Хаос, напрежение - има ли доволни от "зелените коридори"?

Доста хора не са разбрали заповедта на здравния министър
18

Хаос, напрежение и обидени възрастни хора пред хранителните магазини във втория ден след въвеждането на "зелените коридори" за пазаруване между 8 и 10 ч. сутринта.
Още по темата
Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов заяви вчера, че ако този период се окаже неудачен, може да се преосмисли кога те ще ходят на пазар.

Температурата в столицата тази сутрин е 2 градуса. Възрастните хора обаче нямат право на избор. За втори пореден ден те могат да пазаруват само между 8 и 10 часа, предаде Bulgaria ON AIR.

Малко след 9 ч. служителите на хипирмаркета вадят още колички, защото наличните свършват. В 10 ч. охраната започва да пуска хората на видима възраст под 65 години и напрежението ескалира.

Част от гражданите не са разбрали новата заповед на министъра на здравеопазването.

"Какъв министър е на здравеопазването? Тръгнал с Бойко пътища да открива! Затворете държавата за 1 месец, всичко друго да е затворено. Как иска да издържи икономиката? Раздават ДДС-та за пияници, детските храни са със същото ДДС. Ние сме 2 млн., кои са другите 2 млн., къде е съотношението, балансът къде е?", сподели ядосан гражданин.

И младите не са напълно наясно със заповедта. А нарушители не липсват както вчера, така и днес. "Аз искам да вляза до банкомата само да си изтегля пари", обясни млад мъж.

В телевизионно интервю министърът на вътрешните работи успокои пенсионерите – полицията няма да ги глобява, ако са в магазина в 10:30 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Поредната малоyмна заповед на мутрите.
17
1
 
2
 
! Отговори
Министъра преди 3 години
Е излишно да обръща внимание на чугунените глави. Нормалните пенсионерите си спазваха времето и се чустваха по спокойни. С тези промени само се объркват а комунистите пак ще си врякат.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5 и 6,Сега ви се струва нереално и невъзможно, но само след известен брой години и вие гарантирано ще попаднете в тази възрастова група. Е, има и едно необходимо условие, но като полуинтелигентен потребител ще го премълча...
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Зеленият път" за пенсионерите.
14
1
 
8
 
! Отговори
6 преди 3 години
И тъжно и смешно ! Как глупаво се управлява нашата държава !
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Управляващите страната се опитват да прехвърлят собствените си объркване и страхове на хората. Наближават избори, дори и да има карантина за деня на гласуването, тя ще е само за сегашните политици.
12
2
 
21
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
това се нарича възрастова дискриминация и плаче за съд!Тези колониални мишоци и калинки ,чели ли са конституцията на република България ,никой не може да бъде дискриминиран на ,етнически ,полов ,расов и възрастов принцип!Дръвника за вас предатели и слуги на анти-български сили!
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравният Министър пазарувал ли е някога?
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
FU
9
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълна забрана за пенсионерите да влизат в магазина след 10 ч. и след вируса така да си остане!!!!!
8
1
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
като не мислите на изборите сега няма да се обаждате цър-ву-лите толковамогат
7
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много нагли и нахални пенсии, днес в Била охраната вдигна ръце и ги остави да правят каквото си искат, няма оправия, сами не се пазят
6
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от вечно мрънкачи, все някой е недоволен, в 9часа беше 10градуса,никой не ги кара да ходят по тъмно, всеки има наблизо супер, излизаш 9.30за половин час сто пъти ще напазаруват
5
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе какво искат тези изкопаеми, хем да имат коридор хем цял ден да щъкат в магазините!?!
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Температурата в столицата тази сутрин е 2 градуса. Възрастните хора обаче нямат право на избор."Еми, да - той Коцето винаги си е бил шмaткa. Единствената му супер сила е да се ориентира към силните на деня, да не им противоречи и да прилага умението си от бисквитките "Орео" - разтваряш и ближеш.
3
4
 
6
 
! Отговори
Да преди 3 години
Хаос и напрежение /както отбелязахте/ и.....всички сме доволни.
2
24
 
10
 
! Отговори
Анониен преди 3 години
От тия пенсии не може човек да се вреди в магазина,пълнят некви куфари с храна които не могат да ги носят ми ги търкалят все едно не са виждали ядене,мятат хилядарки през балконите и все ревът,че нямали пари.
1
4
 
13
 
! Отговори
браво преди 3 години
Тези хора които НЕ са разбрали, в коя държава живеят?