Семейство от Шумен се задуши в леглото си заради ел. одеяло

Двойката е позната на шуменци, продавали пуканки на центъра
Обновена: 6 яну 2021 14:22 | 6 яну 2021 14:22,
19
Семейство от Шумен се задуши в леглото си заради ел. одеяло
Снимка: БГНЕС

Семейство пенсионери са открити мъртви в дома им в центъра на Шумен. Телата на 75-годишната жена и 84-годишния мъж  са намерени преди ден в жилището им на бул. "Славянски".  На същата улица съпрузите от дълги години продават пуканки и са емблематична двойка, която шуменци познават.

Предполага се, че причината за двойната смърт е включено електрическо одеяло, постлано върху леглото, където двамата са спали. То е започнало да тлее, без да предизвика пожар и е задушило мъжа и жената, пише вестник "Труд".

Нещастието е станало преди повече от 10 дни. Когато съпрузите Марийка и Иван Галчеви са били открити в понеделник в ранния следобяд, вече са били в стадий на разложение.

Жената е успяла да напусне стаята, но стигнала само до банята на жилището и не е могла да потърси помощ. Мъжът е намерен с леки обгаряния и това разсеяло напълно съмненията, че двамата може да са починали от естествена смърт.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
6
 
! Отговори
Роза преди 3 години
Мир на душите им!В живота си никога не съм употребявала подобна измишльотина,нито пък ще употребявам.Съпругът ми, който е елтехник,казва,че ел.уреди от китайците не трябва да се купуват никога,защото са евтини и некачествени и могат да направят голяма беля.По-добре е да дадеш повече пари,но да купиш нещо качествено и сигурно.
16
3
 
2
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Убили са ги... Не мога да докажа, но е така. Бог да ги прости
15
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нема проблеми. Секи ден умират 300 човека, даже напоследък по 500-600. Кво ги мислиме тиа дъртаци.
14
1
 
8
 
! Отговори
Pesho преди 3 години
Има едно простичко устройство за десетина лева - казва се аларма за дим. Поставено в помещение, където се спи, предпазва 100 процента от задушаване, независимо дали от печка, камина, духалка или каквото се сетите. Само че в помещението не трябва да се пуши. Така избирате цигарите или живота!
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много зачестиха шуменските новини. Имам усещането, че вартбурга е замесен.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Made in Поднебесната...Амин!
11
11
 
7
 
! Отговори
пецата преди 3 години
Ще ви пишат какви ли не измишльотини само и само да не вземете да се отоплявате с икономичен уред , 60 вата е одеялото и струва между 25 и 50 лв , и си топли идеално ама не е на далавера нито за монополистите нито за тези които продават печки Фейк нюз
10
3
 
10
 
! Отговори
Г преди 3 години
Затова грейка с гореща вода. Най много леко да те опари ако се спука, но това ще е. Ползвам от 15 години и досега не ми се е спуквала. Сменям ги на всеки 2 години. Нищо не струват. Има и едни други торбички, пълни със семена от грозде или подобно. Те пък се слагат в микровълнова за малко и после топлят известно време. Не са лоши - за врата или раменете са идеални.
9
3
 
35
 
! Отговори
ПРОССТО И ЕФЕКТИВНО преди 3 години
Не се ЛЯГА, не се СЕДИ и НЕ СЕ СПИ на включено електрическо одеало. Това е правилото - просто и ефективно. Бог да ги прости!
8
3
 
30
 
! Отговори
Стар преди 3 години
Имам такава възглавница още от 70те години .От ГДР,още си работи,безотказно ,но я включвам понякога за да си стопля премръзналите крака или я ,,препасвам с колан на кръста когато се появи нещо като дископатийка. Но да легнеш да спиш и това чудо да е включено ,не съм и помислял. А тези новите одеала и възглавници са явно китайски и рискът да разчиташ на китайски електически уред е огромен!
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От постоянното огъване и мачкане нагревателите дават накъсо. Най-чести се усуква шнура и закъсява в мястото на съединяване със самия нагревател.
6
5
 
9
 
! Отговори
САмо питам преди 3 години
В Китай ли е правено това одеало или в Турция .
5
1
 
30
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Горките хора. Да почиват в мир.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредният инцидент с тая измишльотина.
3
11
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
И ДВАМАТА ИМАЛИ ПРОБЛЕМИ СЪС ЗАДЪРЖАНЕТО НА МЕХУРА!!!ТЕЗИ ЕЛ УРЕДИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ МОКРЯТ!!!!---------------------ИЗРИЧНО Е ЗАПИСАНО, ЧЕ ЕЛ ВЪЗГЛАВНИЧКИ И ЕЛ ОДЕАЛА ДА НЕ СЕ МОКРЯТ!!!--------------------НЕ ГИ МОКРЕТЕ И НЯМА ДА СЕ ЗАПАЛЯТ!
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
подобни "грейки" се включват преди да си легнеш , за да се стопли кревата и не се ползват за отопление
1
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горките старци, Бог да ги прости! И те са искали да минат тънко - без отопление. Не си купувайте тия бо клуци. Преди години ми подариха *** за седалка с отопление - включих го един път, на втория даде накъсо, стопи ми якето и си изгорих ръката с разтопената платмаса.