Късо съединение причинило пожара, погубил животни в Белица

Огънят е унищожил обор и сеновал
24 ное 2020 16:26, Красимир Ангелов
11
Късо съединение причинило пожара, погубил животни в Белица
Снимка: БГНЕС

Пожарът в животновъдно стопанство в село Белица, община Любимец, при който миналата нощ загинаха много животни, вероятно е възникнал след късо съединение на електрическата инсталация в обора за захранване на машини за мелене на фураж, смятат от местната пожарна.

Още по темата
От пресцентъра на регионалната дирекция на МВР уточняват, че след потушаването на пламъците е установено, че в пожара са загинали 25 крави, 5 телета, 9 прасета, кон, 18 патици и 15 пуйки.

Напълно е унищожен оборът за животни, сеновал със складирани в него около 3000 бали и покривът на необитаема къща до сеновала.

Сигнал за стихията във фермата, собственост на 58-годишен мъж от селото, бе подаден в 2,58 часа след полунощ в понеделник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
Късо съединение. Само *** пожарникар може да даде такава експертиза. При пожар се стопява изолацията. Но така е най лесно.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Казваш няма начин да е безотговорност? Не знам кой му пълни касичката на"суджука", да не говорим,че се твърдеше, че е чекмедже. Знам ли? На мен ми палеше и чупеше имуществото един, дето не исках да му пълня касичката. Само дето"трудовата"му дейност под покровителството на другарете бе започнала в средата на 2008-***. Тогава ББ не бе вече гл.секретар на МВР и ГЕРБ не бе още на власт. От преследването на юнака ме отърва една служба, дето 2013г.бе обявена за бухалка на ГЕРБ. Защо ли?
3
1
 
2
 
! Отговори
Димитър Георгиев преди 3 години
Като ел.инженер с дългогодишен стаж,включително и като съдебен експерт мога да кажа че заключението "късо съединение" е най-невярното,най- тъ пото и най-некомпетентното заключение за един пожар.Но мързеливите и недоучени пожарникари не могат да измислят,каквото и да било друго, почти за всеки пожар това им е мнението.
2
0
 
6
 
! Отговори
ужас преди 3 години
Милите душици, какво са изживяли!Хайде вече да идва 2021-ва, че просто.....
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вероятно е отказал да пълни касичката на баш суджука и герберастити са му драснали клечката. Така работят сикаджиите, начело с баш суджука.