Превозвачи на протест в района на „Капитан Андреево“

Недоволството им е от бавната обработка на камионите и товарите
2 дек 2020 08:50, Елка Василева
3
Превозвачи на протест в района на „Капитан Андреево“
Снимка: архив, БГНЕС

Превозвачи излизат на протест на българо-турската граница в района на граничния контролно-пропускателен пункт „Капитан Андреево“.

Причина за недоволството им е бавната обработка на камионите и товарите на границата между двете страни, заради което се образуват километрични опашки и тировете изчакват на място повече от 2-3 дни.

Това посочват от Съюза на международните превозвачи в България и Асоциацията на превозвачите на Турция.

Браншовите организации настояват за спешни мерки, които да ускорят обработката на товарите и преминаването на камионите, предаде БНР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Т.нар. превозвачи са фирмички, свързани с ДПС. Въпреки че железопътния транспорт е най-евтин, удобен и с най-изгодно съотношение бързина и товарносимост към пробег, същите депесарски лобита умишлено съсипаха БДЖ и го доведоха до ръба на фалита.Така че никакви отстъпки за престъпните "превозвачи". Да си берат гайлето и да обърнат за пари към олигархичните кръгове, които стоят зад тях.
1
1
 
8
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
Защо не отидат да попитат зам. Директора на Митница Южна Морска (включваща Капитан Андреево) - г-н Васил Инджов. Въпросния господин - татуиран , арогантен сексист е уволняван заради корупция, впоследствие възстановен от съда. Известен сред колегите си с прякора "Ръчичката". П.С. превозвачите протестират пред обикновени митничари , от които нищо не зависи.