Хайде на ски - в Пампорово откриха сезона при строги мерки

Покупка на лифт карта може да бъде направена и онлайн
19 дек 2020 17:55, Анисия Иванова
25

В Пампорово беше открит зимният сезон. Голяма част от ски зоната е отворена. Без тържества, но с празнично настроение по пистите вече са първите скиори.

С шест отворени писти и стриктни противоепидемични мерки курортът стартира сезона. За да е безопасно за туристите, има и новости като дигитализацията на основни услуги.

Резервации и покупка на лифт карти и ски пакети вече могат да се правят чрез онлайн платформа.  "Човек, закупувайки си лифт карта, получава QR код, който се сканира на устройството за възпроизвеждане на лифт карта и той може да я получи абсолютно безконтактно", обясни изпълнителният директор на курорта Мариян Беляков.

Специални правила има и в ски гардеробите.

До 27 декември лифт картите са на по-ниски цени. Дневната е 52 лева за възрастен и 31 лева за дете.

Скиорите споделят, че се вълнуват, а организацията е добра. Курортът ще разчита предимно на български туристи.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде да не стъпваме в мутренските ви хотели с по 5000 гости, отворихте си само вашите ресторанти -отвратително ! значи да ядът и пият 1000 човека заедно вирус Нема ? а в механата с 5-6 маси Има ?
20
2
 
7
 
! Отговори
Уау! преди 3 години
Немците (с най-добрата здравна система в Европа!) се отказват в момента от най-важното им за Коледа, т.е. да се съберат със семействата си, а те на ски ходят и новогодишни куверти поръчват.Колкото и легла да има, манталитетът им ще ги затрие.
19
5
 
3
 
! Отговори
Окриха го за Кого преди 3 години
за СамоУбийците ли?!
18
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
маалоумниците ще отидат на ски. Ще отидат и в некоя кръчма за нова година и ще викат пияни - За нас забрани не важат.После в интензивното ще се молят и накрая ще умрът. И всичкото това - от гАзария, да ги видят всички колко са велики. Е не сте, вие сте амеби. Отидете по курортите, то природата естествено се чисти от ненужното. Отивайте, че в общество с амеби не ми се живее. Имате 20 дена живот, верно още не знаете, ама толкова. Айде.
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Март месец от Алпите полази Кавид-а, да видим способностите на нашите. Всеки що годе разумен човек не би се прецакал сам заради едно дребно удоволствие.
16
0
 
7
 
! Отговори
наблюдател до 18 преди 3 години
52 лева е на тънката лaйсна до 27.12. После ще иде на шейсетак.
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХА-ХА-ХАСтроги мерки??!?!?!Строги мерки може да има в Германия, Австрия, Франция и т.н. но в Бг никакви мерки нямаИ не е имало.В същото време в цитираните горе държави и през ум не и минава за ски курорти.Смешни сте!!Цветелина и Цеко трябва да се хранят, нали?!Щото били измършавели....Клоуни бЕгЕ...
14
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пожелавам ти да свършиш в болница от "насадената пандемия". *** овча нация е Българската. Минимални метки има у нас но пък недоволните са в пъти повече.
13
0
 
2
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Анисия Иванова,ако ми платиш всичко,ще караме ски!
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно, на ски може, но на спиртни състезания- не може. Поредната глупост, доказваща насадената пандемия. Някои видяха, че парите им свършиха и позволиха зимният туризъм. Ресторанти затворени, но хотели работят - пълня тъпня. После някой да ми обяснява, че парите не въртят света .
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бизнесът яко натиска правителствотоСЗО яко натиска правителствотоГ20 яко натиска правителствотоЕС яко натиска правителствотоЕК яко натиска правителствотоТежко им е на власт имащите
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При много строги мерки!!! Лоши меркиИ може да си вземеш карта от устройство след QR код. Голяма мярка. Преди си купувах от апарат с дебитната карта. Ама сега при строги мерки има QR код. Никакви мерки няма Всичко е майтап работа.Нищо не се спазва. Т.13 не се спазва
9
10
 
8
 
! Отговори
Скиор преди 3 години
нЕкои страшни *** са писали тук - вас кой ви кара да ходите на ски и в хотел (вероятно нямате пет стотинки и в мечтите си да отидете). И що децата да не ходят на училище - дръжте си вашите дОма - жулете ракия и псувайте света. Аз ше ходя на ски, децата ми на училище - болниците няма да напълним, номпараноичните хипохондрици ще ги със сигурност.
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много строго мерки ) дезинфектант и това е
7
6
 
17
 
! Отговори
До Баровец преди 3 години
Човек ,който само за себе си мисли е олицетворение на душевна мизерия!Наздраве!
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямате достаъчно чували. Направо под снега ли ще ги заравяте хората, защото се оказа че и моргите са пълни и реанимациите са пълни и крематориумите са пълни и за гробището се чака 2 седмици. Ако няма достатъчно чували, не тръгвам на ски.
5
2
 
18
 
! Отговори
Смее ли преди 3 години
Някой да забрани ски сезонът на Пампорово?Та този курорт се владее от Цветелина Бориславова.
4
6
 
9
 
! Отговори
Хайде на ски, преди 3 години
На ресторант, на училище.. И после кой ми с.. а в гащите.Хората виновни, че се заразили и не спазвали били мерките!?! А заповедта за горните дейности кой я подписа?
3
6
 
7
 
! Отговори
Безплатен кови преди 3 години
И, не, извинете...Доста скъп ще им излезе хотелче ски барче...И после дано има легла...
2
3
 
16
 
! Отговори
Щом е открит сезона, преди 3 години
Означава че няма мерки.Няма нужда от лъжи. Ако имаше мерки, трябваше да не се огъват пред хотелиерите и кръчмарите.