Симов: Отцепниците от БСП отидоха да правят кворум на ГЕРБ

Депутатът увери, че в партията процес на отлив няма
5 ное 2020 23:11, Петя Славова
50

Отцепниците от БСП отидоха да правят кворум на ГЕРБ, това беше покупко-продажба. Това заяви в ефира на "Денят ON AIR" депутатът от БСП Александър Симов.

"Стана ясно колко беше важна битката на Корнелия Нинова за прочистването на БСП. Това показва за тях, че е вярно всичко, което се е говорило. Лъснаха двойните стандарти. Битката на Нинова се увенча с успех", коментира Симов.

Депутатът увери, че в партията процес на отлив няма, дори са приели над 2200 нови членове.

"Винаги съм оценявал факта, че в БСП може да имаш критично мислене без последствия", отбеляза Александър Симов и добави, че от 3 години политическата група е била подложена на специална медийна операция, че "БСП се цепи по шевовете".

"Нашата задача е да влезем в кондиция за изборите, имаме какво да кажем на избирателите, чието доверие ще търсим отново", подчерта депутатът пред Bulgaria ON AIR.

"БСП през цялото време говорили срещу оперативния щаб, имали съмнения за коронакризата - не сме имали такива изявления", уточни Симов.

Относно здравеопазването и мерките за COVID-19, той беше категоричен, че промени трябва да има.

"Здравната система не може да продължи по този начин, здравеопазването не трябва да бъде търговия, не трябва да бъде лукс. Трябва да се търси нов начин да се даде стойност на труда на лекарите и на лечението на пациентите", заяви Александър Симов и добави, че не е нормално в 21-ви век медиите да показват хора, които са върнати от болниците.

"Ще участваме в дебатите, но няма да подкрепим бюджета", коментира депутатът от БСП относно приемането на Бюджет 2021.

Той сподели и че очаква доста по-висока избирателна активност на следващите парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
12
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С всеки следващ ден БСП стават все по-противни.Просто са толкова прозрачни в драпането си за власт, че вече не се усещат.И всичките им напъни да докажат колко са можещи и знаещи са смешни.Не стига, че като БКП сринаха икономиката до 89та.Не стига, че найпропадналите правителства - на Луканов , на Виденов и на Станишев бяха техни.Не стига, че Румен Гечев при Виденов докара долара за 3000 лева, ами и сега се натиска да дава акъл и да коментира бюджета.СКРИЙТЕСЕБЕ!!
18
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Десита си я вземи обратно... На Радко няма да му трябва, когато се върне в Хасково... Той затова се и ожени, за да си излъска имиджа. Уж обичал секретарката и си зарязал децата заради истинската любов! КАКЪВ МЪЖ!! Кошмар за всички жени... Лицемери!
17
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"БСП през цялото време говорили срещу оперативния щаб, имали съмнения за коронакризата - не сме имали такива изявления"--------Там ви е грешката.Трябваше да имате.Присъединявайки се към общия хор на ***, губите лице.
16
6
 
40
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
Много заблуден си брат! Крум Зарков например е син на Ана Заркова, която е дъщеря на генерал от ДС. Останалите младежи, перспективни са със същия произход... Там случайни и непроверени няма...
15
42
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименБойко е по-голям комунист и дикататор от всички управлявали досега България,в БСП са образовани хора,хора специалисти и професионалисти,,интелигентни хора,млади хора и Нинова никога не е била част от БКП,за разлика от стискащия си книжката от БКП - Борисов!
14
38
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не съберем гласовете си в опозиция и гласуваме масово за БСП или за твърди противници на герберите и не контролирате изборите за нарушения,купуване на хора,партии,депутати, ще унищожат всякаква останала опозиция и ЩЕ ВИ СМАЧКАТ ОКОНЧАТЕЛНО като население и държава!Отцепниците от БСП имат свързани икономически интереси с герберите,затова ги отстраниха от БСП и те се обединиха с Радев и Цветанов и ще бъдат патерица на ГЕРБ!Не гласувайте за партии,които са купени от ГЕРБ или са в коалиция!!!
13
41
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора, Бойко и неговата банда ограбват народа,напълнха гробищата с мъртъвци , разболяват хора,ограбват страната до кокал и теглят огромни заеми,които поколенията в България ще плащат,заплашват и притискат хора,рекетират и отнемат бизнеси,следят хората които са против тях и ги съсипват,уволняват от работа и ги унищожават,цели семейства си отидоха от този свят,манипулират ,а не печелят избориДокога?Ако не съберем гласовете си в опозиция и гласуваме масово за БСП или твърди противници на герберит
12
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак Боко виновен!?Тия добре ли са?
11
5
 
37
 
! Отговори
U2 преди 3 години
Има отцепници,обаче отлив нямало!???Ей това може да го каже само някоя червена кратуна...
10
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стиииига, бе сте ревали!Има ли друга партия, коато непрекъснато да занимава държавата и населението проблемите си? Няма такава.Тия са като ощипани девственици.Вечно някой им е виновен. Вечно реванье и простотии. И колкото повече време минав толкова повече стържат дъното.И може ли на такава сбирщина да повериш държавата? Трябва да сме ненормални да ги изберем.
9
8
 
36
 
! Отговори
нЕкой преди 3 години
На к*омунисти нЕмам вЕра. Каквото и да говорят. Докато не гк забранят със закон, все така ще страда държавата и света като цяло
8
9
 
17
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
За *** е немислимо някой да постъпи по съвест и морал... - за тях това е платено...
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не става на бунището.Като умрат Н-стотин човека трябва да се погребат.Не става и в Софийските гробища.Ще ги разкарват с камиони, където има място или като в Ню Йорк ще копат някъде,Ама къде?
6
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С Корнито начело ,отивате на бунището другарю.
5
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези наистина ли си мислят, че някой нормален човек прави разлика между ГЕРБ и БСП?И трите големи партии са в законодателната власт,Еднакви мошеници са и масата хора затова не гласуваме.
4
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Симов ти ходи ли с голата си кратуна на свиждане на ПКрушовицкаП Нинова? Ще я бъде ли, или ще трябва да си избирате още по проста п...а например ти за шеф?
3
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само кворум, но и друго ще правят.Дадеш ли си д-то под наем, нищо добро не ги чака.
2
12
 
25
 
! Отговори
Кика преди 3 години
Много важно че няма да подкрепят бюджета, те каква ли са подкрепили, само крадците подкрепят
1
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държите ги гладни.После:Що избятаха?