Пиян шофьор се блъсна в патрулка и уби полицай

Водачът е бил задържан
Обновена: 3 дек 2020 12:15 | 3 дек 2020 11:55, Ния Христова
29
Пиян шофьор се блъсна в патрулка и уби полицай
Снимка: БГНЕС
Полицай загина при катастрофа, причинена от пият шофьор в Новозагорско, съобщи bTV.
 
Снощи в 20:45 ч. е подаден сигнал за произшествие между селата Радево и Сокол. На мястото е изпратен полицейски патрул. При огледа колата на униформените е ударена от друга. 
 
Полицейски служител е пострадал в резултат на удара. Мъжът е бил транспортиран до МБАЛ-Сливен с тежки наранявания. По-късно е починал в болницата. 
 
39-годишен мъж от Стара Загора е управлявал колата, блъснала полицая. Той се е разминал само с леки наранявания. Пробата му за алкохол е отчела 0,68 промила и сега е задържан.
 
Автомобилът е бил включен със светлини в специален режим на работа. Обстоятелствата около инцидента все още се изясняват.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
16
 
! Отговори
Хан Крум преди 3 години
До Анонимен прочети закона за движение по пътищата и изисванията при проверка на водачите за наличие на алкохол в кръвта.Талона за кръвно изследване е задължителен да се издаде от служителете на МВР осъществявящи проверката .Чети законите и не пиши глупости като не си запознат с нармативната уредба
5
7
 
9
 
! Отговори
Никой не иска преди 3 години
Да блъска хора ,ама тука има и друго ,ако е изхвърчал от пътя и е ударил патрулка в която има полицай със колан е едно ,ама има и сто други варианта....
4
17
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фалшифицирана проба, нещастният човечец не се е сетил да оспорва и да иска кръвна проба. Патрулката е била спряна нагло насред пътя, а тьпото ченге се е мотало по платното за движение и е намерило, каквото е търсело. Според мене обаче, при такова тежко ПТП са били длъжни да му предложат и кръвна проба.
3
11
 
47
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Сега аман му е системата на пияния дето е убил орган!Но всеки е виждал как органите се разкарват насред пътя бавно и мудно като холивудски шерифи от филмите демонстрирайки някакво странно и необяснимо превъзходство и божия безсмъррност...как си спират пърдулките точно там където не трябва и създават опасност за катастрофи..пречат на движението ..Абе пълна неадекватност от полуграмотниците!Сигурно така е било!
2
12
 
26
 
! Отговори
Много пиян преди 3 години
Една бира -- опишете нещата както трябва .....
1
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Електората на Бойко не го плаши ни полиция, ни нищо. Трепат наред.