Мъж в рокля всява страх и паника сред хората в Смолянско

Жителите твръдят, че той спи на гробищата в Мадан
20 ное 2020 15:10, Ния Христова
58
 
Хората в Смолянско са силно притеснени от мъж, облечен с рокля. В социалните мрежи възмутени коментират, че мъжът спи на гробищата край Мадан, заплашва с нож деца и притеснява местните по домовете им.
 
Вече няколко седмици всява страх и паника сред хората в Смолян, Мадан и Рудозем, предаде Bulgaria ON AIR. Той да живее в колата си край с. Равнища, а в социалните мрежи го наричат психопат, убиец и изнасилвач. 
 
Полицията го проверявала няколко пъти по сигнали от притеснени хора. След проверки е установено, че Станимир от Русе не е нарушил нито един закон. Травми и притеснение обаче му нанасят родопчани, които го смятат за опасен.
 
Относно обличането на рокля и целта му, Станимир отговаря:
 
"Исках да направя един експеримент между Западна Европа и България, каква е разликата и се оказа, че разликата е огромна в полза на Западна Европа".
 
Споделя, че тормозът е спрял след една нощ, в която се сприятелява с младежи, които отишли при него с намерение да го линчуват. 
 
Смята родопчани за най-добрите хора и има намерение да остане в района. Надява се скоро дори да си намери работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5, вярвам ти ,че са изостанали в Смолянско, ако бяха напреднали като онези юнаци в Сев. България, дето пребиха спец. части на франсетата, този щеше да е хвърлил роклята! Ама кротки хора, траят го, и той важен...
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обикновен травестит.
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
v selo mugla ima dosta rabota i taman nego iskat
10
2
 
11
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Т и да не си същия с роклята? Изостанали били, или в психиатрия, или марш по постоянен адрес!
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изглежда като герой от Диабло или Хироус, некромансър левъл 80.
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чак ТВ пратили... Или е за лечение човекът, или няма какво да прави там и да плаши хората! Работа щял да намери, направо му повярвах! Да си ходи в Русе, не да плаши бабите по гробищата.
7
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
cok guzel rodopska nosia chodjum ;-)))
6
2
 
25
 
! Отговори
Експеримент? ХАХА преди 3 години
Относно обличането на рокля и целта му, Станимир отговаря:"Исках да направя един експеримент между Западна Европа и България, каква е разликата и се оказа, че разликата е огромна в полза на Западна Европа"Да, на Запад толерират психично болни мъже в рокли и дори ги слагат на педестал. Ако се премести на Запад ще го направят звезда в социалните мрежи и ще му дадат оскар. Останалата част от света никога няма да го приеме. Само да побърза, че скоро и на Запад няма да ги толерират.
5
10
 
9
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 3 години
ЧАСТ от мъжката половина от човечеството е сложила панталони преди 2-3 века, за сметка на това от незапомнени времена (че и до сега) са се обличали в някаква разновидност на рокли и поли. Така че е доста плоско да съдите човека по дрехите.
4
24
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Те там по смолянско по принцип са много изостанали. Още живеят в средновковието и като видят да каца вертолет,си мислят че богове слизат от небето и те падат на земята и се кръстят...дори са по зле от русофилите
3
8
 
10
 
! Отговори
Чeбурашка преди 3 години
Сладур!
2
14
 
10
 
! Отговори
Знае се кой е преди 3 години
От сектата на лудия мангър:))))))))
1
4
 
19
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
Е па отива му на човека и му се проветрява долу климатика