От 19 декември отварят ски пистите в Пампорово

Снежните условия в курорта са добри за средата на декември
16 дек 2020 16:48, Анисия Иванова
16
От 19 декември отварят ски пистите в Пампорово
Снимка: Пампорово

При изключителни мерки за безопасност и стриктни противоепидемични мерки от 19 декември ще бъде достъпна по-голямата част от ски зона Пампорово. От няколко месеца насам в курорта тече сериозна подготовка за сезон зима 20/21 с всичките му условности, а от дружеството гарантират, че ще направят всичко необходимо за здравето и сигурността на клиентите си през целия сезон.

Снежните условия в курорта са добри за средата на декември, а навременната реакция и използването на метеорологичните условия за производство на изкуствен сняг в края на ноември позволяват да бъдат отлично подготвени и отворени писти №1 – Язовира, №1А – Байпас Малката стена, №6 – Туристическа, №10 - Дельово дере, №11 – Картола, №12 – Стойките, съобщават от курорта.

Работи се усилено и по подготовката на ски зона Мечи чал и има голяма вероятност тя също да работи от 19-ти декември, като информация ще бъде анонсирана допълнително.  

От днес стартира новата онлайн платформа на www.pamporovo.me, където освен да намери актуална информация за курорта, всеки ще може директно да си закупи лифт карта, ски пакет, хотелско настаняване и други услуги и да организира престоя си в Пампорово бързо и лесно.

Закупените онлайн лифт карти ще могат да бъдат взимани от ключови места в курорта от специални „pick-up” устройства, където чрез сканиране на уникален QR код, без всякакъв физически контакт, клиентите ще получат своята лифт карта. Ще се предлагат също пластики за многократна употреба, които ще могат лесно да бъдат презареждани онлайн.

Любителите на белите спортове и зимната планина ще могат да се възползват от специални промоционални цени до 27-ми декември включително. Целодневната лифт карта в периода ще струва 52 лв. за възрастен и 31 лв. за дете, а ски пакет с включена лифт карта и ски оборудване ще бъде на цена от 62 лв. за възрастен и 38 лв. за дете.

Запазват се промоционалните периоди за лифт картите в дните от 11-ти до 15-ти и от 18-ти до 22-ри януари (включително), както и след 8 март 2021 година. Въвеждат се два нови вида лифт карти – за младежи до 18 години и за лица над 65 години. Нов атрактивен продукт в продажба ще бъде лифт карта със ски оборудване, при който клиентът реално ще заплаща стойността на лифт картата и ще получава в добавка оборудването на символична цена.

И през този сезон на разположение на всички посетители ще бъде Туристически център Пампорово, където освен съдействие и информация за курорта, гостите на Пампорово ще могат да се възползват и от различни алтернативни услуги и активности, сред които зимни преходи и преходи със снегоходки, конна езда, моторни шейни и други.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
То по пистите - добре, ама гъча по лифт-станциите и уж "затворените" дискотеки и барове...
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 11Иди да видиш колко"ненормални" българи има от Коледа нататък. Дето могат да си го позволят. Празни стаи няма и гъчканица по пистите. Явно"ненормалните"българи са в пъти повече от "нормалните"?
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХммТо Фигуранта и Курделия повтарят, че мерките са неадекватни и, че ти имали планове. Но да си чул нещо по-конкретно?
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До GorskioИма камери. Можеш да видиш по какво ще се кара. Щом и Мечи чал става, какво да говорим за Пампорово.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормален българин ще може ли да си позволи почивка в тези курорти?Карта за лифт 50-60лв. НА ДЕН. На евтините хотели почват от 100лв.Като сложим пътя и храната. 5 дена излизат поне 1000лв на човек. Семейство с 2 деца 3-4 бона.
8
8
 
1
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Давайте ! Разнасяйте вируса,а бай Чекмеджан ще тъпче пачки и кюлчетата в ЧЕКМЕДЖЕНЦЕТО...
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аве, всички се гъчкат в Била, но врякате че ще се кара по пистите?
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ски пистите ще ги отворят, а обсъждат мерките да бъдат удължени до 31.01.2021Къде е логиката?
5
4
 
2
 
! Отговори
KKK преди 3 години
Труповете в снега ли ще ги оставяте или с корабите на Цветелина и към Грузия и като прасетета в Черно море...
4
3
 
5
 
! Отговори
Gorskio преди 3 години
Добри били за средата на декември... т.е. ще карате ски по камъните, калта и локвите :)
3
0
 
14
 
! Отговори
ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР преди 3 години
В тази Зона , всички Хотели и Ски Писти са Собственост на Депутати и Политици - няма Честни Бизнесмени - питането ми е - Защо Държавата Плаща за Оръдия за Сняг ?
2
2
 
19
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Може ли някой да каже точно какви противоепидемични мерки ще спазват, защото това стана като мантра. Всеки го повтаря *** не знае какво означава
1
6
 
7
 
! Отговори
безплатен ковид? преди 3 години
добра оферта, но помислете и за платен ковид на ски пистата или спа хотелчето :)))))))