Наемите на държавни и общински имоти намаляват

Мярката ще важи и два месеца след извънредното положение
5
Наемите на държавни и общински имоти намаляват
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

С оглед да се подпомогнат наемателите на държавни и и общински имоти по време на извънредното положение и два месеца след отмяната му, ще плащат по-малко.

Това важи за тези физически и юридически лица, които са намалили или преустановили дейността си в тези имоти заради ограничителните мерки срещу разпространението на коронавируса. Тази поправка записаха депутатите в промени в Закона за мерките и действията на извънредното положение по искане на ОП.

Въведените ограничителни мерки имат критични последици върху икономиката на страната, увеличаване на безработицата, увеличаване на дълговете на хората, намаляването на техните доходи и респективно на качеството на живот. В тази тежка ситуация за бизнеса и хората има нужна от целенасочена законодателна държавна подкрепа, мотивират се патриотите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
6
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
До Държавен хрантутникНе ти се получава опорката, другарю. В общински жилища живеят предимно тарикати от простолюдието като тебе, които имате пари, да живеете на свободен наем или да си купите жилище, обаче сте много стиснати и все гледате да изкрънкате някоя аванта.
4
3
 
8
 
! Отговори
Държавен хрантутник преди 3 години
Редно е наемите да се намалят. Че то не се издържа вече. За сто квадрата общинско жилище, плащам тридесет и пет лева наем. Безбожни цени.
3
0
 
6
 
! Отговори
V преди 3 години
,,Наемите на държавни и общински имоти намаляват,, А ЗАПЛАТИТЕ НА ДУПИТАТИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ .Познайте къв ще е резултата за тия дето плащат масрафа ? Математика за пети клас. После пак гласувайте за тия .
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И това е добра новина. Природата се саморегулира.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама как така бе? Че нали преди малко пуснах те статия, че "Въпреки пандемията, цените на имотите няма да спаднат". Я вземете си отделете платените статии в отделна категория.