Управителят на болницата в Каварна подаде оставка

Общинският съвет в града ще разглежда казуса
24 ное 2020 09:33, Красимир Ангелов
12
Управителят на болницата в Каварна подаде оставка
Снимка: БГНЕС

Управителят на общинската многопрофилна болница в Каварна д-р Християн Зафиров е подал оставката си, съобщава БНР.

Здравното заведение откри според заповедта на здравното министерство Covid отделение, в което единствено д-р Зафиров заяви готовност да работи. С напускането му под въпрос остава и съществуването на Спешния център и поликлиниката.

Заявлението за напускане на д-р Зафиров е подадено до Общинския съвет на Каварна, потвърди председателят му Йордан Стоянов.  

Желанието за напускане на управителя на многопрофилната болница в Каварна ще бъде разгледано на сесията на Общинския съвет в морския град през декември. Дотогава той ще остане на длъжността си.

Д-р Зафиров не пожела да коментира на този етап мотивите за решението си, но предупреди, че съществуването на цялата болница е поставено под въпрос след заявленията за напускане на още пет медицински сестри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Усещането за безнадеждност и разруха в отношенията между хората е в критични размери. Има хора които и по форумите пишат такива нелицеприятни неща, че лошо ми стана от коментар под статията "Математик..." Там отдолу в коментарите едно лице написало такива глупости освен че си натракало и харесвания.
5
2
 
3
 
! Отговори
Ремонт Електрожени преди 3 години
До Анонимен 7Най-точният коментар, който съм срещал последно време! И да, усещането за безнадеждност, недоверие и разруха вече е в критични мащаби.
4
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България всичко е пред срутване, буквално дори и сградите са за събаряне, че не подлежат вече на ремонт. Всички ще бягат от такива условия колкото мигат. Ако не излезе армията по улиците и не се обяви военно положение, нещата отиват към анархия. Никой на никого не вярва и никой на никого няма да помага. Без силови мерки не виждам как ще запазим някакво подобие на общество.
3
3
 
5
 
! Отговори
анонимус преди 3 години
Е хубава работа?! Кой в Каварна получава 30 бона на месец?!
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коцко Здравето: "Хаос в здравната система няма".
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми, представи си колко му е писнало от нашите майнуни, щом отива в Либия