БЛС: 118 доброволци са готови да помагат в лечебните заедения

Още 3 болници са подали заявления за нуждата от доброволци
11 ное 2020 17:37, Анисия Иванова
1
БЛС: 118 доброволци са готови да помагат в лечебните заедения
Снимка: БЛС

118 доброволци са подали документи до този момент по обявите на болниците, съобщиха от Българския лекарски съюз.

Кампанията на БЛС за координиране набирането на доброволци, студенти по медицина, които да подпомогнат дейността на изпадналите в нужда лечебни заведения в страната продължава.

16 вече са болниците попълнили генерирания формуляр и заявили своята необходимост от доброволци. Обявите на лечебните заведения са активни в jobs.bg и по тях може да бъде кандидатствано, съобщиха от БЛС.

А трите болници, които подадоха своите заявления през последното денонощие и чиито обяви вече са публикувани, са: СБАЛПФЗ - Враца ЕООД; "МБАЛ-Средец" ЕООД; Средец, МБАЛ "Свети Панталеймон - София".

Всички актуални обяви, публикувани в jobs.bg, по които доброволците, студенти по медицина, имат възможност да кандидатсват, могат да бъдат да намерени и на сайта на БЛС. A бърз достъп до всички тях е осигурен чрез
банера “Обяви - доброволци COVID -19”.

От БЛС припомнят, че кандидатурите по отделните обяви ще се получават директно на предоставения от болницата електронен адрес. Всяко лечебно заведение от своя страна само ще осъществява подбора и връзката с одобрените кандидати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
2
 
! Отговори
Сашо, преди 3 години
Тези английски гейове с години няма да излезат от "бед локдоун"