Разградската болница със спешна нуждаот фелдшери и санитари

Всички доброволци ще бъдат възнаградени за труда си
9 ное 2020 21:53, Ния Христова
9
Разградската болница със спешна нуждаот фелдшери и санитари
Снимка: Pixabay

Ръководството на МБАЛ "Свети Иван Рилски" в Разград апелира за помощ и отправя молба към всички лекари, които имат воля да помогнат в усложнената ситуация с епидемията от коронавирус, да се отзоват. От лечебното заведени умоляват лекарите от доболничната помощ, фелдшерите, медицинските сестри и санитарите да помогнат, пише в. Монитор.

От МБАЛ "Свети Иван Рилски" посочват, че се нуждаят от персонал за облекчаване на сменния режим в COVID отделенията, за да успеят да издържат на натиска върху болничната система.
 
Всички доброволци ще бъдат възнаградени за труда и усилията си. От лечебното заведение посочват, че ще бъдат обезпечени финансово и снабдени със защитни облекла.
Още по темата
 
От болницата призовават още гражданите в региона да си наложат повече дисциплина и да са по-отговорни. 
 
"Ако Ковид досега ви се е струвал анонимен и безличен, вече той има име и лице – това на Ваш близък, съсед или приятел. Положението е критично и от всички нас зависи дали ще успеем да излезем от него и да го овладеем. За да дадем по-малко жертви!", заявяват от разградската болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Aйде преди 3 години
Сега тия умници дето врещяха че няма вируси, бойкотираха всички мерки и плюваха държавата и хората тука да отиват доброволци в болниците и да си докажат твърденията. Хем и добри пари ще си докарат, вместо да ходят миячи в чужбина
6
0
 
0
 
! Отговори
Бананокрация...... преди 3 години
Банани не им ли трябват ?
5
1
 
3
 
! Отговори
Има бе има преди 3 години
Аааа батку у Факултету , Филиповци , Шекер маала е пълно с доктои и мед. сестри.Наали 30 години си ги обучавате и развъждате.
4
0
 
1
 
! Отговори
gosho преди 3 години
da otivat radev i desa, i bez tova skuchayat v prezidenstvoto
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разград е много красив град. Стига да имаш пари имаш всичко. Вярно че се турцизира но и Шумен е така вече. В центъра само турска реч. В Кауфланд, Лидл, гледаш касиерките с турски имена. Реклами на зъболекари, адвокати също с турски имена. Дори шефа на полицията в Шумен, половината полицаи не са българи.
2
6
 
0
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
Ако е за лекар може да се навия ,ама санитар да сменям *** никога.
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудя се Разград или Кърджали е най-грозният град в България???