Нинова: Безработицата и несигурните доходи са проблем!

Соцлидерката заяви, че това ще са предизвикателствата наред със здравето
156
Нинова: Безработицата и несигурните доходи са проблем!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че наред с опазване здравето на хората, голямото предизвикателство на 2021 г ще е стабилизиране на икономиката и осигуряване на работни места и доходи.

"Отчетената статистика в края на 2020 за З80 000 безработни вследствие на кризата е стряскаща. Вероятно това число ще расте. Всеки ден е ценен за вземане на държавнически решения. Трите стълба на икономиката - потребление, инвестиции и износ, са разклатени. Човешкият фактор е най-важен в процеса на стабилизирането им", заяви Нинова в Плевен, където се срещна с ръководството на областната структура на партията и се запозна с проблемите в областта.

Сред най-сериозните били растящата безработица и несигурност за доходите.

"Ето защо основната задача е работни места и доходи. За да ги има обаче, трябва развиваща се икономика с адекватни мерки от държавата. Една такава мярка би била данъчни облекчения за фирми, които откриват нови работни места или възстановяват закрити в резултат на кризата", добави лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тая откри топлата вода. Щото само тя може да намали данъците, Борисов не се сеща! Хахахаха
56
1
 
31
 
! Отговори
Росси преди 3 години
Корни решение ли предлага или само си мрънкаВинаги ми става весело като се сетя, че на всички комунисти децата им отидоха да учат на запад, предимно в САЩ.
55
17
 
5
 
! Отговори
Евреиска лелко преди 3 години
фалшивата ви пандемия е това което ни убива !!!а депутатите от продажната ви партийка гласуваха да се платят 180 МИЛИОНА ДОЛАРАна юдо-масонските корпораций за т.н. ваксинатака че и ти си същата продажна юдо-масонска пачаввра като Тиккквоча
54
1
 
27
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Между другото, защо никой нищо не споменава за сина й - как живее, как следва в Щатите, колко пари е следването му, колко пари оттук му се превеждат? Интересни цифри ще излязат.
53
1
 
28
 
! Отговори
1 преди 3 години
Вие другарите от (БКП) нали имате пари ,защото всички олигарси и (бизнесмени) са от вашата партия сега да вземете да дадете малко на хората.
52
1
 
18
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ПЕЛИКАНКАТА ИМПЕКСОВА !!!!!!! А ЛЕКТОРАТА НА БСП ПЦЕТА ГО ЯЛИ !!!!!!!! ТО НЕМОЖЕ ВСИ4КИ ОТ БСП ДА СМЕ МИЛИОНЕРИ !!!!!!!!!!
51
0
 
24
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Тая тъпунгерка ще види власт през крив макарон.
50
1
 
30
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 3 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
49
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алеле как се е усфинила!
48
16
 
4
 
! Отговори
айде и тия преди 3 години
не споменават нищо за корупцията и за разграбването на бюджета и здравната каса нито за неработещите прокуратура и съд !! нито дума за раздутата администрация и за неоправданото вдигане на заплатите на администрация,учители,полиция и армия ! сега ако и слави започне да говори подобни глу,пости то не остава за кой да се гласува !!
47
1
 
31
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Най-големият проблем за България е една ретроградна стогодишна партия, която продължава да се кланя на комунистическите си свастики, да чества 9-ти септември, а в Деня на Европа да чества "День победы". Та тази партия зачената на Бузлуджа с Указ от Кремъл е виновна за не една и две национални катастрофи, а нейните беквокалисти и фигуранти и днес водят война с българската държавност и нейните институции ... !!!
46
27
 
6
 
! Отговори
Перник секта преди 3 години
В Перник мутри на Соколова и Гешев ме изтезаваха 2 месеца като куче, но полиция така и не дойде!И всичко това за писане на постове в нета срещу ГЕРБ и Каракачанов!
45
3
 
31
 
! Отговори
Alex2 преди 3 години
Ах ах ах Импексова недей така късаш ми сърцето...а тия които чакат засрамване от комунист не е зле да си направят ПСР тест за глупост !
44
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идвайте на власт, Нинова!! При вас със сигурност ще имаме "гарантирани" заплати от 5$!! Знаем, че го можете!
43
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова на 28г. дойда в София от с. Крушовица.За нула време прибра 2 куфара с пари и много скоро след това купи Техноимпекс.Сега и викат Техноимпекса.Но както и да и кажат няма да объркат.Хората и знаят спатиите.Яли са и попарата години. Хотела в Халкидики е капка в морето и от офшорки.Толкова е напред с материала, че ви е бедна фантазията.Тези очила са златни.Има още 7 чифта по над 10бона е един чифт.Купува ги от Витошка.А Маргарита майка и живе в мизерия.Тавана и пада.Открадна и касата на БСП.
42
1
 
30
 
! Отговори
Счетоводителя преди 3 години
Мндаааа а когато вали дъжд добре е да носим чадър ! Браво нинова страхотно прозрение за несигурните доходи ! Ако дойдеш на власт направо няма да ги имаме и проблема ще е решен !
41
2
 
31
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Добре, че нямате достъп до управлението. Досега да е съсипана странатаИ никога повече да не стигнете до власт
40
21
 
6
 
! Отговори
Колапс преди 3 години
Нинова заради тебе Премиерът Борисов и Гешев са насъскали МВР и ДАНС да убиват и тероризират неубни Българи като през 50-години!Ти си същият биклик като тях!
39
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм чел статията, само видях едно въз тлъсто лелче все едно на някой общак майка му от село, която цял живот яде сланина, суджуци, уж био месо и зеленчуци и се налива с рИкия.
38
7
 
19
 
! Отговори
малеее преди 3 години
Докато боко е на власт нейните доходи са 100% сигурни.*** иначе го дава опозиция!