Шок: Семейство за малко да погребе чужд човек в с. Ноевци

Сбъркали тялото с друго
Обновена: 4 дек 2020 17:00 | 4 дек 2020 17:00, Нели Христова
27
Шок: Семейство за малко да погребе чужд човек в с. Ноевци
Снимка: Pixabay

Семейство от брезнишкото село Ноевци изживя невероятен кошмар по време на погребението на свой роднина. По време на траурната церемония със свещеник в гробищния парк на селото става ясно, че тялото не е на 41-годишния Веселин Драгомиров, а на непознат човек. Процесията е прекратена и тялото е върнато в Перник. За ужасяващия случай разказа пред местния в. „Струма“ братът на починалия Веселин - Емил Драгомиров.

„Брат ми Веселин бе докаран в пернишката МБАЛ „Рахила Ангелова“ на 27 ноември след епилептичен пристъп и с високи показатели на кръвна захар - 30 единици (нормата за здрави хора е до 6 единици - бел.ред). Той е опериран, изваден му е далакът, но бе с чернодробно заболяване. В болницата е чакал 5 часа да го приемат, тъй като имал отрицателен тест за коронавируса", сподели Емил.

На 1 декември около 5 часа сутринта пациентът, който лежал в една стая с Веселин се обадил на семейството, че той е починал. От болницата им се обадили чак на следващия ден.

„Погребението беше насрочено за 12 ч. на 3 декември, катафалката от погребалната агенция дойде в 11,40 ч., но свещеникът закъсня с половин час. И точно започна опелото, когато се обадиха, че тялото не е на брат ми. Върнаха ковчега със сгрешения починал, а аз започнах да звъня, да разбера как така е докарано чуждо тяло за погребение“, допълва Емил Драгомиров.

Разстроеният мъж звъни на тел. 112, откъдето го препращат в болницата, от там в Съдебна медицина и накрая получава разрешение ковчегът да бъде отворен.

„Ако не беше закъснял свещеникът щяхме вместо брат ми да погребем друг човек. Това просто е отвратителна небрежност и ще си търсим правата в съда. Брат ми остави вдовица с две деца, а шокът от преживяното няма никога да забравим“, каза още Емил.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Тук до нас умря 30 годишно младо момче, дето беше фен на домашната пърцуца. Така и не се научихте, че и най-хубавата домашна пърцуца е по-лоша от най-лошата купешка. Затова хващате цироза и мрeте рано. Ей го и тоя, същия. Пийте само заводска стока, един професор от ВХВП го е казал. Аз пия само водка, най-чистия спирт. "Абсолют", "Руски Стандарт", "Смирноф" за ежедневие, ""Белуга", "Корс" , "Грей Гус" при повод, че са скъпички
23
1
 
4
 
! Отговори
grave digger преди 3 години
Щяха да закопат чуждият човек.И след 40 години щяха да закопат вдовицата в същия гроб.Ей така стават изневерите и се разбиват семейства.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви са тези "новости"? Човек ако не е на парчета или близките нямат изрично желание да е затворен, ковчегът се отваря на опелото за последно "Сбогом". Каква наистина е тая дивотия и какво общо има с Ковид?
21
0
 
13
 
! Отговори
Не го допускайте! преди 3 години
Никой не може да ви разпореди, да погребете близкия си без да го погледнете!!! Откъде знаете какво има в ковчега??? Може вътре да има торба пясък!!! Какви са тези безобразия, да ти докарват покойника затворен, да не можещ да се простиш с него и да не знаеш кого погребваш...Какви са тези дивотии с този Ковид??? Никой няма да се целува с покойника, но трябва да се отвори и близките да видят кого изпращат в последния му път...Не разрешавайте да ви манипулират и искайте да го покажат!
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не е това.Нали преди един месецжив човек щяха да го погребат мислейкиго за починал.Добре че човекът е мръднал преди да го вкарат в хладилната камера.В държавата на ужасите всичко е възможно.
19
0
 
4
 
! Отговори
кръпел преди 3 години
Василии 2 много добре знае с кой народ е комшия с когото воюва 20 години !! Българския народ !!!Цар Самуил води война с сърбия . Техните хронисти пишат че воюват с Българи !!!Цар Самуил жени дъщеря си за маджарски принц . Техните хронисти пишат че принцесата е от Българското царство !!! Битолския надпис от племенника на цар Самуил , Иван Владислав казва всичко ...в музея в битоля може да се види , но умишлено няма превод на надписа .
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 18. А за министър председател бивша мутра! Въпреки че на времето бивша мутра няма!
17
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално за държава управлявана от мутри.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 13ГРАО защо не спира изборните измами.ГРАО защо не спира измамите с пьлномощните.От тьп на по ***.
15
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха -- закривай !!!
14
3
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТОВА НЕ Е КОВИД !!!КАКВО Е ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ СЪС ЗАТВОРЕН КОВЧЕГ!ЗАТВОРЕН КОВЧЕГ ИМА САМО ПРИ ЕПИДЕМИЯ И ОБЕЗОБРАЗЕНО ТЯЛО
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МНЕНИЕТи си чак вдлъбнат! Починалите хора се обявяват в ГРАО за смъртен акт, за да могат да се погребат - от там се махат от всички регистри. Какви кражби, каква корупция бълнуваш!!! Тъпо племе...
12
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямало хаос, а според Дариткова "компилация от нещастно представени случаи". Този е поредния случай в компилацията.
11
0
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Още по голям шок щеше да е ако човека който са искали да погребат в бил жив!
10
0
 
10
 
! Отговори
емиграция преди 3 години
Добре, че в ковчега поне е лежал българин. Ако беше от др. държава....? Имаше такъв случай преди години в Полша. Зловещо, но си е за съд...
9
10
 
3
 
! Отговори
статистик преди 3 години
стават грешки
8
12
 
10
 
! Отговори
Русия преди 3 години
Демокрация ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯБанани БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ Жипка Жипка Жипка Жипка Жипка
7
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Промяната на радеФ е факт!!!
6
6
 
21
 
! Отговори
Тафров Пендолфинито преди 3 години
Нормално за Тиквария Балканска...
5
5
 
8
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
В България има Закон - телефон 112 не отговаря за Умрели Хора - Трябва да си наемете Лекар - струва 50 лева .Това е един начин за Корупция при Личните Лекари - Личния Лекар продължава да си взима парите за Пациент - а Пациента е УМРЯЛ без да знае .Тук трябва Главния Прокурор да се заеме с НЗОК и Личните Лекари - там са Откраднати около 20 милиарда Евро за 15 години .