56-годишен загина при катастрофа в Разградско

В колата е пътувала и съпругата му, която е без сериозни наранявания
26 ное 2020 11:46, Красимир Ангелов
4
56-годишен загина при катастрофа в Разградско
Снимка: БГНЕС

Мъж на 56-годишна възраст от Разград загина в катастрофа между селата Ясеновец и Малко Йонково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за пътно-транспортното произшествие е подаден около седем часа тази сутрин от преминаващи.

Установено е, че на прав пътен участък в гората след разклона за село Черковна управляваният от мъжа лек автомобил излязъл вляво от платното за движение и се блъснал в дърво. Водачът е загинал на място, а 53-годишната му съпруга, която пътувала с него, е без сериозни наранявания.

Извършва се оглед на местопроизшествието и се изясняват обстоятелствата, довели до катастрофата, посочват от Областната дирекция на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Неадекватен пубер , не дай си боже някой твой близък , роднина да загине по такъв начин , да видим тогава дали ще пишеш такива коментари Че бързаш и да да си пишеш сам плюс на коментара"Загиват българските хронични ганнююве и говнюювее защото си мислят че са безсмъртни и съдбата им показва точно обратното. Неадекватността в управлението на автомобил или мотоциклет води до дървото или канавката и съответно в гроба. В държавата БКП_ЛАЙНААРРИЯяяяя има прекалено много подобни съдби тип от ума си.
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2 Неадекватен пубер , не дай си боже някой твой близък , роднина да загине по такъв начин , да видим тогава дали ще пишеш такива коментари Че бързаш и да да си пишеш сам плюс на коментара
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дървото да е добре пък на другото здраве му кажи.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жена и котка не умират, е казал преди векове поетът.