата за настаняване на заразени с COVID-19 в лечебното заведение. "Към настоящия момент имаме 90 легла. Ще затворим неврологичното отделение и то също ще стане за заразени с коронавирус. От 285 легла ще имаме 120 легла за лечение на COVID-19", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
A те ако са без осигуровки, разбира се че трябва да платят, за всичко се плаща, безплатно няма. Като не им харесва да идат другаде, сигурна съм, че не са бели.
11
3
 
5
 
! Отговори
бях там и видях преди 3 години
Не одобрявам насилието, но този шеф, ако не си от тези дето ще си платят не минава въобще да те види! За видеозон не се занимава въпросния лекар, дори и да си лежащо болен, ако не си платиш. Така че спешен не спешен трябва да платиш за да ти се обърне внимание.Такава е картинката в АГО Разград!
10
0
 
5
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Да се обърне към протойерей Дирайр Хадавян в Русе.
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Триперът на видеозон вижда ли се?
8
4
 
5
 
! Отговори
Хохо преди 3 години
Против насилието съм, и ще повече върху лекари, може самия град се носят легенди за това отделение от години, не се знае какво точно е станало
7
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само бой ги управя наглите лекари....
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То докторите са на привършване.Да смлатим няколко ,да си отидат в къщи и да ги опазим от Ковида.А сериозно- Безобразие!!
5
3
 
24
 
! Отговори
Саки преди 3 години
На тия ,защо не им направят отделни болници,само за такива като тях,с персонал само от тяхната си порода и да не се смесват с българите.
4
2
 
13
 
! Отговори
Много турски сериали преди 3 години
гледат. Там само на видеозона преглеждат.
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Кримката" с нов бисер - заглавието е формулирано сякаш лекарят лъже. Срам!
2
5
 
28
 
! Отговори
Псевдобългари преди 3 години
Най-обичат да бият лекари псевдобългари с пакистанско-индийски корени... За тях това е мъжкарщина!
1
3
 
33
 
! Отговори
Да преди 3 години
се опитам ли да позная от кой вид е нападателя?