Лекарят с чувалите: Написах поста след тежко дежурство

Той публикува гневно обръщение към неспазващите мерките
27 ное 2020 12:49, Ния Христова
115
Лекарят с чувалите: Написах поста след тежко дежурство
Снимка: Pixabay
Лекар - анестезиолог от бургаската болница "Бургасмед", публикува гневен пост към всички, които не спазват мерките и описа тежката картина в COVID отделението.
 
Доктор Александър Серафимов публикува и снимка на жълт чувал, които използват за починалите от коронавирус. Това предизвика хиляди коментари под публикацията.
 
"Положението е изключително сериозно. Всички реанимации в България са крайно претоварени и персоналът е подложен на изключително натоварване", разказва специалистът пред Нова тв. Той обясни, че легла и медикаменти в страната има, но няма персонал.
Още по темата
 
"Постът ми бе написан след едно тежко дежурство. Видях протестиращите пред Здравното министерство и в мен се появи чувство на безсилие, на несправедливост и демотивация", разказва д-р Серафимов.
 
"В болницата в Исперих работят 4 човека. Двама от тях са болни. Вчера една от нашите сестри дойде на работа с пневмония. След PCR се доказа и COVID-19. Колегите работят болни и носят абокати. Когато не се грижат за пациентите си включват медикаменти, за да могат да се излекуват и  самите те", казва още анестезиологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
Е , НАЛИ '' преди 3 години
До До 1в БОНИЦИТЕ ТЕСТОВЕТЕ БИЛИ БЕЗПЛАТНИ , И СЕ ПРАВЕЛИ ТАМ ...Май, май ,... верно ОСТАВКА !
14
7
 
9
 
! Отговори
Петър преди 3 години
Виждам хора с маски и хора, които спазват мерките. Има и хора, които не спазват, но затова трябва да има санкции, а не само да си говорим. Съобщиха ни за хотели, които ще помогнат за изолация на по-леките случаи и веднага след това ни казаха, че няма медицински лица. Има лекари, които лекуват до последни сили, но има лекари, които бягат. Вие сте подложени на изключително натоварване и това е истината. Война е. Но питате ли ние на какво сме подложени? Страх, страх.....И ние имаме нерви
13
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докторе, ще става все по-зле за теб и другите доктори докато не скочите и не уволните главния епидемилог на републиката Бойко Методиев Борисов, известен повече като Тиkвата!Всеки да се върши работата!
12
13
 
8
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
За *** трябват ветеринарни лекари! Що винету не ги е мобилизирал още ?
11
3
 
17
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
В БОЛНИЦА НЕ ПРИЕМАТ БЕЗ ТЕСТ ЗА КОВИД.
10
7
 
7
 
! Отговори
Чукундур преди 3 години
Бая и правя амулети срещу ковид 19.Цени по договаряне.Тел за връзка ще оставя ако има поне трима желаещи или те да оставят.
9
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Който не вярва в ковид-вируса - да ходи да помага в болниците !!!"Изпадаш в някакво противоречие. По принцип ако някой не вярва във вируса следва да не вярва че хора умират от него. Но пък тези, дето вярват и спазват всички мерки следва да ходят да помагат, тъй като вярват, че маските ги пазят от всичко.
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами ще напусне както много други лекари го правят и ще остави българските хронични ганнююве и груйовее да си мрът на воля!
7
11
 
27
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Ми прав е докторът !!!Който не вярва в ковид-вируса - да ходи да помага в болниците !!!И аз пролетта бях против мерките, не че имаше някакви разумни мерки, но сега вирусът действа много по-силно от тогава, почти всеки има болни от свои познати или близки !!!Така че - ПАЗЕТЕ СЕ !!!
6
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз този лично не бих го допуснал да ми изготви и постави инжекция. Като го гледам какъв е нестабилен може да му напълня чувала.
5
3
 
23
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Този пък, какво се обяснява на простолюдието?
4
5
 
14
 
! Отговори
И за преди 3 години
Тези ,умрели на стълбите в Пловдив ли имаше легла.
3
28
 
15
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
Този ако не може да си сдържа нервите, немедленно да посети съответното специализирано заведение за лечение.
2
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този дофтур е сдал багажа. В Бургас е пълно с такива. Някои ползват вълнолома, други си намират по-подходящи места, да сложат край на мъките си и да не тормозят околните. Нека покаже снимка от дома си, как е изгладил ризата, панталона, лъснал трандафорите, абаносовия сандък, приготвил китка здравец и тамян.
1
14
 
12
 
! Отговори
58610 Мафани преди 3 години
Ще захлебиш бате, успех в живота, скед 15 год. вече здравен министър