Бургазлии друснаха хоро без маски в чест на 2021 г.

Те се събраха на площада в града
Обновена: 1 яну 2021 10:40 | 1 яну 2021 10:20, Александър Попов
99
Бургазлии друснаха хоро без маски в чест на 2021 г.
Снимка: БГНЕС

Въпреки отменените празненства, десетки бургазлии се стекоха на площада в града, не липсваше и импровизирана заря, предаде БГНЕС.

В центъра на града, където обикновено се организира празничния концерт, бургазлии и гости на града се събраха, за да отбележат настъпването на Новата година.

Празнуващите не носеха маски, но затова пък не липсваха празнични аксесоари за настроение. Най-честите пожелания бяха за здраве, както и с края на 2020 да си отиде и пандемията от COVID-19.

Към небето полетяха десетки фойерверки от различни точки на площада. Бургазлии по традиция се събраха край елхата, където отвориха шампанско и дори извиха хоро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: бургаснова година
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който, каквото сам си направи....
3
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президента сбутан в кулоарите,най-отпред този ...бил написал...написали са му го...той от пъчене кога може да седне и да си събере мислите. Да сме били сплотени? чудесно..ама около него ли? ..естествено...той само така го вижда сплотяването, иначе всяко друго е дело на гадове. И нали хората се сплатиха около него ,когато обещаваше че ще ревизира лошата тройна коалиция,щото крадяли много? и кво? лъжа ,бе брате...сега тройната ни се виждат даже готини в сравнение с тези,твоите....ти ни лъжеш всеки ден,нищо освен пари,пари, пари,няма в твоите устакак си дал,как си благоволил,как са те молили, пък
2
5
 
30
 
! Отговори
Бибо преди 3 години
ТОЙ БИБИТКО ГОВОРИ СЪС ПОДЧИНЕНИТЕ СИ БЕЗ МАСКА. ВИЕ СЕ ХВАЩАИТЕ ЗА ХОРОТО. БИБИ ТРЯБВА ДА ДАВА ПРИМЕР. И ПОСЛЕ КАЗВА ТО НАРОДА НЕ СПАЗВАТ МЕРКИТЕ. ОТВРАТ.
1
24
 
21
 
! Отговори
Бау преди 3 години
2те жени на снимката са с наднормено. Рискуват доста заради единият купон...