Симов: Отцепниците от БСП отидоха да правят кворум на ГЕРБ

Депутатът увери, че в партията процес на отлив няма
5 ное 2020 23:11, Петя Славова
50

Отцепниците от БСП отидоха да правят кворум на ГЕРБ, това беше покупко-продажба. Това заяви в ефира на "Денят ON AIR" депутатът от БСП Александър Симов.

"Стана ясно колко беше важна битката на Корнелия Нинова за прочистването на БСП. Това показва за тях, че е вярно всичко, което се е говорило. Лъснаха двойните стандарти. Битката на Нинова се увенча с успех", коментира Симов.

Депутатът увери, че в партията процес на отлив няма, дори са приели над 2200 нови членове.

"Винаги съм оценявал факта, че в БСП може да имаш критично мислене без последствия", отбеляза Александър Симов и добави, че от 3 години политическата група е била подложена на специална медийна операция, че "БСП се цепи по шевовете".

"Нашата задача е да влезем в кондиция за изборите, имаме какво да кажем на избирателите, чието доверие ще търсим отново", подчерта депутатът пред Bulgaria ON AIR.

"БСП през цялото време говорили срещу оперативния щаб, имали съмнения за коронакризата - не сме имали такива изявления", уточни Симов.

Относно здравеопазването и мерките за COVID-19, той беше категоричен, че промени трябва да има.

"Здравната система не може да продължи по този начин, здравеопазването не трябва да бъде търговия, не трябва да бъде лукс. Трябва да се търси нов начин да се даде стойност на труда на лекарите и на лечението на пациентите", заяви Александър Симов и добави, че не е нормално в 21-ви век медиите да показват хора, които са върнати от болниците.

"Ще участваме в дебатите, но няма да подкрепим бюджета", коментира депутатът от БСП относно приемането на Бюджет 2021.

Той сподели и че очаква доста по-висока избирателна активност на следващите парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така наречените "отцепници" са представители на на народа на,които призванието им е да му служат.И мястото им е в парламента.Който не иска да стои там и да гласува закони да се маха от там и да даде път на тези на ,които им се работи. Явно партията на Корнито ,трябва да се закрие и да дойде истинска лява партия.
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на "отцепниците."Постъпват отговорно в този труден за България момент.
37
0
 
2
 
! Отговори
До 37 преди 3 години
По голяма простотия ,едва ли можеш да напишеш.
36
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо, което не се купува с пари, се купува с много пари. В случая цената е милион в евро на всеки. Затова ТИКВАТА казва, че е отвял някои европейци с 200. Затова тези някои европейци го защитават. Най-вероятно зад 200 се крие еквивалента на 200 милиона евра. Най-вероятно ТИКВАТА ще продължи да царува още 10 години поради кореказаното и поради 200 хиляди и още милион тиквички (разбирай негови гласоподаватели) на територията, на която най-голямата тиква е цар.
35
6
 
13
 
! Отговори
престъпници преди 3 години
БСП е организирана престъпна група начело с башпринатизаторката Корни Лъжата. Те са вредни за България. Колкото по-бързо изчезнат от политическата карта на страната, толкова по-добре.
34
2
 
9
 
! Отговори
бацо преди 3 години
A те защо се отцепиха от ПГ на БСП и отидоха при братовчедите от ПГ на БКП и ДКМС.
33
5
 
17
 
! Отговори
Симов си е комунист! преди 3 години
Те не правят кворум на ГЕРБ, а на Парламентана РБългария, който задължително трябва даработи в този тежък за всички нас момент!
32
2
 
13
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
Хващайте гората.
31
3
 
12
 
! Отговори
12 преди 3 години
Знае ли някой кой ден с протести е днес, защото в dnes.bg спряха да броят и се обърках?
30
10
 
11
 
! Отговори
Почти всички преди 3 години
са такива, за келепира и майките си ще продадат, а какво остава за една мижава партия!? Не ги допуснаха до копанята на властта, и те отидоха на друга-по богата, там ще ги угоят тези прасета! Какво щеше да стане, ако тези продажници бяха оглавили БСП? Сега ГЕРБ хвана само няколко, иначе щеше да си спечели цялото БСП!? Те всъщност са си едни и същи, все люспи на БКП!
29
10
 
27
 
! Отговори
Перничанин преди 3 години
Оти умре протесто бре ? Дека е юмруко на президенто бе у въздуха ли литна ?
28
6
 
24
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Голите охлюви най верни на БСП ! Как да не гласуваш за тях !
27
14
 
27
 
! Отговори
Червените крадци преди 3 години
Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)
26
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова нещо не се обажда.Още ли е на системи.Сега ще страда от хроничен Ковид и ще трябва да говори, че ,,нЕма вирОз.
25
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова нещо не се обажда.Още ли е на системи.Сега ще страда от хроничен Ковид и ще трябва да говори, че ,,нЕма вирОз.
24
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Симов е намерил на ,, баницата мекото,, Отива на работа. Подписва се и си тръгва.Затова ли му плащаме огромна заплата?Бил ,,несъгласен,,, ама не знае с какво.Моделът на финансиране не му харесвал.Ако парите за здраве не бяха отделени в отделен фонд на НЗОК,сега щяхме да треперим дали дебелия Симов ще иде да гласува.Червена калинка е той.
23
7
 
36
 
! Отговори
пояснение преди 3 години
симов , ти си все още в тая партия благодарение на ......... ! сещаш ли се ?
22
41
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-смешното и същевременно жалко е, че преди две години една от любимките на Борисов, на която намериха топло и добре платено местенце - Лилето Павлова, щеше да създава регионален център за Централна и Източна Европа за китайски инвестиции. Да учи другите как да привличат китайски вложения. Да сте чували за китайска инвестиция у нас? Нула! За десет години ГЕРБ успяха да стопят чуждестранните вложения у нас с 15 млрд. лв. Опитват се да играят с числата, но движението е неизменно надолу. За тази година спадът е с 50%. То и българските компании започнаха да бягат зад граница. Но властта се п
21
11
 
42
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 3 години
Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?
20
15
 
33
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 3 години
НА МЕН ОБАЧЕ, ОТЦЕПНИЦИТЕ ОТ БСП, МИ ХАРЕСВАТ, ЗАЩОТО СА ОТГОВОРНИ, УМНИ И ПРОГРЕСИВНИ!!ТЕ СА КАТО ЕВРОПЕЙСКАТА ЛЕВИЦА!ВЕРНО СА "ПРОГРЕСИВНИ СОЦИАЛИСТИ"!!!НЯМА Я----БОЛШЕВИШКАТА ЗЛОБА!!!ТЕ МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ---А, НЕ ЗА ДЖОБА СИ!