Млада майка радва познати и непознати с картички

Идеята й - да подари добро и емоция в трудните времена
Обновена: 3 яну 2021 17:19 | 3 яну 2021 17:18, Веселина Йорданова
4

Млада майка от Велико Търново изработва стотици празнични картички, които подарява на познати и непознати. Идеята ѝ е да създаде празнично настроение и надежда у хората, които според нея все по-рядко се усмихват.

Радина Иванова е майка на едногодишно дете. Многото грижи около него обаче, не ѝ пречат да намери време да изработи стотици красиви картички за Коледа и Нова година. Подарява ги на свои приятели и на непознати хора, предаде Bulgaria ON AIR.

"Изработвам ги от картон, с ножица, имам и машина за изрязване на детайли, благодарение на която мога да ги правя по-прецизни, по-красиви, надявам се. Това е моята идея да ги подаря, да подаря добро, да подаря емоция, защото аз наистина влагам много емоция в изработката на всяка една от тях и съм сигурна, че тя ще донесе щастие, защото всичко изработено с положителна енергия носи позитивизъм", сподели Радина Иванова.

Само за месец тя е направила и раздала близо 300 оригинални картички. Казва, че в последната година хората са силно притеснени и тъжни заради загуба на свои близки, липса на работа и средства за издръжка на семейството.

"Да направя нещо добро за празниците, защото виждам, че тази година много от моите приятели са някак свити. Затова исках да направя нещо, с което мога да зарадвам колкото се може повече хора", допълни тя.

Един от най-вълнуващите моменти за Радина бил, когато изработвала картички за медиците на първа линия от болницата във Велико Търново. Тъй като трябвало да бъдат готови само за няколко дни, на помощ ѝ се притекла нейна приятелка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бих отишъл до Търново !
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се научим да гледаме по оптимистично на живота. Да се стремим да направим нещо хубаво и забавно, да направим дори миг от живота си и живота на другите приятен и забавен както го прави Радина.
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Радина. Нещо хубаво да се случи в България. Повече хора трябват като Радина.