ГЕРБ се отказа, няма да има детски надбавки за всяко дете

С парите ще увеличат заплатите в МВР и на лекари и мед. сестри
14 ное 2020 11:48, Петя Славова
122
ГЕРБ се отказа, няма да има детски надбавки за всяко дете
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ се отказва от намерението месечните детски добавки през следващата година да са без доходен критерий и за всички семейства, предаде БНР.

Още по темата

Със спестените по този начин над 205 милиона лева ще бъдат осигурени допълнителни средства за 15% увеличение на заплатите в МВР, както и за обещаните месечни добавки към възнагражденията на лекарите и медицинските сестри.

Между първо и второ четене на проекта на Закон за държавния бюджет за 2021 година, управляващата партия предлага увеличаване на доходния критерий за детските добавки да бъде  увеличен със 100 лева.

Така детски в пълен размер ще взимат домакинствата с доход на член от семейството до 510 лева, а тези с доходи между 510 и 650 лева ще взимат 80 на сто от добавката.

Добавката за 1 дете ще е 50 лева, за две деца - 110, за три - 165 и за семейство с четири деца - 185 лева месечно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това Бойко зорлян иска да даде изборите...
59
1
 
13
 
! Отговори
Пациент преди 3 години
Преди пандемията ,ако отидеш до Спешното те приемаха за *** и отношението беше като на крава.Докторите бяха най-големите *** ,а сега ще ги боготворим.Полицайте са най-големите мързеливци в тая държава,ама с най-големите претенции.Защо не забраните парите за семейства с над 4ри деца?
58
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната излагация!
57
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те полицаите са по важни от децата,кой ще пази Гробарите иначе от народната любов.
56
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А да я бяхте обвързали тая помощ и с някакво ниво на образование на родителиите? Или там не смеете да пипате?
55
0
 
18
 
! Отговори
Калакашников преди 3 години
МуTрaГаньо вчера щеше да катастрофира с джипката и щеше да отърве българите от мазните му тлъсти ръце.Спаси го добре платения му бодигард,който в противен случай щеше да остане в историята ни. Обаче кормилото на България са в същите тлъсти пръсти и няма сила,която да отклони посоката на разруха и катастрофа която е приета от ДЕБЕЛИЯ! Тежко на народ управляван от психар,който вместо да дава пари за здраве,купува смърт под формата на оръжие...
54
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама, Бойко, не така бе, ако трябваше да пестите пари по-добре да си вземеш обратно ония пари, дето ги даде на Вълчев за таблети за училищата. Видя се, че той нищо не свърши и тия пари само висят в момента.
53
0
 
23
 
! Отговори
Един не Ромлянин преди 3 години
Знаете ли, че в нашата социална служба в София има само жени от малцинствата, които не могат да си попълнят документите. Веднъж на една работеща дама не и стигнаха 10 ст. доход, за да вземе детски. Много гадно беше.... присъствах и ми стане жал за нея. д деца за 10 стотинки...
52
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП: Бойко харчи неразумно, предизборноБСП: Бойко не даваШизо.
51
1
 
34
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Браво!!! Това беше много ........, ГЕРБ вие ме разочаровахте .Какво си мислите, че щом взимаме големи заплати нямаме разходи ли? Децата ми ходят на различни курсове за да имат образувание и дисциплина и тези 100 лв. щяха да бъдат от голяма полза за тях. Дайте ги на *** за да има за ракия и диск на някой чалга певец. Подигравате се, но всичко ще ви се върне един ден.
50
1
 
13
 
! Отговори
Нинов преди 3 години
Само да попитам, кога ще вдигнете двойно приемът в медицинските университети? Заедно с договор за държавна ПЛАТЕНА за младия лекар специализация и поне 2000 лв заплата за периода на специализация. След това поне още 5 години работа в БГ и Ето, ще имаме лекари, толкова е просто...
49
2
 
18
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКВО Е ГЕРБ МАФИЯТА ВЗИМА ЗА МАФИЯТА НЯМА ДЕЦА БОЛНИ ИЛИ ЗДРАВИ ТЯ ВЗИМА И НЕ ДАВА.ЗА КЮЛЧЕТА ОТ 1 МИЛИОН ВСЯКО И ПАВЕТА ОТ ПО 500?.РАЗБРАХТЕ ЛИ ИСТИНАТА.
48
1
 
28
 
! Отговори
Несъгласен преди 3 години
Категорично против съм. Добавки трябва да има за всички! Това е подоходна дискриминация! Значи за хората, които работят и си гледат съвестно децата, нищо. АААА не така, няма да гласувам за герб 0:(
47
2
 
37
 
! Отговори
Мухоморка преди 3 години
Не щем оставка вече.Искаме затвор.
46
4
 
19
 
! Отговори
БАСИ преди 3 години
Четири деца по 185 = 740 лева - Норвегия пасти са яде . Полицай да си в България . Докторите и Сестрите не ги намесвайте - те взимат малки заплати .Ромите играят Кючечи и правят ново дете .ГЕРБ няма вече - Борисов изпуска Последния Влак да го запомним с добро .Само не разбрах дали ако работиш Полицай имаш право на Децата си за добавки по 185 лева ?
45
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те исега си продават дрогата .По скоро да го прокълна да им секне бизнеса дано.
44
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука има ,тука нема.Гербавийски изпълнения.
43
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОЖЕЛАВАМ НА ЕНИЧАРИТЕ с откраднатите от децата пари техните деца да си купуват наркотици от колегите им!!!
42
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно щото имам съвест, те питам: докога ще хрантутите ромите, само и само да ви гласуват бе, гербер?
41
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснете 1000 купе и проучвания ако щете....ГЕРБ сдава изборите. Всички знаем, че Бойко искаше да се откаже, ама го стискат яко за точките. За какво? Ами като се почне за това, че е бил бияч при възродителния процес, после се мине през 3-4 години служба при Румен Пашата, ИПОН, а след това "щеметна" кариера в МВР с цел разчистване на сметки, както и милиарди далавера от ЕС, все ще има за какво да го държи някой.