Костадин Ангелов: Новият щам е по-заразен, но се влияе от ваксината

Министърът със среднощна инспекция на Летището, под карантина ще са пътници от 3 полета
Обновена: 21 дек 2020 07:48 | 21 дек 2020 06:30, Анисия Иванова
245

За новия щам на коронавируса знаем със сигурност две неща: че се предава по-бързо и се влияе от новата ваксина. Това заяви министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов по време на среднощна инспекция на Летище София. Там той провери дали се спазва издадената преди броени часове негова заповед за забрана на полетите от и до Великобритания и Северна Ирландия.

Той поясни, че в часовете след влизането в сила на заповедта за пътуванията от и до Острова, у нас кацат три самолета, които са на практика изключение от тази заповед. Единият каца на летище "София" с български граждани. Другият каца във Варна, предстои да кацне още един.

Още по темата

„Твърдо сме решени да опазим България от новия щам. Въпреки че има тенденция за покачване броя на излекуваните, аз още веднъж ще кажа: не искам българските граждани да са излекувани, искам да бъдат здрави”, коментира министърът, цтиран от Нова тв.

От общо 667 пътници от пристигащите от Великобритания три самолате, 659 ще бъдат карантинирани за 10 дни. Останалите 8 са решили, че предпочитат да се върнат обратно, като за целта ще трябва да изчакат удобни полети в граничните зони, поясни вътрешният министър Христо Терзийски.

Сред тях са шестима англичани, една българка и един австралиец. Здравният министър за пореден път призова хората да спазват противоепидемичните мерки у нас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
0
 
1
 
! Отговори
Курис Пичерядис преди 3 години
До 29 Ти ако си на Малдивите аз съм на Марс.....
200
0
 
1
 
! Отговори
Кина преди 3 години
До Пълни:Дааа, и то върви по план-график.
199
1
 
2
 
! Отговори
Кина преди 3 години
До Анонимен: много кинти + ...
198
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жал ми е за Мангъров. Говореше някакви работи първите 2-3 месеца, после си промени мнението тъй като не е неграмотен, стана по-резервиран и логичен. Лошото е, че ордите сектанти зад него му слагат постоянно думи в устата. Той каза "аспиринът намаля риска от тромб и е добре да се приема". Така или иначе всички лекари го предписваха вече, но мангъровистите веднага ревнаха "АСПИРИНА Е ДОСТАТЪЧЕН ДРУГО НЕ ВИ ТРЯБВА ТОЙ Е МАГИЯ ПРОСТО Е ЕВТИН И ЗА ТОВА НЕ НИ ГО ДАВАТ" Ми тя и ваксината ще е евтина
197
1
 
8
 
! Отговори
Хей хей преди 3 години
Ама стига с тия щамове, глупости щот почна да ни писва ей. Направихте положението нетърпимо с вашите ограничения.
196
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде и тоя плаши ! Как пък един не се излъга да кривне малко от опорните точки ?!Явно инструкторът е един - ако не плашиш , няма кинти !
195
0
 
6
 
! Отговори
лап кай преди 3 години
като има ноф штам,лапай го и млък,кво ни боли нас норма. хора а
194
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами тези от Англия не могат ли да се прекачат на друг самолет.Каква полза че 3 преки полета са спрени
193
0
 
15
 
! Отговори
Пълни преди 3 години
Измами. Тоя от къде знае. Значи нещо има нагласено.
192
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"За новия щам на коронавируса знаем със сигурност две неща: че се предава по-бързо и се влияе от новата ваксина."Май 95-те процента ефективност заминаха в клозета. Изчакаха да поръчат стабилно количество ваксини на пфайзер и почнаха да обясняват как дошъл нов щам ахахахНищо че въпросният "нов" щам е тук от началото на годината.
191
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха,ха .. тоест да се ваксинарат.Лъжат, манипулират, внушават, отномат, права и свобада,ограничават.Един вирус ако иска да те "хване", и в пещера да се скриеш пак ще те хване.Това са външни вируси..минават и отминават.Най-големият е невежеството на хората и това,че са спряли да се развиват.Ниски вибрации на физическо ниво.В БОГ и в любовта,няма вируси.Има свобода на избор на душата и план за живота в това й прераждане.
190
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Костадин Ангелов: Новият щам е по-заразен, но се влияе от ваксината"Не ми губи времето със щамовете и ваксините си. Писна ми ви по цял ден да ви чувам глупостите.
189
0
 
18
 
! Отговори
истината преди 3 години
Не е случайно че от нищото смениха миналия министър с този.
188
1
 
11
 
! Отговори
Кромуел преди 3 години
не не,трета световна с ядро ще има,това е началото и пред поставка за трета СВ,началото е вироса,глоб. искат ядрена война и ще я получат,бункерите няма да ги предпазят,а на нашите управници да си помислят какво ги чака,бедна им е фантазията
187
3
 
12
 
! Отговори
сик майка си преди 3 години
Ангелоф,би си ваксата предател не давай акъл,да те не ана-темосам ***
186
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе какви измишльотини ги говори този... той съвсем се побърка. Утре ще излезе на мнение, че всички болести се влияят от ваксината.
185
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слабоумието на един обезумял ваксино пропагандатор "... но се влияе от ваксината". Как точно разбрахте това ? Според мен на това умниче Коста и лимон да му покажеш и да го питаш какво мисли, ще ти отговори - "ваксината срещу ковид действа, ваксинирай се !". Дали това лобиране не е свързано с едни парички, едни грантове - в зависимост от това колко броя хора се ваксинират, толкова по-голяма къща ще си направи този не толкова красив, но за сметка на това и слабо интелигентен "човек".
184
2
 
19
 
! Отговори
Цака ме с топла бира преди 3 години
МнООООго ЕЛЕМЕНТАРНИ!Бсичките ца затвора!
183
1
 
19
 
! Отговори
новият щам преди 3 години
Кога го проучиха за три дни??????????????
182
2
 
29
 
! Отговори
истината преди 3 години
НЕ НЕ НЕ! НЕ Е СЪВПАДЕНИЕ ЧЕ "НОВИЯ ЩАМ" СЕ ПОЯВИ НЯКОЛКО ДЕНА СЛЕД ВАКСИНИТЕ!