Нинова: Безработицата и несигурните доходи са проблем!

Соцлидерката заяви, че това ще са предизвикателствата наред със здравето
156
Нинова: Безработицата и несигурните доходи са проблем!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че наред с опазване здравето на хората, голямото предизвикателство на 2021 г ще е стабилизиране на икономиката и осигуряване на работни места и доходи.

"Отчетената статистика в края на 2020 за З80 000 безработни вследствие на кризата е стряскаща. Вероятно това число ще расте. Всеки ден е ценен за вземане на държавнически решения. Трите стълба на икономиката - потребление, инвестиции и износ, са разклатени. Човешкият фактор е най-важен в процеса на стабилизирането им", заяви Нинова в Плевен, където се срещна с ръководството на областната структура на партията и се запозна с проблемите в областта.

Сред най-сериозните били растящата безработица и несигурност за доходите.

"Ето защо основната задача е работни места и доходи. За да ги има обаче, трябва развиваща се икономика с адекватни мерки от държавата. Една такава мярка би била данъчни облекчения за фирми, които откриват нови работни места или възстановяват закрити в резултат на кризата", добави лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
11
 
! Отговори
Бой и ниско стригане преди 3 години
Ами от има няма 900 000 работещи, тези 380 000 са си голяма цифра.
36
3
 
28
 
! Отговори
бай Гадьо преди 3 години
То като дойде Куурнелия на власт че ще цъфнем и ще вържем....... поредните пеликани с голяяма уста решени да пълнят гуши от държавния бюджет . Да не се появят снимки и на Нинова спяща и похъркваща край натъпкано със кюлчета и евро нощно шкафче.Всички сте маскари завършили една и съща циркова школа.
35
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джокондата за Коледа се беше щракнала пред камината и една елха с петолъчка. А ръцете скръстила в прегръдка около корема си също като Мона Лиза. Езика на тялото не лъже ама те и ПИАР агентите и пишман агенти. Как са я подредили само- ако може да се види отстрани ще си удари чорапите в тавана.Тя за безработни няма право да говори.Милиардер вожд на работническата класа няма как да си прати сина в САЩ да учи за 400 000$. Колкото повече *** толкова повече бетонира Борисов.Да се скрие в бункера!!!
34
2
 
28
 
! Отговори
до БСП преди 3 години
Такова правителство от страна на БСП до сега не сме видели.Защо да вярваме на Нинова?И Луканов много можеше да говори, но изпразни магазините и пусна купони.Виденов също - напррави 3000 ленва за долар с "експерта Гечев"Ако смятате да управлявате, монтирайки по спалните и къщите на хората бръмбари, както спецовете ви направиха с Борисов - МЕРСИ, АМА НЕ ВИ ИСКАМЕ.Както се проявите преди избори, така ще управлявате.
33
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ще оправят безработицата, ние им вярваме. И данъците ще оправят, за да финансират икономическите безумия, които са намислили. След 1990г не са имали правителство, което да не е свалено с гръм и трясък още първия мандат. Не разбирам как има още наивни хора, които да им се връзват.Не че Ку-Ку бенд ще управлява по-добре, нито Манолова. Нито на Божков хората.
32
1
 
23
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
Съсипахте държавата, изгонихте народа!
31
13
 
4
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
А застаряващото население на държавата. 2.2 млн. пенсионери на 3.5 млн. работещи. Не е проблем ? Това че и по време на Турско робство не сме изчезвали с такива темпове, не представлява ли проблем за вас?
30
36
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственото спасение на България е в БСП!!
29
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кака Корнии каква гуша е пуснала :D
28
0
 
14
 
! Отговори
Петю преди 3 години
Нали работят-Депутати с работно време от Понеделник до Четвъртък и останалите дни при Електората-значи трябва да си знаем кой от кои район е.Аиде сега пак ще гласуваме и после Първа Точка-да си увеличим заплатите Другари и така нататък..........
27
28
 
3
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Само национално отговорно правителство със социална програма. Некорумпирано, експертно и отговорно може да изведе България от блатото на мутрата Борисов!!Единствено Корнелия Нинова с подкрепата на президента може да състави правителство, което да спаси България!!
26
0
 
23
 
! Отговори
Наско преди 3 години
Ми работете де другари, не става само с мрънкане....
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е проблем са си безработицата и доходите, но спокойно другарко не са твой проблем отдавна... не се притеснявай излишно гледай си хотелите в гръцко и така...
24
18
 
6
 
! Отговори
Атанас Попиванов преди 3 години
Изглежда Нинова е много умен човек, щом е стигнала до този извод! Браво, как не са се сетили и другите! Ето за това аз и моето семейство и всички мои познати и приятели ще гласуваме за БСП и Корнелия Нинов. Браво, един човек да ни каже истината такава каквато искаме да я чуем. Гласувайте за БСП!
23
1
 
21
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 3 години
Имам много проста идея - Корнелия да продаде акциите в Техноимпекс и да ги дари бедни и нуждаещи се пенсионери гласуващи за БСП. Така хем ще преборим безработицата хем ще осигурим сигурен доход на нуждаещите се...
22
5
 
1
 
! Отговори
Праведен преди 3 години
До АнонименДругарю-***, гледай си в твоето си канче, и отиди си сложи очила !
21
3
 
18
 
! Отговори
Праведен преди 3 години
Тази жена е напълно изтеря..сала !
20
2
 
17
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
А другарю, на Орешарски защо му ги спряха? Пак ли Костов е плюл по държавата в Германия? Такива като вас човек не може да ги убеди в нищо, щом и Виденовата зима ви е харесала, нямам коментар. Гласувайте си за тях, а може и за изправи се на маяма, този сбирщайн на бг прехода. За ново начало блабла. Пълен смях.
19
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако бяхте на власт Нинова, статистиката щеше да е още по стряскаща.Сърбали сме ви попарата.
18
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПомнещА помниш ли как Сорос даде пари на Костов да изкупи зърното на България чрез разни фирми и го занесоха в Полша после като падна Виденов и го внесоха отново от Полша, тих преврат май му казват. Помниш ли как Костоваците ходеха в Германия да плюят по държавата за да им спрат фондовете на БСП и отново да направят тих преврат.