Заловиха дрогиран шофьор с амфетамин и метамфетамин

Мъжът е на 26 години от Сливен
23 дек 2020 22:23, Ния Христова
19
Заловиха дрогиран шофьор с амфетамин и метамфетамин
Снимка: БГНЕС
Полицейски екип в Сливен тази сутрин е хванал водач, употребил наркотици, съобщиха от полицията в града, цитирани от "Монитор".
 
В 04.20 часа на бул. "П. Хитов" е спрян за проверка лек автомобил, който е управляван от мъж на 26 години.
 
При проверката за употреба на наркотици той е дал положителен резултат за амфетамин и метамфетамин.
 
Мъжът е задържан за 24 часа, а по случая е започнато бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 16Много съм удивен! Ама така добре ги обясняваш нещата. Явно си много навътре в материала....
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14 доста си приличат но не са еднакви.Не те карат да тичаш въпреки че при хора с психични отклонения е възможно да се проявят тичане,скачане,крясъци,въргаляне по земята ,безумни мисли и налудничави действия. При нормалните просто не им се спи,чувстват силен прилив на сила енергия и добро настроение.Разбира се както със всичко дори и с аспиринът и витамините "дозата прави отровата" Ако изпиеш чашка хубаво уиски или ракия е добре нали.Ако изпиеш 3-4 литра не е добре.И така.
13
2
 
5
 
! Отговори
Истина преди 3 години
Трябва да има закон, за пияни и дрогирани едновременно зад волана да има 10 години затвор без право на обжалване или помилване!
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
идея си нямам каква е разликата между амфетамини и метаамфетамини, но някой тук е писал, че било стимулант и те карало да бягаш. ами защо тогава този 'шофьор' просто не е потичал до крайната си дестинация, ако чак пък толкова те 'стимулират' тези амфетамини?
11
0
 
7
 
! Отговори
До 14 преди 3 години
Погледни броя на катастрофите.85% от тях са без наркотици.Нали тезата ти е че наркотиците са виновни,не хората.Защо хора които не употребяват наркотици катастрофират?Аз казвам че е защото не са способни да управляват нормално автомобил.А не са способни да управляват автомобил защото са ***.Не могат да мислят,въртят кормилото,бутат се ръгат се изпреварват се неправилно и катастрофират.Ти казваш-карат перфектно наркотиците са виновни.Наркотикът е предмет.Зад кормилото е див селянин.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 12 *** се става от наркотици!слушай ко ти пее радиото.тия закони не са там за красота по цял свят срещу клас 1 дрога.каквато е и амфетамина.нищо хубаво от този наркотик.освен като се взима като лекарство по лекарски предписание, разбирасе.*** и пульо тръгнали да обясняват на хората че аджеба, то си било само някъкъв си предмет.ха!!
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 8Главно действащо лице е див *** който не умее да управлява автомобил.Не е защото си е купил книжка.Просто е неспособен да управлява автомобил.Рязко дава газ,тръгва след това рязко натиска спирачки ,върти воланът наляво надясно кара със висока скорост автомобил купен от морга с китайски гуми втора употреба.Разбирате ли такъв човек е *** без значение дали е употребил амфети или не.Защо хвърляте вина върху предмет?За мен родителите му са виновни.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 9Ти въобще знаеш ли за какво говориш?
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кажете сега що бойко борисов ще подарява ваксини купени с български пари на македонските роми?При това напълно безплатно.
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако може да не ни съобщавате всяка такава "международна" новина ще е супер.Предварително мерси.
5
13
 
5
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Междудругото амфетамин е много по-полезен от бирата или водката. Амфетамина е ползван в американската и немската армия като СТИМУЛАНТ, да тичат войниците по 72ч. Малко известен факт е, че в Кока Колата до края на 60те, е добавян и кокаин, хем за тонус, хем за пристрастяване към напитката. Така че по добре нашмъркан отколкото нафиркан.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Районът отцепен ли е, осигурен ли е наземен и въздушен подход на армейски и полицейски части?
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже каква новина.В цял Сливен хванали един шофьор дрогиран.
2
0
 
10
 
! Отговори
kokoк преди 3 години
да му намушат ключовете от колата в дивия и да изпеят една песен
1
2
 
4
 
! Отговори
баба ванга преди 3 години
кой не перка е червен!