Нинова: Безработицата и несигурните доходи са проблем!

Соцлидерката заяви, че това ще са предизвикателствата наред със здравето
156
Нинова: Безработицата и несигурните доходи са проблем!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че наред с опазване здравето на хората, голямото предизвикателство на 2021 г ще е стабилизиране на икономиката и осигуряване на работни места и доходи.

"Отчетената статистика в края на 2020 за З80 000 безработни вследствие на кризата е стряскаща. Вероятно това число ще расте. Всеки ден е ценен за вземане на държавнически решения. Трите стълба на икономиката - потребление, инвестиции и износ, са разклатени. Човешкият фактор е най-важен в процеса на стабилизирането им", заяви Нинова в Плевен, където се срещна с ръководството на областната структура на партията и се запозна с проблемите в областта.

Сред най-сериозните били растящата безработица и несигурност за доходите.

"Ето защо основната задача е работни места и доходи. За да ги има обаче, трябва развиваща се икономика с адекватни мерки от държавата. Една такава мярка би била данъчни облекчения за фирми, които откриват нови работни места или възстановяват закрити в резултат на кризата", добави лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
125- europa.eu- ОТВОРИ И ПРОЧЕТИ ДОКЛАДА НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ И НЕЙНИЯТ ГОВОРИТЕЛ ЙОХАНЕС ЛАЙТЕНБЕРГЕР НА 23 ЮЛИ 2008Г ПРИЕМАТ НА БГ ДА БЪДАТ СПРЕНИ 535 МИЛИОНА ЕВРО ЗА ИЗМАМИ И ЛИПСА НА НАПРЕДЪК В СЪДЕБНАТА РЕФОРМА.
116
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големият проблем ще е ако БСП дойде на власт!Е,тогава вече само Терминал 2 или ковчега ще е спасението.Втори Жан Виденов не мога да преживея.Тези така крадоха,че днес хората и на домашните си любимци за повече пари храна купуват,отколкото ние тогава месечно получавахме!БСП са толкова опасни,че не би трябвало изобщо да ги има!
115
2
 
2
 
! Отговори
безпартиен преди 3 години
т какво се случва.Сега има някакви протести срещу Борисов.Участват едни съмнителни хора,дето като се заразиха с Ковид за тях дойдоха специално линейки от ВМА да ги закарат до болниците за богопомазани! Довчера плюваха Борисов днес и тях и роднините им са с привилегии.
114
3
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До непричем,защо да не мислим за нея,ти какво,искаш,за простата тиква ли да мислим,за празните му чекмеджета,ли да мислим.
113
1
 
5
 
! Отговори
непричем преди 3 години
Вие Крушовица не я мислете. Хитрата с-елянка вече е откраднала достатъчно и ще преживее следващите 30 години. Да му мислят тези които се водят по акъла и.
112
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както винаги българина винаги ще гласува за комунистите БСП, ГЕРП или ДС! Не го проумявам!Затова мисля, че решението ми - терминал 2 беше правилно! Изключително *** народ! Повече 500г. няма да преживее, сега стигат само 30г. и българина има само част от интелекта на предците си! Това което е останало направо с лопатата и на бунището да го изринеш, с малки изключения! Тези коментари тука направо ме отчайват от сънародниците ми!
111
6
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-115 спирането на евросредства,е само в главата,на любимия ти вожд,никой никога не е спирал евросредства.
110
6
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Зозо ,защо, ти да не си се ваксинирал със сок от тиква.
109
2
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Тая да не са я ваксинирали с ваксината на Путник? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
108
1
 
12
 
! Отговори
Говедар преди 3 години
Тишината в спалнята ражда безумия
107
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да го гледам ***-тиквуна, ама тая и тя ми е особено неприятна.
106
1
 
12
 
! Отговори
Ганю пулев преди 3 години
Тая живее на друга планета.
105
1
 
13
 
! Отговори
Ами, да... преди 3 години
КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ, СА СЪЗНАТЕЛНИ, ПРЕНОСИТЕЛИ НА ЗАРАЗИ. ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ. НЕ ГИ ПУСКАЙ ТЕ В ДОМА СИ!!! .
104
1
 
9
 
! Отговори
Ами, да... преди 3 години
ВАКСИНИРАЙ СИ ЕЛЕКТОРАТА, ИМПЕКСОВА!ИНАЧЕ:-НЕМА РАБОТА...-НЕМА ЧУЖБИНА..-НЕМА ГЛАСУВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ...ЩЕ НАПРАВИМ ЗДРАВНИЯ ЗАКОН, ЖЕЛЕЗЕН.
103
0
 
6
 
! Отговори
Яблани и груши преди 3 години
Ама вие си мислите, че се майтапя. Ша я волимо наистина. Тва е да удариш първенец на столетницата, който изглежда по-добре от Живков, Станишев, Горбачов и там каквито бяха. Първи шанс е.
102
3
 
7
 
! Отговори
Яблани и груши преди 3 години
Ако доиш в крушовица да се волимо в лозето, за няколко сеанса си станала демократ. Ай промис
101
2
 
2
 
! Отговори
Отец ТАРАПОНТИ преди 3 години
До 110.И двете чадо и двете!
100
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МАРТ ГА ИЗБЕРЕМ ЧЕРВЕНИТЕ- ЩЕ НИ ОПРАВЯТ- НИЕ ПОМНИМ КАК УМЕЛО ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ИМ СПРЯ НАД 500 000 000 ЕВРО ПО ПРОГРАМИ ФАР, ИСПА, САПАРД ЗА КРУПНИ ИЗМАМИ И КРАЖБИ ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ, ТОВА ПРЕЗ 2008Г - А КОСТИНБРОДСКА Е ГОТОВА ЗА НОВИ АФЕРИ- АМАН ВА ДРУГАРЕ ОТ ВСИЧКИТЕ ВИ ХИБРИДНИ НОМЕРА.
99
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми да почва частен бизнес и да отваря работни места с високи доходи. Тя тая още в централното планиране ли живее? Приватизирала няколко фирми и стана експерт.
98
4
 
26
 
! Отговори
така де преди 3 години
а при вас доходите бяха сигурни ........ едни 5 $ !